Gastbloggers gezocht! Oproep lichtpuntje(s) 2020

Ik plaatste al een oproep via mijn Instagram stories en kreeg hierop al wat aanmeldingen. Toch leek het me fijn even hier ook het berichtje te plaatsen, aangezien niet iedereen me volgt via social media.

Ik wilde graag weer wat gastbloggers aan het woord laten eind December 2020. Juist in deze periode vind ik het leuk om een kort stukje te krijgen van iedereen met kleine of juist een grote lichtpuntje(s) van dit jaar. Om het jaar positief en vol goede moed af te sluiten.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Stuur dan een berichtje naar contact@iliveformydreams.com (of contact me via DM op Instagram) Je kan meedoen tot eind november, daarna ga ik met het artikel aan de slag.
PS: Het kan even duren dat je reactie krijgt i.v.m. het vaak offline zijn 🙂