Persoonlijk | Hemelvaartpauze ⏸

Het is Hemelvaart, wat maakt dat ik een XXL lang weekend voor de boeg heb. Eentje die hard nodig is om even op te laden na onze eigen lockdown door COVID-19. Het heeft erin gehakt; alle zorg, zorgen en het regelen van van alles. Wat maakt dat ik nu even op de pauzeknop druk. Even de dingen ga doen die ik leuk vind. Mijn batterij weer een beetje opladen.

Dit weekend zal bestaan uit lekker keuvelen in huis, achter de schermen op mijn blog bezig zijn, heerlijk dingen (weer) kunnen ondernemen met Noa en mijn gezinnetje en vooral lekker series kijken, boeken lezen en GENIETEN.

Ik wens jullie een fijn weekend toe en ik ben even een xxl pauze aan het houden 😉

13 reacties op “Persoonlijk | Hemelvaartpauze ⏸

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *