Currently #9

De vorige Currently was van April dit jaar. Een Currently waarbij ik bezig was met het afscheid op mijn oude werk, waarbij ik het idee heb dat het alweer zolang geleden is. Daarbij ben ik lekker veel offline geweest en is dit wel een fijn artikel om zoal even te delen waarmee ik allemaal me bezig ben geweest.

β™₯ Ik geniet van… offline tijd. Zoals ik al aangaf was ik meer en meer offline (en check die leuke mok eens #kringloopvondst) Ik ben meer & meer offline, geniet van de dagen samen met Noa of van een serie of boek onder het genot van een kopje thee (ja ook bij 30+ graden drink ik thee)

β™₯ Ik maak… voorlopig even niks meer haha πŸ˜‰ Ik maakte pas geleden de verjaardagstaart van Noa geheel zelf. Wat ik wel heb gemaakt is naamsleutelhangers voor op mijn werk voor m’n collega’s.

β™₯ Ik werd extra blij van… mijn vrije mamadagen! Vooral met dit fijne weer was het genieten in de speeltuin. kinderboerderij of gewoon fijn in onze eigen tuin. Het is fijn zoveel meer met hem bezig te zijn en echt bewuster te kunnen genieten. Ook deed ik wat meer aan selfcare en pakte ik tussendoor wat meer momentjes voor mezelf, heerlijk!

β™₯ Ik (her)kijk… Castle! Ik ben weer begonnen vanaf seizoen 1. Niet dat er niet genoeg nieuwe series op mijn watchlist stonden maar het leek me fijn deze weer even te herkijken. Nog steeds vind ik het echt een heerlijke serie.

β™₯ Ik kijk uit naar… onze vakantie naar Terschelling. Ik heb al veel gelezen over de dingen die we kunnen doen en heb er vooral even zin in weg te zijn. Echt even weg. Ook ben ik op vakantie ook altijd geheel offline, iets waar ik ook zeker naar uitkijk. Even genieten en echt even eruit met mijn gezinnetje.

Hebben jullie nog leuke tips voor Terschelling? Laat deze zeker achter in de comments.πŸͺ„

β™₯ Ik deed… veel genieten in de tuin, keek veel Castle en had fijne lunches: zowel met Noa & M. als met een vriendinnetje bij de Bagels. Even lekker ertussenuit en offline. Sommige dagen gaven me een mini vakantie gevoel. Ik ging heerlijk winkelen en ging ook bij een kringloop langs. Altijd leuk om even te snuffelen.

β™₯ Ik verbaas me over… hoe snel je achter kan lopen als je even wat weken offline bent. Ik heb jullie reacties allemaal nog niet gelezen (of beantwoord) en heb in mijn lees feed nog 377(!) blogartikelen (& counting…) van jullie staan om bij te lezen. Whoops. Ik loop dus hopeloos achter en ga binnenkort heerlijk bijlezen bij jullie verhalen. Ook verbaas ik me over sommige werk gerelateerde dingen, die ik door bewust bloggen hier niet zal delen.

β™₯ Ik lees nu… Nora Roberts. En dat ben ik weer heerlijk aan het herlezen. Daarnaast wil ik starten in een dikke pil van Nora die nog op me ligt te wachten: Erfenis. Heel benieuwd wat ik ervan vind (aangezien Liesbet het iets wat tegen vond vallen) Ik vermaak me in ieder geval heel wat uurtjes met haar boeken.

β™₯ Ik ben de laatste tijd veel bezig met… regelen van van alles. Zo staan er al 3 rondleidingen gepland bij scholen voor Noa *slik en ben ik vooral mailtjes aan het beantwoorden die zijn blijven liggen in m’n offline tijd, afspraken maken en informeren. Eigenlijk achterstallig onderhoudt.

β™₯ Ik luister… Heel veel Joki en Jet door m’n kind πŸ˜› Maar verder luister ik veel muziek via Spotify. Op repeat?

En hoe is het met jullie?

13 reacties op “Currently #9

 1. Oops, blijkbaar loop ik al heel ver achter door die chronische uitputting. Maar wat een leuke vondst is die offline-beker. Die past perfect bij je. Zo kan je nog meer genieten van je offline-dagen. Ik ga ook nog steeds af en toe eens kijken bij de plaatselijke kringloopwinkel. Zo had ik onlangs het geluk om Matilda van Roald Dahl te vinden in de editie waarin ik het boek als kind heb ontdekt. Die heb ik uiteraard mee naar huis genomen.

  Eerder deze week ben ik met mijn nichtje naar Eindhoven geweest. Het was de hele dag door aan het regenen en mijn lichaam wilde niet meewerken maar we zijn eindelijk nog eens naar Bagels en Beans kunnen gaan en ik heb echt genoten van het fijne gezelschap Γ©n de lekkere bagel.

 2. Leuk om je update even te lezen, ik was ook niet zo heel actief afgelopen tijd. Elke keer als ik jouw updates lees, denk ik: ik moet toch Γ©cht een keer iets van Nora Roberts gaan lezen πŸ˜‰

  Met mij gaat het overigens ook goed, misschien moet ik af en toe ook zulke updates delen op m’n blog. Leuk eigenlijk πŸ™‚

 3. Leuke muziek! We hebben dezelfde smaak πŸ™‚ Leuk ook om even bij te lezen. Ben benieuwd naar je scholen zoektocht! Ik was er destijds snel uit; gewoon op gevoel. Hier alles okΓ©, trouwens. Ik heb vakantie en doe helemaal niks, behalve afspreken met vrienden. En blogs lezen inderdaad, want ik loop ook best achter. Wat doen we onszelf aan, he? πŸ˜‰

  1. Ja zo’n gevoel heb ik er ook heel snel bij. We gaan gewoon eens even kijken & bekijken wat ook het beste bij Noa past. We gaan het zien. #weereennieuwefase

 4. Petje af hoor dat het je lukt om meer offline te zijn! Mijn blog staat in de zomer vaak wel op een wat lagere niveau maar social media en nieuwssites, ik blijf het lastig vinden om mijn telefoon aan de kant te leggen. Leuk vooruitzicht trouwens dat jullie naar Terschelling gaan! Wij zijn er nog niet geweest dus heb helaas geen tips voor je, maar je kunt er ongetwijfeld heerlijk wandelen en fietsen.

 5. Leuk om te lezen wat je de afgelopen tijd weer bezig heeft gehouden. Maar geen creatieve projectjes meer op de planning dus? Nou ja, dat komt vast wel weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *