Monthly recap | Mei Highlights

Zoals aangegeven in 2021 ga ik zeker met deze reeks door in dit nieuwe jaar. Een terugblik van afgelopen maand d.m.v. foto’s, stukjes tekst en gifjes. Dingen die deze maand mooier, positiever en mij gelukkier maakte ligt de focus op. Juist in deze tijden kunnen we daar wel wat meer van gebruiken. Aan het einde weer het welbekende MOMents, mommy momenten met Noa: quotes, foto’s en alles wat er deze maand met hem gebeurde. Een dagboekje, terugblik om later terug te kunnen lezen. Dit kee

r in een nรฉt iets ander jasje gegoten dan je gewend ben. Let’s start this month!

De maand van mijn nieuwe baan. De maand van leuke uitstapjes maar ook van mijn batterij die steeds leger raakte. De maand waarin het Moederdag was, we een vernieuwde woonkamer muur maakte en ik bezig was met de voorbereidingen voor Noa zijn 3de verjaardag. Het was een veelbewogen maand: ik voelde me soms meer slecht dan goed, maar hield me vast aan alle positieve dingen. Ik maakte zelfs mijn eerste skaterit weer sinds jaren. Kijken jullie mee?

+ Was nog een fijne afsluiting van de maand April: etentje met ex-collega’s ๐Ÿฝ๏ธ
Deze kon er nรฉt niet bij in mijn overzichtje van April, maar ik sloot de avond van April leuk af. Ik had afgesproken met mijn lieve 2 oud-collegaatjes om lekker uit eten te gaan. We genoten van een 3 gangen menu en deden vooraf nog een drankje. Fijn om even gezellig bij te kletsen.

+ Was het weer meer tijd nemen om op te laden ๐Ÿ”‹
Opladen to the max. Ik merkte dat mijn batterij deze maand een beetje op begon te raken van de (drukke) weken ervoor. Ik las meer en was wederom weer meer offline hier. Dat maakte dat ik een volle inbox en blog artikelen bij lezen bij jullie even liet staan. Ik merk dat het voor mezelf zorgen steeds meer centraal staat en dat ik er steeds meer baat bij heb. Thee, thee en nog meer thee. Lekker lezen, wandelen en lekker keuvelen in huis.

+ Was het de maand van mijn nieuwe werk! ๐Ÿ’ช๐Ÿป
Hallo nieuw werk! Super spannend maar dit was de maand die in het teken stond van mijn nieuwe werk. Hoewel ik echt wel moet wennen ben ik super blij met deze stap en heb ik het super naar mijn zin. Het wordt steeds meer normaal en ik voel me echt wel thuis op de groep. We hebben een hoop baby’s dus het is sommige dagen veel schakelen, veel van hot naar her maar samen met mijn collega werkt het prima. Ik merk dat ik nog wel snel moe ben en ik nog in een omschakel periode zit. Ik neem er de tijd voor om alles even eigen te maken.

Mijn pauzes op werk besteed ik ook goed ๐Ÿ˜‰ Nieuw voornemen: Elke pauze heerlijk wat lezen. Inmiddels is het bovenstaande boek uit


+ Vernieuwde wij onze muur in de woonkamer ๐Ÿ“ธ #spon
Tijd voor iets anders! Daarbij kwam er een super leuke samenwerking voorbij die ontzettend paste bij de veranderingen die we wilden. De collage met babyfoto’s van Noa gingen weg en dit prachtig geschilderde vierkant (Thnx honey!) met lijstjes en foto’s kwam daarvoor in de plaats. Ik ben er echt dagelijks nog super blij mee. Ook leuk dat we deze foto’s over een tijdje zouden kunnen veranderen mochten we dit willen. Lees hier het gehele artikel over onze vernieuwde woonkamermuur.

+ Had ik een leuke lunchdate! ๐Ÿฅž
Ik had met een oud collegaatje een gezellige lunchdate (samen met Noa) Ik had super fijne gesprekken, nam een tosti met muntthee en meneer was, zoals je op de foto kunt zien in zijn nopjes met zijn pannenkoek. Ook mijn ergste nachtmerrie werd waar: meneer had een plas en poep ongelukje midden in het winkelcentrum. Rustig blijven en oplossen. Ook weer gebeurd. Shit (letterlijk) happens ๐Ÿ˜‰

+ Hallo Moederdag 2022 ๐Ÿฅ
Het was ook de maand van Moederdag, de eerste die Noa geheel bewust mee kreeg. Zo leuk om te zien hoe mijn mannen een ontbijtje op bed voor me maakte en de lieve cadeautjes die ik kreeg. Noa had op de opvang het hart gemaakt en ik kreeg 2 gepersonaliseerde theeglazen met een lief kaartje erbij. Het was een super fijne dag die we gezellig samen hebben doorgebracht. Op naar Vaderdag volgende maand.

+ Nog meer leuke dates ๐Ÿฅ‚
De laatste tijd staat in het teken van steeds meer leuke dates. Zo ging ik met een familielid lekker winkelen en lunchen, ging ik uit eten met 2 ex-collega’s en had ik een theedate met mijn bestie. Het is fijn eventjes quality time te hebben met fijne mensen.

+ Hoe selfcare er deze maand ook uitzag…
Ik vertelde al dat ik deze maand zo mijn ups & downs had, dat betekende nog meer selfcare. Dit bestond uit theetjes drinken en lekker lezen echter pakte ik ook mijn oude hobby op: skeeleren. Ik heb al zolang geen ritten meer gemaakt (lees: Geen zin. Geen tijd. Andere prioriteiten of het weer zat niet mee) Ondanks dat ik best last had van mijn PDS maakte ik toch een rit van +5 km! Het was een heerlijke rit langs de polders. Spotify op (hebben we pas gedownload GOUD hoor) en ik genoot van de natuur om me heen. Even alle stress en dergelijke eruit skaten van de afgelopen weken. Ik wil het zeker weer regelmatiger gaan oppakken.

๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ

Luisterde ik veel naar… ๐ŸŽ™๏ธ liedjes toegevoegd op Spotify, echt goud! Heb zelfs een skate-playlist aangemaakt.

MOMents van Mei

Noa 2 jaar & 10 maanden๐Ÿ‘ฆ๐Ÿป
Elke keer knipper ik met mijn ogen en ben je weer groter, wijzer en leer je weer dingen bij. Je bent ontzettend leergierig, nieuwsgierig en bent net een spons met dingen opnemen. Alles vind je interessant en je geniet eigenlijk van alles wat je doet. Je vind het leuk op uitstapje te gaan. Of dit nou een speeltuin is of een snelle boodschap doen. Weg. Buiten. Rennen. Genieten. Je praat steeds meer en meer en er gaat zoveel in je hoofd om dat je soms niet meer uit je woorden komt. Resultaat ook steeds vaker nachtmerries omdat je dingen nog niet helemaal kan plaatsen. Je hebt een grote fantasie, kan genieten van water en zand en vind het leuk samen met papa LEGO beeldjes te maken.

Quotes van deze maand

Zelfmotivatie tijdens het aantrekken van kleding: ‘Kom maar grote vent, je kan het’ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…

Tijdens het glijden op de glijbaan: ‘Dit is fantastisch. Dit is geweldig. Ik ben zo blij’

‘Mama? Wil je mijn thee even aangeven?’ Toen ik op visite was en het was buiten zijn handbereik

Goed nieuws. Ik ben er!’

Papa heeft buiten veel geverfd aan de schuur. ‘Papa. Je hebt goed gewerkt, dikke duim!’

Tijdens het tekenen van een auto vraagt papa waar het stuur zit. ‘In de auto papa’ HAHAHAHA. DIS!

‘Mama eventjes wachten met praten…’ als ik weer erdoorheen kakel volgens hem. Dussssss.

Na het drinken van slokjes Fanta: ‘Hij is wel een beetje zuur’

Nadat ik Noa terecht had gewezen toen hij stout was geweest. ‘Maar mama. Je bent toch nog wel mijn beste vriend?’

Tijdens zijn broek aantrekken: ‘Ik ben mijn benen verloren’

Het werd wat donker ineens buiten. ‘Oeh. De stroom is uitgevallen’

NOTE: Er is dus een aanpassing van de MOMents van de maand. Omdat ik toch best veel deel over Noa en dit met mate wil gaan doen is er een korter overzichtje elke maand van deze momenten. Nรณg bewuster bloggen. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Leuke playdates ๐Ÿงธ๐Ÿซ– waren we veel buiten te vinden ๐Ÿชต genoten we als gezin bij een zegerplas #dagmeteengoudenrandje ๐Ÿชฃ๐Ÿ–๏ธ plantte ik samen met Noa was moestuintjes ๐Ÿชด waren we weer heerlijk creatief bezig ๐ŸŽจ๐Ÿ–Œ๏ธ liet Noa veel fantasie zien tijdens spel ๐ŸŽญ gingen we naar de kermis ๐ŸŽก hadden we veel leuke uitstapjes, dates en winkeluitstapjes ๐Ÿ›๏ธ kwamen er weer veel dingen binnen van Vinted ๐Ÿฅฐ gingen we naar een geitenboerderij en genoot Noa ontzettend๐Ÿ was ik veel voorbereidingen aan het treffen voor Noa zijn verjaardag ๐ŸŽˆ Was Noa wat ziek (tripje HAP) maar gelukkig snel aan de beterende hand ๐Ÿ˜ท

En in de categorie tรฉ leuk om niet te delen foto……

Helaas door bewust bloggen (Lees mijn disclaimer voor meer informatie) niet geheel zichtbaar maar Noa die aan het genieten is in onze tuin met bellenblazen. Ik geniet zรณ erg van de eerste periode met mijn andere werkdagen. Meer mama-dagen. Meer tijd met elkaar. Meer genieten. โค๏ธ

Op naar een mooi Juni! Hebben jullie nog leuke plannen voor aankomende maand?

Bij ons wordt de tuin aankomende maand vernieuwd waar ik erg naar uitkijk

8 reacties op “Monthly recap | Mei Highlights

  1. Ondanks de lastige momenten gelukkig ook genoeg fijne dingen om te koesteren van de afgelopen maand.
    Heerlijk dat je weer op de skates gestaan hebt. Hopelijk kan het een vervolg krijgen.
    Mooi dat Noa het zo goed doet, maar wel schrikken dat je naar de HAP moest. Gelukkig dat het wel snel weer beter ging.

  2. Fijn dat die tegelijkertijd ook zware moment eveneens veel mooie momenten bevatte. Hier was het ook noodgedwongen wat rustiger qua bloggen en blogposts bijlezen. Ik heb dan ook weer een blogfeed-achterstand opgebouwd maar ga er vanuit dat vertraagde reacties ook welkom zijn. Nog een beetje en zowel Noa als ik worden weer een jaartje ouder. Wat gaat het snel. Super dat je nog steeds die maandelijkse foto’s maakt zodat je die snelle evolutie kan herbekijken. Ik vind zijn uitspraken telkens fijn om te lezen.

  3. Mooi overzicht! En ondanks de downs gelukkig ook veel ups. Fijn dat je baan goed bevalt en je meer mama-tijd hebt en dat je veel me-time hebt genomen om je batterij weer op te laden. Hopelijk wordt juni een maand met veel nieuwe energie!

  4. Gelukkig ook genoeg leuks te beleven gehad! En goed dat je een beetje rustig aan doet en af en toe de batterij even oplaadt. Die uitspraken van Noa vind ik altijd zรณ leuk! Ik heb nog niet veel op de planning staan voor juni. Ik zie het allemaal wel. Ik hoop alleen dat het snel beter weer wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *