Singelpark stadswandeling | Fotoverslag

Precies 2 weken terug had ik een date met mijn nichtje. Eindelijk weer wat contact buiten werken-mama zijn. We spraken eigenlijk de week ervoor af maar door de hevige sneeuwval hebben we het een weekje verzet. Niet voor niets want we hadden prachtig weer. We deden de Singelpark stadswandeling in Leiden #Myhometown en genoten volop. Klik hier voor de plattegrond van de singelpark stadswandeling en wat het precies inhoud.

Ik kan bij dit artikel een heel verhaal typen. Over de fijne gesprekken die we hebben gevoerd, het vele lachen. Het fijne zonnetje. De ‘borden’ die we telkens moesten vinden en volgen. De door de afgesloten routes door corona (waardoor we op hele andere, toffe paden uit kwamen) Het genieten van thee en een gevulde koek. Het maken van prachtige foto’s. Het zien van prachtige dingen hoewel ik Leiden op mijn duimpje ken. Het vinden van beschilderde stenen (Kindnessrocks). Ineens allemaal kabouterhuisjes zien bij bomen. Het afsluiten met een fijn bageltje (wat ik al tijden niet had gedaan) en de blaren die ik de dag erna had op mijn voeten (want tjsta we hebben toch maar mooi dik 8 kilometer gelopen). Maar wel met een super fijne herinnering met mijn nicht!

Dat zou ik kunnen doen (en heb ik ook gedaan ๐Ÿ˜‰ ) maar de foto’s zeggen eigenlijk wel genoeg.

12 reacties op “Singelpark stadswandeling | Fotoverslag

  1. Heerlijk die foto’s en ik krijg spontaan trek van die laatste ๐Ÿ˜€ Fijn dat je ook weer lekker wat tijd met je nichtje kon doorbrengen.

  2. Dat was duidelijk een dag om volop van te genieten. Zo fijn dat jullie dat met zijn tweetjes konden doen รฉn dat het gezellig bijpraten ook nog lekker werd door een take away – bagel.

  3. Het plezier straalt ervan af hoor! En ja, zo’n dag is er echt eentje om te herinneren en dat kun je het beste doen met de foto’s want dan komen alle fijne gesprekken zo weer boven.

  4. Een aantal jaar geleden in Leiden gewoond en ohhh wat mis ik het weer nu ik je foto’s zie! Het is zo’n leuke stad ๐Ÿ™‚

  5. Leuk! En wat een heerlijk weer was het. Mijn dochter studeerde in Leiden. Ik vind het een leuke stad. Ik kom er heel af en toe omdat een vriend van ons er woont. (Ik ken hem trouwens via mijn weblog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *