6 kleine geluksmomentjes in onze slaapkamer (om extra van te genieten)

Er zijn van die dingen waar ik extra blij van kan worden: groot & klein. Zo waren er laatst een aantal dingen in onze vernieuwde slaapkamer waar ik super blij van kon worden. Sowieso was het een feestje om de slaapkamer een kleine make-over te geven.

Ik werd de afgelopen tijd blij van deze fijne momentjes in onze slaapkamer…

Een nacht doorslapen. Halleluja. Dat is me toch een partij fijn met zo’n onregelmatig slapend kind. Gelukkig gaat het steeds weer wat beter waardoor we wat meer opgeladen aan de dag beginnen. De laatste tijd voelde ik me meer zombie dan levend. Maar de stijgende lijn is fijn, zowel voor Noa als voor ons.

Daarbij is een fijn opgemaakt en fris bed hemels! Daar kan ik dus zeker van genieten als ik daar na een lange werkdag & douche in kan stappen. We zijn trouwens sowieso aan het bekijken of we een nieuw bed gaan aanschaffen, aangezien dit bed alweer jaren oud is en de matrastopper ook niet meer je-van-het-is. Ook een fijn nieuw matras zal zeker helpen bij een betere nachtrust, dat weet ik zeker!

Door bewust bloggen is zijn wij niet zichtbaar in beeld (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Jawel, na jaren hangen er nu eindelijk haken voor onze badjassen! We legde onze badjassen altijd her en der in de slaapkamer, kon die dingen nooit vinden of ze hingen weg gepropt in de kast. Ideaal om nu voor het douchen hem gewoon van de haak te halen. En ook handig als Noa een slapeloze nacht heeft en ik niet met 1 oog in het donker mijn badjas moet zoeken.

In onze slaapkamer staan een hoop woonaccessoires met betekenis. Sowieso is dit altijd wel een thema in ons huis, aangezien ik het prettig vind op deze manier ons huis persoonlijk te maken. Wat er allemaal staat? Een aquarel schilderij die ik in mijn tienerjaren zelf heb gemaakt. Londen keert terug, er staat een Buddha beeldje van mijn overleden oma (ruim een jaar geleden nu🥀) maar er hangt ook genoeg wanddecoratie aan de muur. Zo hangen er 3 grote trouwfoto’s van ons boven het bed, een doek die ik ooit kocht op de kermis met een prachtige quote en een sierhaard ter sfeer. Ook zag ik zeker nog nieuwe aanwinsten bij OTTO qua mooie accessoires om onze kamer mee te decoreren. #neuzenwantdekeuzeisreuze

Een opgeruimde slaapkamer is een opgeruimd hoofd. En wat was het een warboel de afgelopen weken. Wasmanden stonden te schreeuwen: ‘Vouw me nou eens op?!’ Onze oude nachtkastjes (aangezien we nieuwe hebben van de Action) stonden nog op elkaar. Kussens en kleding lagen her en der verspreid. Telkens als ik binnen kwam werd ik eigenlijk overprikkeld en wist niet hoe gauw ik weer uit de kamer moest zijn. Tijd om de spreekwoordelijke bezem er dus doorheen te halen, zodat mijn hoofd ook tot rust kon komen. En het geeft echt een heerlijk gevoel een opgeruimde slaapkamer binnen te komen.

Ik was de leesflow een beetje kwijt maar heb hem weer een tikkeltje gevonden. In bed probeer ik voor het slapen gaan heerlijk eventjes te lezen. Het brengt toch een stukje ontspanning, hoewel ik niet een té spannend boek moet lezen want dan lig ik tot laat door te lezen 😉 Ook de kleine dingetjes zoals het bed eventjes opmaken bij de start van de dag of net eventjes die lege wasmanden naar boven brengen. Zoals ik al zei, het zijn de kleine dingetjes die het doen.

Wat waren de kleine geluksmomentjes die jij de afgelopen weken had? Want een stukje positiviteit in deze rare tijden is altijd fijn

10 reacties op “6 kleine geluksmomentjes in onze slaapkamer (om extra van te genieten)

  1. Wat gek! Deze heb ik gemist… ik had niet zoveel geluksmomentjes, eerlijk gezegd. Druk op het werk, druk thuis. Vriendje een dipje. Maar ook de slaapkamer aan het pimpen! Oh, wacht! Het plakplastic op mijn rode bed! Dat was wel een geluksmomentje

  2. Daar heb je helemaal gelijk in. In deze periode zijn geluksmomentjes extra welkom om alles wat draaglijker te maken. Is zien … post is natuurlijk altijd fijn. Zowel om iemand er mee te verrassen als om zelf te krijgen. Onlangs kreeg ik weer een brief van mijn pennevriendin en daar was ik heel blij mee. Ik maakte ook weer een aantal knutselprojectjes en ben heel blij met hoe die er uiteindelijk uitzagen. Zo fijn wanneer zoiets lukt zoals je het voor je zag.

  3. Wat een heerlijk plekje jullie slaapkamer! En zo herkenbaar haha, om een haakje voor de badjas te willen hebben. In de badkamer ook trouwens :’)

  4. Wat een leuke gelukjes. En niets boven een vers bedje! Wel grappig, wij hadden een paar dagen geleden ook een vers bedje maar het waren nieuwe lakens (die ik nochtans wel vooraf gewassen had). Maar JEUKEN, zo jeuken! Dus zijn we in het midden van de nacht toch maar dat dekbed gaan aftrekken en een andere erop gezet, haha. Maar toen kon ik tenminste wel direct slapen zonder kriebels en jeuk!

  5. ja, een fijne slaapkamer is een must.
    Hier gaan we komende dagen de werkkamer en slaapkamer omruilen. En alles fijn en knus maken
    even een klus, maar dan heb je ook wat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *