Recap: Moederdag 2021

Moederdag. Mijn 2de dag als mama-van was gisteren. Nog altijd vind ik het bijzonder om mama te zijn en weet zeker dat dit niet vanzelf sprekend is. Ik denk aan iedereen die geen mama is, geen moeder heeft gehad, hun moeder heeft verloren of om een andere reden wordt geconfronteerd met deze dag. ✨ Maar geen reden om dit niet te vieren. Wat ik deze dag deed?

Meer lezen over mijn eerste Moerderdag inclusief Moederdag TAG? Klink dan hier

Het was, zoals jullie weten een Zondag. Daarbij ook de dag dat mijn familie weer deels uit de quarantaine mocht, een feestje ansich 😉 We hielden een lekker rustig dagje samen.

Te beginnen met lieve cadeautjes op bed
Daar startte de dag dus mee, toen Noa uit bed was lieve cadeautjes. Meneer vond het maar wat leuk om de cadeautjes aan mij te geven & te helpen uitpakken. Het is zó mooi te zien hoe anders deze 2de Moederdag is, nu hij wat ouder is en het meer begrijpt. Hij was zelf aan het vertellen wat hij had gemaakt en snapte ook echt wat ik kreeg.

Mijn gekregen cadeautjes: Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben van Roue Verveer
Het Geschenk van Sebastian Fitzek
Lipton Thee Assortimentsdoos
Allemaal erg blij mee. Heerlijk wat theetjes drinken en wat leesvoer met boeken die op mijn wishlist stonden.

En de mooiste dingen die ik kreeg waren uiteraard de knutsels van Noa. Zo maakte bij op het kinderdagverblijf en een mooie tekening die hij samen met papa had geverfd. Helemaal trots dat hij het had gemaakt.

Een heerlijk ontbijtje
Ook namen we de tijd om heerlijk uitgebreid te ontbijten als gezinnetje. Noa had eigenlijk al ontbeten maar wilde zeker nog eventjes mee-eten. Al met al een erg gezellig ochtend met daarna een ‘chill’ dag op de planning. We hebben heerlijk gespeeld met Noa (zowel binnen als buiten in onze tuin) en ik genoot van een aflevering van Castle. Ook genoot ik van het favoriete nummer My Blood van Westlife wat me nog steeds kippenvel geeft als moeders zijnde.

Hebben jullie nog wat bijzonders gedaan met/aan Moederdag?

» Lees meer over de affiliate links hier

7 reacties op “Recap: Moederdag 2021

  1. Ahhh, wat leuk allemaal. Ik had ook een fijne Moederdag. Ik had een lunch georganiseerd voor mijn moeder. En mijn dochter kwam natuurlijk ook. Ach, mijn moedertje wordt zo oud. Ze viel steeds zomaar in slaap in haar stoel en ze kan bijna niets meer zelf.. Maar toch was het een fijne dag. Ze vond het erg gezellig. En wij ook.

  2. Ziet er een erg leuke Moederdag uit, zeker als de Q eindelijk afgelopen is bij jullie. Hier heb ik bloemen gekregen van manlief en Remus maakte in de opvang een erg leuk sleutelhangertje met ‘leve mama’ erop. 🙂 Verder was ik al in de wolken toen Remus die dag besloot tot 9 uur te slapen, meer had ik niet nodig haha!

  3. Ja, die knutselwerkjes zijn het leukst!
    Sterker nog, in mijn tijd gaf je je moeder alleen een knutselwerkje en geen andere cadeautjes erbij. Vind het ergens wel jammer dat het zo commercieel is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *