Over persoonlijke cadeautjes geven (en waarom ik dit graag doe)

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Studentendrukwerk

Persoonlijke cadeautjes geven. Iets wat zeker de voorkeur heeft in mijn opzicht. Natuurlijk is cadeautjes geven en krijgen altijd leuk, maar nét even die personal touch maakt het af. Het is leuk iets te geven bij een bepaalde dag, zoals een verjaardag, trouwdag of een ander jubileum. Maar ook gewoon zomaar geef ik graag een kleine attentie. Ik vertel je graag waarom ik het zo fijn vind persoonlijke cadeautjes te geven en laat 4 gepersonaliseerde chocolade repen voor mijn liefste vriendinnen deels zien.

[ Samenwerking Studentendrukwerk 4 Tony’s ] Over persoonlijke cadeautjes geven (en waarom ik dit graag doe)

Vrienden zijn als sterren. Je kunt ze niet altijd zien maar ze zijn er altijd

Het geeft de ontvanger (en gever) een fijn gevoel/ meer voldoening 🎁
Ik vind het ontzettend leuk altijd om te zien hoe blij mensen er van worden als je iets persoonlijks geeft. Zoals jullie weten maak ik al jaren DIY borden. Zo gaf ik er een aantal op trouwerijen, verjaardagen of bij geboorte/nieuwe woning. Soms met geld erin, soms met een attentie ernaast. Het maakt het nét even persoonlijker als je creatief bent bezig geweest. Niet zo creatief? Geen probleem, er zijn zat manieren om nu dingen te laten maken die net zo persoonlijk zijn.

Je hebt er tijd en moeite ingestoken 🎁
Of dit nu 5 minuten is om een tekst op te schrijven of dat je weken bezig bent met een DIY project. Beide keren heb je er moeite en liefde ingestoken. Ik denk dat dit de essentie is van elk cadeautje.

Het is de gedachte die telt 🎁
Dat is eigenlijk nog het belangrijkste: wat je ook geeft je hebt aan iemand gedacht. Dit kan een lief kaartje zijn met woorden waarover nagedacht is, een bosje bloemen, iets wat je zelf hebt gemaakt of wat persoonlijks.

Via Studentendrukwerk maakte ik 4 gepersonaliseerde chocoladecadeaus voor mijn vriendinnen. Het was fijn een tekst te zoeken die bij alle 4 paste en deze erop te maken. Je kon kiezen uit verschillende wikkels, verschillende smaken en hem geheel aanpassen naar wens. Zo zitten in de binnenkant foto’s en kon ik een persoonlijke boodschap erin kwijt in een eigen gekozen lettertype. Zo kon ik alle 4 de repen toch ook persoonlijk maken en ook deels hetzelfde.

Ik maakte deze 4 repen voor 4 vriendinnen.🍫 Vriendinnen die ik al +10/15 jaar ken. Die echt een rode draad in mijn leven zijn geweest en gebleven. Vriendinnen die ik ontzettend koester en op deze manier dit even aan ze wil laten weten. Want in al die jaren zijn ze er allemaal nog. Ik ken ze van mijn verschillende vervolg opleidingen & mijn beste vriendinnetje via-via.

I.v.m. bewust bloggen zijn mijn vriendinnen & ikzelf niet zichtbaar op de foto’s (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Tegenwoordig heb je zoveel mogelijkheden om items te personaliseren. Ook is textiel bedrukken een optie zodat je een gepersonaliseerde hoodie of T-shirt kan geven. Origineel en ook weer net even iets anders om te geven. Want wat ik al aangaf, de opties zijn te over als het gaat om een persoonlijk cadeautje láten maken.

Wat geef jij graag cadeau aan iemand?

About the Author

4 Comments

zwartraafje

Wat een leuk idee. Ik ben zelf ook fan van persoonlijke pakjes. Iets zelf gebakken, een gehaakte sjaal, een gebreide muts, een scrapbooking-album, bladwijzer of juweeltje, … Je kan echt zoveel zaken zelf maken.

Reply
Nicky

Ik vind het ook altijd leuk om persoonlijke cadeau’s te geven. Vaak geef ik wel geld of een cadeaubon maar die pak ik dan wel in op een bijzondere manier. Ik heb schoonzoon laatst een pot Amsterdamse uitjes gegeven. Met daarom een kaartje dat hij een uitje mocht kiezen om samen te doen. Vond ik ook erg leuk!

Reply
Bedrukken

Wat een leuk idee om verpakkingen van chocoladerepen te bedrukken. Daar zijn jouw vriendinnen vast heel blij mee!

Groetjes,
Anne

Reply
Simone

Wat een leuke ideeën voor persoonlijke cadeau’s! Dat vind ik ook altijd wel leuk, alleen soms wat lastig. Dit onthou ik dus 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *