Birthday girl! 33🎂

Happy birthday to me! Vandaag mag ik heel wat kaarsjes uitblazen; 33 stuks alweer. Vandaag onverwacht toch een dagje vrij. Een dagje die ik lekker de ochtend offline ga besteden. Geheel offline. Aan het einde van de dag kijk ik wel welke appjes en berichtjes er zijn binnen gekomen. Ik ga genieten met Noa. Ik kijk er nu al naar uit.

Aangezien ik al zoveel verschillende verjaardagsartikelen heb gemaakt was het een uitdaging te verzinnen wat nu te delen. Het is geworden: 33 dingen waar ik dit jaar naar uitkijk! Omdat het juist fijn is in deze corona tijden vooruit te kijken naar mooie dingen. Want die zijn zeker ook nog in het vooruitzicht!

Voor de verandering eens een wat zichtbaardere foto van mezelf online 🙂 Oude foto van tijdens het skaten

♥ Meer skateritten (om met de bovenstaande foto te beginnen) ♥ Meer tijd nemen voor mezelf ♥ Meer genieten van nieuwe mijlpalen met onze Noa ♥ Noa zijn 2de verjaardag (hij wordt zo snel groot!) ♥ Onze vakantie richting Centerparcs BE (mitst dit uiteraard door kan gaan) ♥ De vernieuwing van onze kozijnen ♥ Het weer meer kunnen zien van mijn vriendinnen ♥ Het weer wat meer ‘normaal’ kunnen werken (en winkelen) ♥ Veel lezen, films & series kijken ♥ Het her kijken en herlezen van mijn favorieten boeken & series ♥ Het aanschaffen en compleet maken van mijn Nora collectie via Marktplaats ♥ Minder geld uitgeven aan ‘nutteloze’ dingen ♥ Minder terug blikken, meer vooruit kijken ♥ Vaker bloemen in huis zetten en hiervan bewust genieten ♥ Meer quality time inplannen met M. ♥ Het delen van meer persoonlijke artikelen op mijn blog (genoeg inspiratie ervoor, nu nog tijd) ♥ Elke dag eventjes naar buiten en genieten van de natuur ♥ Meer leuke samenwerkingen regelen voor mijn blog ♥ Mijn blog eens grondig achter de schermen onder handen nemen (artikelen, missende foto’s e.d.) ♥ Een dagje eens HELEMAAL niks doen ♥ Meer leuke wandelingen met vriendinnen ♥ Nieuwe blogs ontdekken ♥ Meer leuke DIY creëren zowel voor anderen als voor mezelf ♥ Mijn boekenkast (en andere delen qua kamers van het huis) eens grondig uitzoeken ♥ Meer mooie (natuur)foto’s maken en hier delen ♥ Minder chocolade eten (en juist genieten van de momenten dat ik het wel doe) ♥ Een hele week eens offline spenderen ♥ Onze tuinen eens Noa/zomer proof maken (zodat ik daar lekker kan zitten met een boek terwijl Noa speelt) ♥ Minder online zijn (waar ik vandaag al een fijn begin mee maak) ♥ Wat opruimen op social media gebied. Bloggers ontvolgen via Feedly, Mijn Instagram & Facebook opruimen, lijkt me heerlijk rustgevender ♥ een was nieuwe kleding voor mezelf aanschaffen aangezien alles wat ik heb al 80 jaar oud is ♥ Ik kijk ook uit om vandaag al die leuke pakketjes & kaarten open te maken die ik afgelopen weken in de brievenbus vond. Zo lief & zo benieuwd! ♥ Al jullie leuke en lieve reacties die ik jaarlijks krijg op mijn blog. Weet dat ik elke reactie lees, waardeer en dat dit het bloggen zo leuk maakt. Dankdankdank.

Ik ga genieten van mijn alweer 33ste verjaardag. Hoe het voelt? Dankbaar. Op naar de volgende 33 🎉🎈🥂🎁

EDIT: Dat meer skateritten ben ik al goed mee begonnen. Gisteren maakte ik de eerste rit van 2021 van dik 5 kilometer. In de kou (3 graden) maar wel met een fijn zonnetje op mijn bol. Pijnlijke voeten tot gunter maar echt heel erg blij met de fijne rit. Ik ben van plan elk weekend (als de tijd en het weer het toelaat) ritten te gaan maken. Het einde van het jaar hoop ik een prachtig fotoverslag te kunnen delen + het aantal kilometers wat ik heb gereden.

16 reacties op “Birthday girl! 33🎂

 1. Ik hoop echt dat je een heerlijke verjaardag achter de rug hebt. Het samenstellen van lijstjes met zaken waar je naar uitkijkt gaat nu nog vlotter hé. Ik herken er ook wel enkele. Bloemen wil ik bijvoorbeeld graag wat vaker in huis halen want daar wordt ik meteen vrolijker van.

 2. Nogmaals gefeliciteerd! Naar welke Centerparks ga je? Zo leuk!
  Wij hadden ook een Sunparks geboekt in maart maar vorige week zelf beslist om het toch uit te stellen. Ze zijn wel open, maar het zwembad is niet open en dat zou ik dan wel zonde vinden. Dus vandaar nog even uitgesteld.

  1. Wij gaan naar Vossenmeren, mijn favoriete park van CP. Erg benieuwd of het door kan gaan (NL>BE) en kijk er zeker naar uit. We gaan de week voordat Noa 2 wordt.
   Dat is inderdaad zonde als je er weinig kan doen.

 3. HOERA! Hoop dat je een fijne dag had 🙂 Heb laatst mijn Feedly lijst ook weer eens bekeken omdat ik een nieuwe blog wou toevoegen en je er ‘maar’ 100 kan volgen, haha 😛

 4. Van harte gefeliciteerd! Mooi cadeau aan jezelf om lekker even offline te gaan. Ik heb het toevallig dit weekend voor het eerst gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *