Wij gaan deze (zomer)vakantie naar…..

Het heeft even geduurd voordat we een beslissing hadden gemaakt maar we zijn eruit. Waaruit? Waar we naar toe gaan in onze zomervakantie. Het was even afwachten met mijn nieuwe baan of ik daar ook vrij kon krijgen maar dat ik (onofficieel) gelukt. We hebben dus geboekt en gaan naar hetzelfde eiland waar we op huwelijksreis waren…

Wij gaan deze (zomer)vakantie naar…..

Tromgeroffel… We gaan dus naar….

Terschelling! Iets wat je al had kunnen raden als je mijn blog al langer volgt. We gaan naar hetzelfde hotel De Walvisvaarder, waar wij waren voor onze huwelijksreis in 2012. Ik wilde altijd al een keertje met ons gezinnetje naar een Waddeneiland en waarom niet na zoveel jaren terugkeren? We hebben een familie suite dit keer inclusief aangrenzende tuin, geen bruidssuite πŸ˜‰

Ik heb er ZO ontzettend veel zin in, alleen zie ik een beetje op tegen de lange bootreis. De vorige keer werd ik namelijk best zeeziek en dat is geen fijn begin van een vakantie. En de eerste keer voor Noa op een grote boot. Ik ben echt ontzettend benieuwd. Hij heeft het er al telkens over: ‘Als we op vakantie gaan, gaan we met de grote boot en onze auto’ Net als vorige keer nemen we namelijk onze auto ook mee om te kunnen toeren. Ik heb zeker al uitgezocht wat er allemaal te doen is op het eiland nu + kind. Iets waar we vorige keer natuurlijk niet naar hadden gekeken.

Wat we daar allemaal willen gaan doen

Pluktuin πŸŽπŸ‘πŸ
Kinderboerderij (tegenover) πŸπŸ„
Terras Zonneweide (met speeltuin) πŸ₯‚πŸΉ
Strand β›±οΈπŸ©΄
Kabouterpad πŸ§‘πŸ»β€πŸŽ„πŸ§šπŸ»
Kringloopwinkel πŸ¬πŸ›’

En uiteraard zullen een aantal van dit lijstje misschien niet gedaan worden aangezien we gewoon lekker gaan genieten met onze kleine man.

*Dit artikel is voorzien van eigen foto’s gemaakt in 2012

Waar gaat jullie (zomer)vakantie dit jaar heen?

About the Author

14 Comments

zwartraafje

Die eerste foto ziet er zo uitnodigend uit en wat moet het bijzonder zijn om daar nu nog eens naar toe te kunnen gaan maar dan met Noa erbij. Hier staan er als eerste enkele dagen zee op de planning. Vermits we nog niet naar Londen kunnen gaan ga ik samen met mijn nicht naar een appartementje in Oostende. Niet het drukke gedeelte maar ergens waar het opvallend rustiger is Γ©n vlak bij de duinen. Ik kijk er echt naar uit om even weg te zijn en samen met haar van enkele daguitstapjes te kunnen genieten. Het centrum van Oostende, maar ook eens naar Brugge en misschien nog ergens anders naartoe. Op voorwaarde natuurlijk dat mijn lichaam wat wil meewerken maar we gaan het zo proberen te plannen dat ik me niet teveel forceer en er dus volop van kan genieten.

Reply
SAS

Oh maar dit klinkt zeker heel erg fijn. Alvast heel erg veel plezier <3 *ondanks dat Londen niet doorgaat

Reply
Romy

Wat bijzonder om nu naar dat fijne eiland terug te gaan, maar dan met Noa erbij. Ook voor hem is het vast een heerlijke bestemming en er is volgens mij genoeg te doen. Ik snap helemaal dat je er al enorm naar uitkijkt. Hopelijk kunnen jullie er lekker van genieten en blijft het zeeziek zijn je bespaard.

Reply
Wanda

Ik zat te twijfelen tussen Texel en Terschelling, maar het laatste dus… leuk dat jullie nu als gezin terugkeren! Op Terschelling ben ik helaas nog niet geweest, maar staat zeker weten op mijn lijstje. Een waddeneiland is altijd erg leuk. Wij hebben nog niks geboekt voor onze zomervakantie, twijfelen nog tussen Oostenrijk, Duitsland of toch Frankrijk. Binnenkort maar de knoop doorhakken, want het komt wel al rap dichterbij.

Reply
Zo simpel is dan geluk

Ontzettend leuk dat jullie weer naar Terschelling gaan, nu mΓ©t Noa. Heel bijzonder!
Heb je vorige keer iets van primatour genomen voor je de boot op ging? Bij mij hielp dat echt goed tegen zeeziekte.

Reply
theNextG1rl

Hee wat leuk, alvast veel plezier! Ik ben alleen op Ameland en Texel geweest, maar Terschelling schijnt ook mooi te zijn! Wij houden het bij Zeeland dit jaar.

Reply
Darina

Wat een fijn vooruitzicht. De Waddeneilanden zijn zo leuk! En heel bijzonder om weer terug te gaan. Wat mij altijd hielp bij zeeziekte/wagenziekte was gember. Niet heel lekker misschien maar het hielp wel tegen de misselijkheid.

Reply
Nicky

Wat lekker! Mooi ook om terug te gaan maar nu met Noa erbij. Ik heb geen vakantieplannen. Ik hoop op een mooie zomer en dan vermaak ik me wel. Ik heb er nu al zin in!

Reply
Simone

Wat een fijn vooruitzicht zeg! Wij gaan dit jaar weer naar ons favoriete Griekse eiland, voor ik denk nu de 4e keer. Ook weer hetzelfde hotel omdat het daar zo heerlijk rustig is. Leuke side-note is dat dat ook de plek is waar ik ten huwelijk werd gevraagd dan 5 jaar geleden!

Reply
Amy

Wat een heerlijk vooruitzicht! Ik hoor zoveel positiefs over Terschelling maar ben er zelf nooit geweest. Misschien zijn Sea Bands trouwens iets voor je, verkrijgbaar bij de drogist. Ik gebruik die in de auto in de bergen en op de boot en dat helpt enorm tegen de misselijkheid. Of het nu placebo is of niet, haha! Dus wellicht kan het jou ook helpen?

Reply
Geke

Wat een leuk vooruitzicht! Fijn dat je vakantie kan krijgen. En bijzonder om naar die plek terug te gaan.
Wel minder van het zeeziek zijn. Bestaat er geen middeltje?

Wij hebben nog geen vakantieplannen. Maar sedert we hier wonen heb ik er niet zoveel behoefte aan. We genieten hier ook van onze tuin en lekker buiten zijn.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *