Meet my husband ♥ Happy 13th anniversary

Vandaag is het weer 17 Juli, de dag dat wij 13 jaar geleden ‘verkering’ kregen met elkaar. Happy anniversary honey! Ik neem jullie graag mee in een trip down memory-lane met wat vragen over onze relatie & uiteraard wat foto’s. Nog steeds na 13 jaar super gelukkig met elkaar als partner, beste vriend en papa van.

Meet my husband [ TAG ]

Waar hebben jullie elkaar ontmoet?
We kende elkaar al jaren voordat we een relatie kregen. Ik zelf heb hem op de middelbare school gezien waar hij een aantal klassen hoger zat. Meneer was blijkbaar niet van me onder de indruk (can’t blaim him, als grijs muisje toen) en heeft me toen niet opgemerkt. Toen ik nog op school zat en hij zijn diploma had gehaald belandde we in dezelfde vriendengroep. Eventjes daarna ben ik hem kwijt geraakt maar kreeg naderhand weer contact met hem via een community site van onze woonplaats.

Wat was jullie eerste date?
Onze meningen verschillen hierin nogal haha! Ik zie onze eerste date als samen naar Pirates deel III gaan, hij vond dit erna (bij hem thuis denk ik; de film King Kong kijken). M. ziet de Pirates film die als date; aangezien ik toen nog een relatie had en we als vrienden naar de bios gingen. In ieder geval waren het beide leuke dates!

Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet?
Ik kwam als gewone vriendin al jaren over de vloer; dus onze families kende elkaar al. Het voorstellen was dus niet zo’n dingetje.

Wat was jullie eerste vakantie samen?
Toen we het een aantal maanden hadden gingen we (met zijn ouders en zus) richting Italië. Een prachtige vakantie en voor mij best een stap; aangezien we nooit zover weg gingen. Daarbij zou ik met iemand die ik ‘nieuw’ kende nooit zo snel mee hebben gemogen van mijn ouders; maar zoals ik al zei kende ze elkaar al langer en gingen z’n ouders mee (wat ook zeker heeft geholpen. We gingen naar een camping iets wat ik zelf no way josé meer zou doen. Ik ben niet zo’n camping madam en het weer werkte ook niet lekker mee.

Italië 2007

Wat vind je het leukst aan je man?
Zijn humor. Ogen. Lekkere kont. Het feit dat hij lekker zichzelf is. Zijn eerlijkheid. Zijn…. Moet ik nog even doorgaan?

Kleffie&Beffie of doe maar gewoon normaal?
Dat laatste, we zijn verre van klef. Natuurlijk lopen we buiten wel eens hand in hand (ik zal geen Feyenoord hier zingen, dan heb ik een echtscheiding aan m’n broek haha) en geven elkaar wel eens een knuffel of kus. Maar we zitten niet zo aan elkaar vastgeplakt. Ieder zijn ding hoor, maar wij zijn gewoon niet zo.

Wat is jullie gezamenlijke hobby?
Gezamelijke hobby. Jeetje. Daar vraag je wat. Die hebben we eigenlijk niet, aangezien onze hobby’s totaal verschillen. Hij houdt van gamen, films kijken en ik lees liever een boek of blog. Het enige wat we wel eens samen doen is sporten; zoals skaten. Maar dat is eigenlijk heel weinig.

20 Augustus 2012

In welke dingen verschillen jullie heel erg?
Hobby’s dus haha. Hij is lekker down to earth, ik kan een stresskippetje zijn. Ik heb graag alles geordend, hij is meer van het we-zien-het-wel layback achtige. Ik maak het bed altijd op, hij niet. Hij kookt altijd, ik niet. Hij neemt eerst zijn ontspanning voordat hij klusjes doet (tot soms groter frustratie van mij) en ik wil eerst alles gedaan hebben voor ik kan ontspannen.

Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie juist heel erg van elkaar?
Beide denk ik. Wat ik hierboven beschrijf heeft ook wel met karakter te maken. Maar beide houden we van humor, nemen we altijd de gekste foto’s van elkaar en zijn beide wel momentgenieters.

Waar is hij goed in?
Om mij wat meer down to earth te krijgen. Hij kan altijd goed relativeren en redeneren en helpt me hierbij wat rustiger te worden. Ook masseren kan ik blij van worden en zijn kook kunsten worden ook zeker gewaardeerd.

Hoe vaak zien jullie elkaar?
Dagelijks; aangezien we al ruim 12 jaar samen wonen. Eerst 8 jaar in ons eerste flatje, nu November 2020 al 4 jaar in onze mooie eengezinswoning.

Waar ben je hem het meest dankbaar voor?
Dat is makkelijk; Noa ♥ Ik ben super blij en trots met hem als papa. Het is ook mooi te zien hoeveel Noa van hem weg heeft en hoe hij met hem is. Zowel ravotten als het zorgzame. Het is bijzonder om na 13 jaar je partner te zien in een andere rol. Ik kan niet anders dan hiervan genieten.

Echo: 6-12-2019 / Fotoshoot door professionele fotograaf 15 Juli 2020

Hoe zie je jullie toekomst voor je?
Hoe het nu is, volhouden. We zijn gelukkig samen, wonen in een prima huis en ik zie de toekomst met ons gezinnetje rooskleurig in.

Hoelang ben jij al samen met je partner? En hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Ik ben super benieuwd… Laat dus zeker je verhaal achter in de comments.

Artikel idee

About the Author

24 Comments

zwartraafje

Zo’n fijne blogpost om jullie verjaardag te vieren. Ik moest lachen toen ik de verschillen las want die zijn heel herkenbaar. Net als jij heb ik alles graag geordend (er staan nu tijdelijk vrij grote zaken en in het zicht en dat stoort me echt terwijl hij daar totaal geen probleem mee heeft), ook qua klusjes komen jij en ik overeen. Ik wil die liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben zodat ik me nadien kan ontspannen terwijl hij ze net eerder zal uitstellen. We zijn ondertussen 20 jaar samen waarvan 9 jaar getrouwd en we leerden elkaar kennen bij de Chiro (jeugdbeweging) en werden een koppel dankzij een vriendin die er gek van werd dat ik hem niet durfde aanspreken en dan maar besloot om dat achter mijn rug om in mijn plek te doen. 🙂

Reply
SAS

Leuk om te lezen waar jullie elkaar van kennen. En juist de verschillen en daardoor elkaar aanvullen is super fijn 🙂

Reply
Nicky

Gefeliciteerd! Wat leuk om te lezen! Ik ben gevallen voor een doosje thee. 😉
Ik maakte, uit kwaadheid omdat mijn vriendje een ander had, een profiel aan bij een datingsite. Hij deed hetzelfde, om dezelfde reden. De eerste e-mail die ik kreeg was van hem en heel erg leuk. Ik dacht nog ‘Wat leuk, zo’n datingsite’. Maar dat bleek helemaal niet zo. De rest van de mails was bende, dus ik ben er meteen mee gestopt. Hij ook, ook weer om dezelfde reden. Wij zijn wel blijven mailen. Veel ook, vooral over onze gebroken hartjes. Met Kerst 2004 heb ik hem uitgenodigd omdat hij alleen was met Kerst. Zijn we gaan schaatsen terwijl hij gekneusde ribben had van een val tijdens het skiën. In januari 2005 ging ik bij hem op visite. We liepen samen door Amsterdam en ik dacht ineens ‘Hij is eigenlijk best wel leuk’. Hij liet zijn flat zien en stond enorm schattig zenuwachtig te hannesen met een doosje thee dat hij maar niet uit zijn jaszak kreeg. ‘Ik wist niet eens je koffie of thee drinkt’, zei hij ‘dus ik heb snel nog thee gehaald’. En toen was ik om. 😁 Inmiddels drinken we al vijftien en een half jaar samen koffie.

Reply
SAS

Oh. Smelt. Dit vind ik dus zo’n aandoenlijk verhaal. Nog vele jaren samen gewenst <3
En ook echt al 15.5 jaar koffie i.p.v. thee haha :’)

Reply
Tamara

Wat leuk! Gefeliciteerd met jullie 13-jarige verkering! Mijn man en ik leerden elkaar kennen in de wierooktent van Dranouter Festival, best wel een grappig verhaal eigenlijk 😀

Reply
Anne

Wat leuk om te lezen. En fijn dat jullie al zo’n lange tijd zo gelukkig samen zijn! Mooi is dat 🙂

Reply
Louise

Wat een mooi stukje! Gefeliciteerd met jullie jubileum 🙂 <3 En op naar nog veel mooie jaren samen! Ik denk dat wij nu ongeveer een jaar echt samen zijn, daarvoor zaten we nog ongeveer een jaar in elkaars date 'groepje' haha. En we hebben elkaar op een festival ontmoet 🙂

Reply
Irene

Ik vind dit altijd zo tof om te lezen! Ben altijd benieuwd naar hoe mensen elkaar hebben leren kennen. Ik ga hem opslaan en ooit eens overnemen 🙂 Mijn vriend en ik zijn net tien jaar samen en wij leerden elkaar kennen toen we vanaf het 5de middelbaar samen in de klas kwamen, al duurde het dan wel nog tot op het einde van het 6de jaar voor we een koppel werden.

Reply
Tamara

Hart verwarmend om te lezen. Ik wens jullie nog vele prachtige liefdevolle jaren toe.

Groetjes Tamara

Reply
Darina

Gefeliciteerd met jullie mooie jubileum en zo leuk om te lezen waar jullie elkaar ontmoet hebben en meegemaakt hebben. Ik ken mijn man nu 20 jaar waarvan we bijna 11 jaar getrouwd zijn. We hebben elkaar ontmoet op een terras op Koninginnedag. Het was wel een soort van liefde op het eerste gezicht 🙂

Reply
Madelon

Gefeliciteerd samen! Wat een mooie mijlpaal en leuk om deze antwoorden te lezen. Mijn vriend en ik zijn 6,5 jaar samen. Grappig genoeg kennen wij elkaar, net als jullie, wat langer. We zaten ook op dezelfde middelbare school, met mijn vriend wat klassen hoger. Later bleven we elkaar steeds tegenkomen omdat onze vriendengroepen veel met elkaar optrokken. Onze vrienden vinden ons al veel langer een stel, wij hadden het zelf een beetje laat door haha. Op een gegeven moment hebben we maar een datum gekozen als ‘officiële datum’.

Reply
Romy

Wat een mooie mijlpaal al, 13 jaar samen! Gefeliciteerd met jullie jubileum! En leuk om zo iets meer over M. en over jullie relatie te weten te komen. Juist wel leuk toch dat jullie allebei verschillende hobby’s hebben en elkaar ook qua karakter zo aanvullen. Ik vind het zelf ook juist wel een aanvulling dat Bart en ik in sommige opzichten best wel verschillend zijn (en in sommige opzichten juist wel heel erg hetzelfde).

Reply
SAS

Leuk is dat he, de verschillen en juist overeenkomsten. Mooi juist om elkaar zo aan te kunnen vullen. Vind jullie nog steeds zo leuk samen <3

Reply
Audrey

Gefeliciteerd met jullie jubileum! Leuk om dit te lezen. Vriend O. en ik zijn bijna 3 jaar samen. Ik ken hem via zijn moeder, haha. We doen allebei agility, en toen we elkaar eens wat uitgebreider spraken, kwam ik achter zijn bestaan.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *