MOMlife | De nieuwe look in de kamer van Noa (& in onze slaapkamer)

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Dear Sam

Tijd voor een make-over van Noa zijn kamer! Want meneer is geen baby meer, dus weg met de baby posters! #tekoop Meneer gaat al richting de 2 jaar en het kwam dan ook als geroepen om wat posters te vernieuwen in zijn kamer. Sowieso zijn er al wat veranderingen in zijn kamer doorgevoerd waardoor het ook een échte speelkamer is geworden naast slaapkamer. Ik laat jullie graag de before & after foto’s zien. Ik neem jullie graag mee in een fotoverslag van Noa zijn vernieuwde kamer.

I.v.m. bewust bloggen is de 2de naam van Noa niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Speelkamer

Een tijdje terug hebben we een heuse speelkamer gemaakt voor Noa. Handig om allerlei bakken te hebben waarin ik het speelgoed kan opbergen en ook vernieuwen. Telkens heeft hij zo ‘nieuw’ speelgoed en kan hij zelf deze bakken open maken. Ideaal voor wat speelplezier. De kasten & bakken komen van IKEA. Foto Before & After

Tipitent

Ook staat er nu al een tijdje een tipi-speeltent in zijn kamer. Hierin staat zijn leeskar, zodat we ’s avonds voor hij gaat slapen gezellig een boekje kunnen lezen in de tent. Vaak pikt in de nacht Ayla de tent ook in om gezellig bij Noa in zijn kamer te liggen.

Nieuwe posters

Er hangen nu in zijn kamer heel wat nieuwe posters van Dear Sam. Ze hebben daar een aparte kindercategorie waar ik echt even heb lopen neuzen. Heel wat leuks was er te vinden en wat te kiezen? Uiteindelijk heb ik voor een aantal toffe psoters gekozen.

Mijn favoriete poster is toch wel de onderstaande: de bij elkaar passende night rabbit & bear, die nu boven zijn speelhoekje hangen. Noa wijst er telkens naar: Beer. Konijn. Maar ook het minimalistische vosje met een ster, beide getekend vind ik erg leuk hangen boven zijn bed.

Uiteraard nog even een algemene tour met before & after foto’s van zijn kamertje. I.v.m. bewust bloggen is de 2de naam van Noa niet zichtbaar in dit gehele artikel (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Before & after

De nieuwe posters die hier hangen zijn de volgende: De Night Bear & Night Rabbit. World Map Animals Poster (met alle dieren erop per werelddeel), een bellenblazend konijntje en beertje en een vosje met een ster. Uiteraard alles in eikenhouten lijsten.

Mini make-over in onze slaapkamer

Ook onze slaapkamer moest eraan geloven met 2 nieuwe posters. Een Roos en een Magnolia. De roos staat mooi op de plank bij een hoop fijne herinneringen en de magnolia staat naast mijn nachtkastje. Ik ben erg blij met de prachtig grote poster. Beide zijn het blikvangers als je de kamer instapt.

I.v.m. bewust bloggen zijn onze foto’s niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Kortingscode!

Met de code MYDREAMS kun je 35% korting krijgen op alle posters. Sla dus nu je slag. Of het nu voor een kinderkamer, woonkamer of je slaapkamer is. Ze hebben echt een ontzettend breed assortiment. Deze code is geldig van 7/5 tot 14/5/2021.

Hebben jullie veel posters in jullie kamer(s) hangen? En wat vind je van de poster die ik heb gekozen voor Noa zijn kamer?

8 reacties op “MOMlife | De nieuwe look in de kamer van Noa (& in onze slaapkamer)

  1. Ik ben vooral nog steeds enorm fan van de kleuren die jullie voor Noa’s kamer hebben uitgekozen. Echt een kamer waarin je kan doorgroeien zonder dat het blijft aanvoelen als een babykamer. Die tipi-tent vormt een heerlijk knus leeshoekje. Daar ben ik uiteraard ook fan van.

  2. Dat ziet er leuk uit! Die posters zijn heel erg leuk. Ik heb een heel groot Ikea schilderij boven mijn bed hangen. Ik ben ‘m eigenlijk beu maar er zit een verhaal aan vast (staat ergens op mijn weblog) dus ik ga er binnenkort (lees: als ik tijd heb) iets creatiefs mee doen.

  3. Wat een leuke kamer, zeg! Noa is waarschijnlijk erg blij ermee! Hier zijn we vooral bezig aan de mini haar kamer maar ook Remus’ kamertje kreeg een upgrade. Ik post er binnenkort ook iets over. 😀

  4. Wauw, wat is Noa’s kamertje leuk geworden! Ik vind vooral die speelkast met de mooie posters prachtig. En zo leuk dat jullie eigen kast er nu ook nog stijlvoller uitziet dankzij de posters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *