Monthly recap | Oktober Highlights

Zoals aangegeven in 2021 ga ik zeker met deze reeks door in dit nieuwe jaar. Een terugblik van afgelopen maand d.m.v. foto’s, stukjes tekst en gifjes. Dingen die deze maand mooier, positiever en mij gelukkier maakte ligt de focus op. Juist in deze tijden kunnen we daar wel wat meer van gebruiken. Aan het einde weer het welbekende MOMents, mommy momenten met Noa: quotes, foto’s en alles wat er deze maand met hem gebeurde. Een dagboekje, terugblik om later terug te kunnen lezen. Dit keer in een nรฉt iets ander jasje gegoten dan je gewend ben. Let’s start this month!

Nog 2 maanden en dan zitten we alweer in 2023. Ik ben dus alweer druk aan de slag gegaan met de jaarafsluiting artikelen. Deze maand stond in het teken van een mini vakantie, fijne gesponsorde content voor mijn blog en ik was het einde van de maand flink ziek. Ik nam tijd voor mezelf, las veel en keek veel Castle. Ik genoot fan fijne Vinted aankoopjes, een leuke kattencafรฉ date en genoot ik van fijne muziekjes. Kijken jullie mee naar mijn maand?

+ Super leuke samenwerkingen kwamen er binnen #spon ๐Ÿ–Š๏ธ
Deze maand stonden er ook weer heel wat leuke samenwerkingen op de planning! Ik kan er echt ontzettend blij van worden zoveel leuke, nieuwe en vooral verassende samenwerkingen binnen te krijgen. Deze maand was het echt plannen om alles rond te krijgen en me aan mijn eigen voornemen (1 per week) te houden. Wat ik zoal allemaal binnenkreeg? O.a. Prachtige droogbloemen, een super tof spel voor Noa en fotosnijplanken. Ook staan er alweer een aantal om aankomende maand binnen te komen.

+ Had ik in het begin van deze maand een weekje vakantie ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Ik nam vrij. Opladen en een weekje vakantie daardoor. Het was echt even nodig op de rem te trappen na alle hectiek en ik genoot van veel theetjes, veel afleveringen van Castle, lekker rommelen in huis en extra genieten van de mama dagen. Het was even een fijne start van deze (drukkere) maand waarin ik echt eventjes voor mezelf koos.

+ Had ik een super fijne date met vriendinnetje bij het Kattencafรฉ ๐Ÿˆ๐Ÿˆโ€โฌ›
Een heerlijke ochtendje bijkletsen onder het genot van een theetje en een tosti omringt door katten (ook eentje die lang op mijn schoot bleef liggen) en mijn lieve vriendinnetje die ik al ruim 18 jaar ken. Mijn ‘oudste vriendinnetje’ in dat opzicht. Het was fijn even bij te kletsen en ik shopte daarvoor even wat lekkere nieuwe theetjes bij de Xenos en shopte nog een cadeautje voor een verjaardag. Zijn jullie wel eens bij een kattencafรฉ geweest? Dit is inmiddels mijn 5de keer.

+ Was ik 9 jaar in dienst bij mijn huidige werkgever ๐ŸŽฒ
Alweer 9 jaar geleden dat ik in dienst kwam bij mijn huidige werkgever. Net een jaartje getrouwd, andere woning, geen mama en ik had een contractje van 14 uur. De jaren daarna werkte ik dit op naar 35 uur waarna ik na de zwangerschap van Noa weer terug in uren ging. Een nieuwe naam meegemaakt van mijn werkgever, heel veel veranderingen (zowel ten goede als niet) en nu sinds Mei op een andere locatie. Wat de toekomst gaat brengen? Ik weet het (nog) niet.

+ Het koesteren van kleine momentjes voor mezelf โœจ
Met dit weer is het ook tijd om even meer rust te nemen, zowel buiten als binnen. Met alles even slow down.. Wat meer lezen. Wat meer Castle kijken (hop naar het volgende seizoen inmiddels, S6) en kleine wandelingen om mijn hoofd leeg te maken. Ik merk dat mijn hoofd soms nog al vol zit de laatste tijd, wat maakt dat ik even naar buiten ga. Zorgen voor mezelf, ik word er steeds beter in.

+ Je beter voelen als je ziek bent geweest ๐Ÿ˜ท
God wat was het een vervelende afsluiting van deze maand. Meer offline geweest maar niet gewild: ik was echt ontzettend ziek. Lang geleden dat ik me zรณ beroerd heb gevoeld. Ik zal niet in details treden maar ben nu al ruim een week onderweg en voel me nu pas iรฉtsje beter. Gelukkig had ik een hele lieve achterban zodat ik echt een beetje kon uitzieken #mama’smogennietziekworden Ode voor mijn lieve (schoon)ouders! Hopelijk ben ik snel geheel beter.

+ Verder had ik nog een erg leuke Bagel date met mijn nichtje ๐Ÿฅฏ
Was erg gezellig haar na een hele tijd weer te zien, lekker bijgekletst & heerlijk genoten van een munt theetje & Bagel. Echt wel mijn favoriete plek om te lunchen. Het was heerlijk erg even uit te zijn geweest en het was zeker een welkome afsluiting van deze maand.

๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ

Luisterde ik veel naar… ๐ŸŽ™๏ธ

MOMents van Oktober

Noa 3 jaar en 3 maanden ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿป
Deze maand waren we veel binnen te vinden met dit weer, maar gingen ook heerlijk op pad in weer & wind. Je wordt steeds bijdehanter (als dat al kan) en zit steeds vaker in je eigen fantasiewereld te spelen. Met je treinbaan met Thomas treintjes maak je hele verhalen. Ondanks dat ik vind dat je altijd al veel praat is het steeds meer & meer. Papa en ik kunnen niet eens een normaal gesprek voeren aan de eettafel ๐Ÿ˜‰ Bij het CJG ook weer helemaal goedgekeurd. Ruim 13.5 kilo en je zit goed in je vel. Het enige wat af en toe nog met vlagen gaat is je zindelijkheid. Poepies op de wc is soms nog even een dingetje & plassen als je lekker aan het spelen bent ook.

Quotes van deze maand

Tijdens het avond eten: ‘Dit heb je lekker gemaakt papa. Dankjewel’

Tijdens het eten (kind eet heel vaak & veel) ‘Ik doe het eten op mijn eigen manier’

Wederom random aan tafel tijdens het avond eten (was een momentje hoor): ‘Papa en mama. Ik hou heel veel van jullie’ โค๏ธ mooiste wat er gezegd kan worden

Tijdens zijn loco: ‘Ik heb er eentje gekozen. Kom snel kijken mama en laat je verrassen!’

Over zijn Cheese Dippers: ‘Mag ik mijn dipsaus?’ #ikrekenhemgoed

‘De N van Noa en van Netflix’

Papa vroeg wat: ‘Ik wil daar geen antwoord op geven’ (is ook een antwoord ๐Ÿ˜› )

Van boven naar beneden lopen op de trap: ‘Goed dat je me in de gaten hebt gehouden’

NOTE: Er is dus een aanpassing van de MOMents van de maand. Omdat ik toch best veel deel over Noa en dit met mate wil gaan doen is er een korter overzichtje elke maand van deze momenten. Nรณg bewuster bloggen. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie) Inmiddels zijn alle voorgaande maanden van dit jaar ook aangepast en zal dit de aankomende maanden de invulling worden van de dagboekjes.

Gingen naar naar de kermis met opa & oma ๐ŸŽก had Noa weer wat meer last van hoestaanvallen (en wij minder nachtrust) ๐Ÿฅฑ was ineens Thomas de trein (Netflix) favoriet. Deze mama blij, eindelijk iets anders dan Cocomelon en Paw Patrol ๐Ÿš‚๐Ÿ“บ waren we creatief bezig met glitters โœจ kwamen er wat leuke nieuwe (tweedehands) dingen binnen via Vinted zoals o.a. een nieuwe drinkbeker en heel wat toffe truien (eentje te zien op de foto bij hoeveel jaar hij is) ๐Ÿ‘•๐Ÿฅค gingen we heerlijk een dagje naar het bos ๐Ÿ๐Ÿ‚ was Noa ontzettend veel bezig met fantasiespel, zo ontzettend leuk om te zien ๐Ÿงธ was het veel regenachtig weer dus waren we veel creatief thuis bezig ๐ŸŒง๏ธ๐Ÿ–Œ๏ธ verstopt Noa zich altijd 380x als ik van de wc kom, op dezelfde plek. Waar je hem gewoon ziet, tsja ๐Ÿ™ˆ werd Noa bij het CJG weer goedgekeurd ๐Ÿ“ was hij erg blij met de #spon Peek A Zoo en speelde hier ontzettend veel mee ๐Ÿ—๏ธ gingen we weer eens naar de kapper en heeft hij nu een lekker kort koppie โœ‚๏ธ Noa maakt een toffe eekhoorn met pasta op het kinderdagverblijf ๐Ÿฟ๏ธ was ik bezig met alle Sint cadeautjes bij elkaar te sprokkelen (en kocht ik ook wat leuks via MP) ๐ŸŽ maakte ik met Noa een mega houten treinbaan (inclusief DUPLO en track connectors) Hij was hier ontzettend leuk mee aan het spelen ๐Ÿš‚ gingen we heerlijk naar wat speeltuinen ๐Ÿ›

Mijnpalen van deze maand

Ik verbaas me elke dag over hoe groot je alweer bent. Hoe wijs en hoe je jezelf ontwikkeld en uitdaagt. Ineens zonder luier willen slapen. Ineens tot 20 kunnen tellen in het Engels. Ineens… wordt je zo groot โœจ Groei maar en…. ontdek. leer. beleef. geniet. ondervindt. doe. denk en voel. Ik ben in ieder geval ontzettend trots op je โค๏ธ

Hoe was jullie maand en wat zijn de plannen
voor de laatste 2 maanden van 2022?

10 reacties op “Monthly recap | Oktober Highlights

 1. Ik ben nog nooit in een Kattencafรฉ geweest maar het lijkt me wel fijn. Bij Bagels & Beans kom ik dan weer wel af en toe en dat vind ik steeds ontzettend leuk รฉn lekker. Hartjes voor Noa’s quotes en wat fijn dat hij plots graag iets anders wil zien. Vooral ook voor jou want ik vermoed dat je Paws Patrols op de duur echt beu gezien รฉn gehoord bent.

 2. Vervelend dat je zo ziek was. Ziek zijn is echt ellendig. Wat een geweldige uitspraken van Noa! En wat leuk dat je al zo lang bij je werkgever werkt, dan heb je daar logisch veel (veranderingen) meegemaakt.

 3. Mijn maand was ehโ€ฆ ruk, en mijn plannen voor de laatste twee maanden van het jaar zijn vooral dubbel en dwars inhalen en leuke dingen doen! Mooi overzicht weer, vervelend dat je ziek was.

 4. Niet fijn dat je zo ziek was. Hopelijk is het snel helemaal over.
  Voor de rest wel een leuke maand denk ik als ik het zo lees. Goed dat je af en toe de tijd voor jezelf neemt.
  En wat doet Noa het goed zeg!

 5. Ik vind dat stukje over wat Noa gezegd heeft zo leuk! Wat een mannetje is het al <3 O, ik ben trouwens nog nooit bij een kattencafรฉ geweest en heb echt het gevoel dat ik wat mis, haha.

 6. Balen dat je zo ziek bent geweest. Hoop dat het snel overwaait. Ik kan gewoon niet geloven dat het alweer november is! Ik heb nog wat leuke afspraken op de planning staan. En overmorgen arriveert er een harig logeetje.

 7. Mooi overzichtje weer. Wat naar dat je zo ziek bent geweest, gelukkig voel je je alweer beter. Ik heb niet heel veel plannen voor de laatste twee maanden van dit jaar. Op dezelfde voet verder als ik deed, dat voelt het beste.

 8. Ondanks dat je ziek bent geweest, was oktober wel een fijne maand zo te lezen. Leuke dates met vriendinnen en veel me time en tijd met Noa doorgebracht. Wat wordt ie al groot joh, gaat echt hard! Groot gelijk hoor dat je minder van hem deelt, hoewel ik zijn uitspraken echt geweldig vind om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *