Persoonlijk | Energiegevers en nemers: ondersteuning voor het moederschap

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door SUPS

Soms wil ik de tijd even stil zetten. Volgend jaar gaat Noa naar school. De mama-dagen zijn er dan niet meer. En ondanks dat het moederschap overweldigend en vooral vermoeiend is, is het het meest kostbare wat ik heb. Over een jaar hebben we een nieuw ritme. Een nieuwe fase. En hoewel ik weet dat hij eraan toe gaat zijn en alles op rolletjes gaat lopen kijk ik er ook tegen op. Het brengen/halen, weer opnieuw een ritme samen vinden… Het hele idee put me al uit. Met daarbij nog dit nieuwe aspect waarvan ik nog geen idee heb. Het maakt me soms nogal nerveus.

[ Samenwerking SUPS ] Persoonlijk | Energiegevers en nemers

Tijd is een dief maar ook een prachtig geschenk

Ondersteuning voor het moederschap

Ondanks dat ik meer en meer offline ben & rust neem was het opgeladen gevoel soms ver te zoeken. Ik ging dan ook op zoek naar ondersteuning en kwam uit bij SUPS care, waar je bundels of losse supplementen kan kopen ter ondersteuning van het moederschap. Dit was iets wat ik zocht! Mijn klachten tot in de kern aanpakken. Naast dat ik beter ben gaan letten op rust nemen en mijn voeding is dit zeker een ondersteuning die als geroepen kwam.

De bundel waar ik op uitkwam was RISE + REVIVE, een mix van multivitaminen in de ochtend en antioxidant voor de middag/avond. Energie, vitaliteit en weerstand. Het klonk me als muziek in de oren. Dit was misschien dat extra zetje dat ik nodig had.

Mijn ervaring

Toen ik ermee begon was mijn eerste reactie: hoe ga ik die grote pillen wegkrijgen? Gelukkig viel dit alles mee en kon ik de supplementen goed combineren tijdens mijn ontbijt & avondeten. Uiteraard, om een goed beeld te krijgen wilde ik dit een tijdje proberen en ik ben om! Ik voel me fitter, uitgeruster en ik slaap beter. Het is nét het zetje in de goede richting wat ik nodig had. Naast de combi van wat meer bewegen, letten op gezondere keuzes en rust nemen zodra mijn lichaam dit aangeeft.

Ook was het een zetje om te kijken naar een vast ritme, die de laatste weken een beetje zoek was. Sinds ik een aantal weken ziek ben geweest was dit weer ver te zoeken. Vaste tijden opstaan, vaste momentjes voor mezelf inplannen… Alles wat ik ervoor wat gestructureerde deed was een beetje vervolgen. Ik ben dus weer bezig een fijn ritme op te bouwen waardoor ik ook minder lichamelijke klachten heb. Daarbij dan deze fijne supplementen die deze mama echt even net meer een boost geven dan normaal.

Ik ben echt bewust bezig geweest met energiegevers en energienemers. Sommige van die laatste zijn er nu eenmaal, andere heb ik geschrapt of kies ik wat vaker voor mezelf. Nee is ook een antwoord. Energiegevers zijn de dingen die ik graag doe inclusief deze extra ondersteuning. Echt een power boost!

Of ik het je dus aanraad is in 1 woord JA. Er zijn verschillende bundels te krijgen: voor zwangere vrouwen, voor moeders en zowel in bundels als losse supplementen om je te kunnen ondersteunen waar jij dit nodig vind.

Ook proberen? Bestel nu jouw SUPS met de kortingscode SASKIA20 en krijg 20% korting.

About the Author

2 Comments

Simone

Het moederschap lijkt me ook enorm heftig. Hoewel we het vaak samen overwogen hebben, hebben we nu heel bewust gekozen niet voor kinderen te gaan (nu).

Reply
admin

Mooi juist toch z’n bewuste keuze! Goed dat je er juist over nadenkt en dingen overweegt.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *