It’s TAG TIME! Too Much Information

Het leek me fijn weer eens even een ‘nutteloos’ vragenlijstje in te vullen. Deze tag had ik al een lange tijd staan in mijn concepten. Tijd om hem eens in te vullen dus. Waar heb ik het laatste over gehuild en welke series kijk ik het liefste. Maar ook over hoelang ik douche en andere zottigheid. Edit: Een aantal vragen heb ik weggelaten & samengevoegd

Wat draag je?
Een joggingbroek en een fijn huis shirt. Heerlijk om daarin te zitten!

Ben je wel eens verliefd geweest?
Jup, nog steeds. Op 2 mannen wel te verstaan ๐Ÿ˜‰

Heb je wel eens een vervelende break-up gehad?
Jups. Daar heb ik er wel een aantal van; eigenlijk ook aan beide kanten. Ik heb zelf wel eens op een vervelende manier een break-up gedaan maar ook zeker wel eens gekregen.

Hoe lang ben je?
Ik ben best klein maar ben lang niet via een meetlat gemeten. Ik gok mijn lengte op 1.67

Hoeveel weeg je?
Ik weeg nu nog maar 3 kilo meer dan vรณรณr mijn zwangerschap. En daar ben ik best trots op.

Heb je tattooโ€™s/piercings?
Nee, wel gehad.

Wat is je favoriete fictieve TV koppel?
Ik kies dan denk ik toch voor Kate Beckett en Rick Castle. Maar ook zeker Pacey & Joey van Dawson’s Creek (wat ik vroeger grijs keek)

Wat is je favoriete serie?
Dat zijn er een aantal. My all time favorite is toch wel Criminal Minds. Maar ook geniet ik van CSI, Friends, Castle, Lucifer (waar bijnaaaa s5 van komt op Netflix – en ik heb dan vakantie YAY), The Fall (aanrader!), The Big Bang Theory… Ik vulde al eens een uitgebreide vragenlijst in over mijn favorieten.

Wat is je favoriete band?
Dat is zonder twijfel Westlife. Vanaf het begin al fan en nog steeds luister ik dagelijks hun muziek. Vooral ben ik erg gecharmeerd van hun nieuwe CD Spectrum.

Wat mis je?
Door corona tijd overal aan moeten denken en dat niet alles vanzelfsprekend meer is.

Wat is je favoriete liedje?
Op het moment? Dan kies ik voor P!NK ft. Chris Stapelton met Love me anyway. Prachtig nummer.

Hoe oud ben je & wat is je sterrenbeeld?
Ik kom uit de jaren ’80 ๐Ÿ˜‰ en ben als sterrenbeeld Vissen (net als M.)

Kwaliteit of eigenschap die ik zoek in een partner
Humor. Eerlijkheid. Gezelligheid. Zorgzaam. Ik denk dat ik het na 13 jaar wel aardig heb gevonden.

ย Wat is je favoriete quote?
What goes around comes around. Daar geloof ik dan ook heilig in. Maar ook zeker de tekst van Winnie The Pooh op het geboortekaartje van onze Noa:

Tumblr

Wat is je favoriete acteur/actrice?
Dat zijn Chris Hemsworth (vooral als Thor), Johnny Depp en Sandra Bullock.

Wat is je favoriete kleur?
Blauw

Waar ga je naartoe als je verdrietig bent?
Dan ga ik vaak wandelen/naar buiten > de natuur in. Eventjes mijn hoofd leeg maken. Of eventjes skaten.

Hoe lang douche je?
Ik denk tussen de 20 minuten รก half uur. Ligt eraan of ik alleen douche of met… Noa (viezeriken ๐Ÿ˜‰ )

Hoe lang doe je erover om je klaar te maken in de ochtend?
Ik ben redelijk snel klaar, binnen een kwartiertje. Daarna ben ik langere tijd bezig met Noa om hem klaar te maken.

Ben je ooit in een fysiek gevecht geraakt?
Ja.

Wat is een turn-on?
Mooie ogen.

Wat vind je een afknapper?
Borsthaar.

Heb je angsten?
Ja, ik denk iedereen wel toch? Zo ben ik bang voor zilvervisjes (zรณ vies) en hoop ik al mijn dierbare lang dichtbij me te houden.

Wat heeft je voor het laatst aan het huilen gemaakt?
Noa. Tranen van blijdschap hoe dankbaar ik ben dat hij er is. โ™ฅ

ย Wat was de laatste keer dat je zei dat je van iemand houdt?
Gisteren.

Wat is de reden waarom je een blog bent gestart?
Ik wilde graag wat mensen die ik weinig zag, ver woonde laten meegenieten van mijn dagelijkse dingen. Het leek me leuk er een soort dagboek van te maken. Erg blij met de ontwikkeling die mijn blog (en ikzelf) heb meegemaakt in de afgelopen 11 jaar.

Wat is de betekenis achter de naam van je blog?
Het is een combi van teksten van mijn favoriete serie toen der tijd; Dawson’s Creek. Daarbij ben ik iemand die altijd mijn dromen probeert te volgen en waar te maken. Na al die jaren nog steeds super blij met deze passende naam.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
dat is een boek van Noar Roberts, de reeks herlezen van de zusjes Concannon. Vermakelijke boeken.

ย Wat is de laatste serie die je hebt gezien?
Ik heb veel CSI her-keken.

Wie is de laatste persoon waarmee je hebt gepraat? Wat is de relatie tussen jou en de laatste persoon die je een bericht hebt gestuurd?
Dat is mijn vriendinnetje Julie. Een dierbaar vriendinnetje waarmee ik van de week ga video bellen en binnenkort langs ga bij haar nieuwe huisje.

ย Wat is je favoriete eten?
Spaghetti.

Wat is je favoriete sieraad?
Mijn verlovings/trouwring en mijn armbandje met de hartslag van Noa erop & het armbandje samen met vriendinnetje Julie: Joie de vivre.

Waar wil je nog graag naar toe?
Ierland lijkt me echt een prachtig land om eens heen te gaan.

Heb je een crush?
Ja.

Wat was de laatste keer dat je iemand hebt gekust?
Ik kus M. elke dag.

Wat was de laatste keer dat je je beledigd voelde?
Dat is 2 weken geleden. Iemand had wat te zeggen over het moederschap waar ik pislink van werd.

Welke instrumenten speel je?
Ik kan gitaar en blokfluit spelen.

Wat is de laatste sport die je hebt gedaan?
Dat is het ringfitten thuis geweest. Ik probeer regelmatig thuis te sporten of de skates aan te trekken.

Wat is het laatste liedje dat je hebt gezongen?
Dat is vast een liedje van P!NK geweest. Ik denk Here comes the weekend; die ik altijd mee bler als ik weekend heb en naar huis rij van werk.

Idee tag

En wat is je favoriete quote en waarom?

20 reacties op “It’s TAG TIME! Too Much Information

 1. Leuk om je met deze vragenlijst nog wat beter te leren kennen ๐Ÿ™‚
  Haha, ik vind jou net best groot. Ik ben maar 156 cm dus alles boven 160 cm is vanuit mijn standpunt al groot ๐Ÿ˜‰

  Mijn favoriete quote komt uit De Kleine Prins: On ne voit bien qu’ avec le coeur. L’essentiel est invisible pour les yeux.

 2. Ik heb vroeger vrij lang blokfluit gespeeld bij de muziekschool. Zowel sopraan als alt maar nu al jaren niet meer omwille van mijn gewrichten. Ierland en Schotland lijken me heerlijk om te bezoeken. Een vriendin van me gaat binnenkort voor een tweetal weken met de auto naar Schotland met haar man en twee zoontjes. Zij maken altijd fijne en bijzondere trips tijdens hun vakanties. Echt leuk om nadien het verslag te horen en de foto’s te zien.

 3. Erg leuk artikel om lezen. Ik ben nog niet vaak op je blog geweest, dus op deze manier heb ik je meteen leren kennen! Ook leuk om te lezen waarom jij bent begonnen met bloggen en waarom je jouw blog zo genoemd hebt!

 4. Mijn favoriete quote is wind mee is wind tegen als je de andere kant op wil. Komt uit een film. Je antwoorden zijn leuk om je beter te leren kennen maar zelf zal ik deze niet snel invullen.

 5. Dat zijn veel vragen. Heel leuk om al je antwoorden te lezen! Weer heel wat geleerd over jou, ondanks dat ik je al een tijdje volg ๐Ÿ™‚ Die armbandjes zijn supermooi trouwens! En wat mooi om te lezen om welke reden je je blog bent gevonden. En hoe bijzonder dat je dan eigenlijk al voordat je het weer 11 jaar verder bent ๐Ÿ™‚

 6. Aah toffe tag! Beckett & Castle zijn denk ik ook mijn favorieten. Al vind ik Bones en Booth ook tof! Ik ga de vraagjes bewaren, misschien vul ik ze ook wel eens in ๐Ÿ™‚

 7. Peacy en Joey, mijn all time favorite couple. Nee niets heeft hun nog kunnen weerstaan en ik krijg spontaan zin om de hele serie weer opnieuw te gaan kijken.

 8. tv liefdes koppel… Lily en Holden… As the World turns, die $^@W$T Damian… whooooohahahaha ik mis het nog steeds trouwens…

  Dr. Simon en Annet… GTST… maar ik weet niet of jij toen al keek, hahahaha oh ik voel me oud nu ๐Ÿ˜‰

  Oh en van Pink.. ja.. maar nu Ed Sheeran met Khalid, beautifull ppl… ik heb die cd, no.6 trouwens net een week in huis, heerlijk! Ik ga hem maar eens even aanzetten nu ๐Ÿ˜€ (Liefste is al de deur uit en voorlopig weg tot laat in de middag, hahaha muis.. danst… tafel… ๐Ÿ˜‰

  Leuke tag!

  X

  1. Beide series niet gekeken dus ik heb gรฉรฉn idee haha ๐Ÿ˜›
   Jaaa Ed maakt ook echt prachtige muziek. Van Beautifull ppl kan ik ook zeker wel genieten.

 9. Altijd leuk om te lezen! Ik ben maar รฉรฉn centimeter groter dan jij en ik voel me ook vaak klein. Wat goed dat je maar drie kilo meer weegt dan voor je zwangerschap. Dan moet ik nog zeventien kilo afvallen. Ai! ๐Ÿ˜‰ Mijn favoriete quote is uit een liedje van Janis Joplin. “Freedom is just another word for nothing left to lose”

  1. Mooie quote… en ach de kilo’s. Zolang je zelf maar lekker in je vel zit toch? ๐Ÿ™‚ #belangrijkste
   Maar vind het wel grappig om af en toe te wegen om te kijken of ik afval door het bewuster eten en het meer sporten dan voorheen.

 10. Wat een leuke tag en fijn dat de antwoorden kort en bondig zijn/kunnen. Misschien vul ik hem ook eens in.
  Grappig dat je jezelf klein vindt en op 1.67m schat. Zelf ben ik 1m68 en vind mezelf gemiddeld. Iedereen vindt me groot, maar ze schatten me dan ook groter dan ik ben. In Nederland liggen de gemiddelden natuurlijk wat hoger.

  Mijn favoriete quote van het moment: No one can make you feel inferior without your consent

  1. Ik ben erg benieuwd naar jou invulling van deze vragenlijst. ๐Ÿ™‚
   Iedereen vind je groot?! Nou hier ben ik (afgezien van een vriendin die kleiner is) altijd de kleinste.. Ik denk dat ik naar Belgiรซ moet ๐Ÿ˜‰
   En mooie quote!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *