Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Geluksmomentjes groot en klein. Laten er elke dag fijne geluksmomentjes zijn! Omdat ik het fijn vind eens in de zoveel tijd geluksmomentjes op een rijtje te zetten. Om stil te staan bij de mooie grote en kleine dingen. Omdat het leven ook gewoon mooi ís.

Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Dat de taart van Noa zo goed gelukt was 🎂
De laatste keer hoor maar ik ben toch nog steeds trots op mijn zelfgemaakte 2de verjaardagstaart van Noa. Als ik de foto’s terug kijk van zijn blije gezichtje was het het meer dan waard. Of ik het voor zijn 3de verjaardag ook ga doen? Waarschijnlijk wel maar dan wel op een andere manier.

Mijn Nora Roberts collectie COMPLEET maken 📚
Hij is compleet! Door Marktplaats in de gaten te houden is het me gelukt om mijn grote collectie compleet te maken. Alleen de delen van De Bron trilogie heb ik niet maar dat verhaal spreekt me niet aan. Het moeten wel boeken zijn die ik écht leuk vind. Ik heb dus al deze boeken in mijn bezit en inmiddels meerdere malen gelezen. Wel een beetje weemoed, aangezien dit 1 van de laatste verhalen is die ik nog niet heb gelezen.

Zien hoe Noa van zijn gekregen speelgoed geniet 🧸
Inmiddels hebben we al zijn verjaardag vieringen achter de rug en heeft hij al zijn cadeautjes gekregen. Inmiddels heb ik zijn fotoartikel bijgewerkt en hij is ontzettend verwend. Hij speelt ontzettend graag met zijn gekregen DUPLO, klei en ander speelgoed. Het is mooi te zien hoe blij hij hiermee is.

Beter voor mezelf zorgen 🌷
Ik ben de afgelopen weken bezig geweest beter voor mezelf te zorgen. Meer offline, meer lezen in mijn favoriete boeken. Meer dutjes doen in de weekenden op de bank en luisteren naar wat mijn lichaam nodig heeft. Ik merk dat ik sommige dagen fijne dagen heb en andere dagen veel last van mijn PDS.

Het fijne weertje
Ik hou ervan he. Lekker met een korte broek, slippers aan en genieten in het zonnetje. Ook om lekker veel buiten te zijn zowel privé als met werk en lekker te genieten in onze tuin.

Mindere cijfertjes op de weegschaal zien dan gedacht
Dat je op de weegschaal gaat staan en dat je de afgelopen tijd (onbewust) wat bent afgevallen. Ik zit nu zelfs onder het gewicht van voor mijn zwangerschap en ben daar best wel wat trots op.

Dat onze tuin bijna klaar is 🌳
Heel wat weekenden zijn we eraan bezig geweest en eindelijk is het einde inzicht! Uiteraard komt er als álles af is een before & after foto artikel hier online. Onze tuin is bijna af! We hebben eindelijk een stenen muur, mooi strak gevoegd i.p.v. een witte lelijke muur in de tuin. Zo ontzettend blij mee! Nu nog ervan kunnen genieten in de tuin samen met Noa die er lekker in kan spelen.

Het leuke cadeau wat ik kreeg voor ons 14 jarig samen zijn 🛋
Ineens stond er een grote doos in onze tuin. Een cadeau van M. voor ons 14 jarig samen zijn: een heel fijn lounge set. Echt super blij mee. Als Noa nu in de tuin speelt kan ik lekker daar zitten. Maar ook heerlijk genieten van een hapje en een drankje als meneer ligt te slapen. Dat wordt zeker fijn deze zomer en onze tuin komt zo meer & meer af (binnenkort een artikel over online)

2 oude cadeaubonnen terug vinden
Voordat de lockdown er was en COVID zijn intreden deed, hadden wij nog onze verjaardag. We kregen daar 2 bonnen om een dagje weg te gaan of uit eten. Op de bon achterop stond 3 jaar en 3 maanden na aankoop geldig. Toen dacht ik nog ‘Wat lang? Onzin‘ Maar nu er veel dicht is geweest was dat helemaal niet zo slecht 😉 Ik ga dus van de week eventjes kijken wat we met deze 2 bonnen kunnen zodat we wat quality time kunnen houden samen.

Trots op Noa dat hij het zo goed doet 👦🏻
We waren bij het CJG en hoewel ik het al wist kreeg ik daar ook te horen hoe goed hij het doet. Het is zo fijn een vrolijk, pienter en gezellig babbelend mannetje te hebben waar alles goed mee gaat. In mijn maandoverzicht zal ik er wat uitgebreider op in gaan. We moeten wel nog eens terug voor een ogen check over een aantal weken en daarna pas weer met 3 jaar.

Ondanks drukke weken meer vrije tijd in de week
Het is zomervakantie op mijn werk; voor mij betekend dit even omschakelen en hele dagen werken. Maar wel welke week een XXL weekend, waarin ik ontzettend fijn kan genieten en leuke dingen kan doen met Noa.

Een super fijn dagje dierentuin 🐘🦩
Wij gingen samen met mijn schoonfamilie (niet op de foto 😉 ) een dagje naar de dierentuin. Noa is helemaal fan en we willen er zeker vaker naar toe gaan. Het was genieten hem te zien rennen, verwonderd te zien kijken naar het aquarium gedeelte en weer helemaal blij te zijn met zijn cheeta en flamingo’s. Meneer was uitgeteld en viel in de auto al in slaap.

Plus op mijn Instagram deel ik in mijn stories nou elke dag een foto met een kort stukje favoriete dingen van die dag. Mooi om er op deze manier bij stil te staan.

Welke momentjes maakte jullie afgelopen weken extra blij? ☀

About the Author

13 Comments

Giovanna Jansen

Gefeliciteerd met jullie 14 jaar! Wat een prachtige loungeset heb je gekregen. Wij waren afgelopen zaterdag met onze kleinzoons naar de dierentuin (3 en 5) en die hadden ook zo genoten. En ook allebei in slaap gevallen in de auto terug naar huis. 😉

Reply
Geke

Wat een heerlijke genietmomentjes.
Oja, die lounge-set, daar ga je heel veel uurtjes in doorbrengen. Wij hebben er een paar jaar terug ook een gekocht, een van de beste aankopen ooit 🙂

Zelf ben ik blij dat de netelroos na twee maanden achter de rug lijkt, oef. Waardeer nu des te meer mijn niet meer opgezette gewrichten en vlekloze vel.

Reply
SAS

Ja zeker nog steeds ook blij met deze lounge-set! En kan me voorstellen dat het fijn is dat de netelroos weg is, hoop dat het wegblijft!

Reply
Nicky

Ohhh, die loungeset ziet er heerlijk uit. En de rest is ook niet mis. Kan me voorstellen dat je blij wordt van al die leuke dingen.

Reply
zwartraafje

Ik ben echt zo blij voor je dat je je Nora Roberts collectie hebt kunnen vervolledigen. Dat moet echt zo’n fijn gevoel geven. Heerlijk ook dat Noa het zo goed doet. Plus natuurlijk ook super leuk dat niet enkel Noa leuke cadeautjes heeft gekregen maar dat je man jou ook een fijne verrassing heeft gegeven voor jullie verjaardag. Hopelijk werkt het weer wat vaker mee zodat jullie daar deze zomer nog vaak van kunnen genieten.

Reply
Simone

Wat een heerlijke momentjes! Ik word ook mega blij van het lekkere weer. Hoewel het nu inmiddels wat onvoorspelbaar is geworden, is de temperatuur nog prima. Wat is Noa toch een heerlijk ventje! <3

Reply
Audrey

Wat een superfijne dingetjes allemaal inderdaad! Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat van jullie tuin.

Reply
Darina

Hele fijne momentjes. Prachtig cadeau voor in de tuin, daar ga je zeker hele fijne lounge uurtjes beleven! De taart voor Noa is ook prachtig.

Reply
Romy

Wat een fijne momentjes! En wat een práchtige loungeset! Dat is nog eens een geweldig cadeau. Je taart voor Noa is ook echt heel goed gelukt. Hij zou zo uit de winkel kunnen komen 🙂 Superknap! En wat heerlijk dat Noa het zo goed doet! Superfijn om dat ook bevestigd te krijgen door het consultatiebureau.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *