8x fijne babyproducten die ik nog dagelijks gebruik

Vandaag deel ik met jullie mijn 8 favoriete babyproducten waar ik elke dag nog plezier aan beleef. Dit zijn producten die ik vanaf het begin gebruik maar ook zeker wat dingen die we juist nu hij ouder is elke dag gebruiken.

TIMBA SAFETY FIRST® Kinderstoel
Sinds Maart hebben we eindelijk een fijne kinderstoel. Man, wat is er een keuze aan en wat zijn we blij met de uiteindelijke keuze. Noa kon pas laat zelfstandig zitten, waardoor we noodgedwongen hem eten gaven in zijn wipstoel. Drama allom want meneer wilde eigenlijk gewoon zitten. Nu met de kinderstoel nergens meer last van en hij eet mt veel plezier. Gelukkig hebben we geen lastige eter, maar het is fijn op deze manier samen te kunnen eten. Hij krijgt er zijn fruithapje, brood en eet gezellig mee in de avond.

6x fijne babyproducten die ik nog dagelijks gebruik

Babyfoon mét camera
Voor mij eerst een onzin aankoop (want waarom zouden we een camera nodig hebben?) maar echt de beste aankoop ever. Ik raad het iedere new mommy aan. Wij hebben deze babyfoon met camera van Luvion die echt ideaal is. Er zit een muziekje op en het scherm licht op (de intensiteit kan je zelf instellen) als hij veel beweegt of geluid maakt. Ideaal vooral in de avonden/nachten maar ook zeker met zijn slaapjes overdag. Je ziet wat hij aan het doen is en kan hier sneller op in spelen.

Oude foto van de kamer van Noa / Door bewust bloggen is de 2de naam van onze zoon niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie) / Posters: Desenio * Geborduurde echo: Gülsüms Atelier * Meubeltjes: Babydump / Meeste accessoires: AliExpress, Wibra en Kwantum

Hydrofiele doeken (gewone & XXL)
Ze zijn echt OVERAL goed voor die fijne hydrofiele doeken. Als spuugdoek, om mee te tutten, om ergens onder te leggen, om om je baby heen te slaan, je baby mee af te drogen, voor het knoeien, over zijn boxkleed heen… You name it en je kan het ervoor gebruiken. Ik heb dan ook een hoop van de gewone variant van de hydrofiele doeken zowel effe als met een toffe rpint erop maar gebruik ook een aantal in maatje XXL voor over bijvoorbeeld zijn boxkleden. Zo hoef ik niet telkens geheel het boxkleed te wassen maar alleen het doek.

Flessendroogrek
Ook zoiets wat ik super handig vond voor zijn flessen: een droogrek. Als ze zijn afgewassen kunnen ze hier prima op drogen. Tevens gebruik ik het wel eens voor spulletjes van mezelf 😉 Deze is erg compact (we hadden eerst een andere maar die nam best wel wat ruimte in) en past prima in onze keuken zonder al te veel ruimte in te nemen.

Sudocrem
Sudocrem zweer ik dus bij. Ik kende het al van mijn werk en vind het echt mega fijn spul. Lees hier waar je het allemaal voor kan gebruiken (sommige dingen wist ik zelf ook niet!). Ik smeer het 9 van de 10 keer op Noa zijn billetjes; resultaat bijna nooit kapotte of rode billen. Het is fijn in gebruik (alleen uit de grote pot het laatste restje halen; HOE DOEN JULLIE DAT? Ik heb altijd vingers die onder de creme zitten) en is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Luiersdeze luiers zijn ter beschikking gesteld door Joone, dit beïnvloed mijn mening uiteraard niet
Luiers, manman wat heb je een hoop verschillende. We hebben ze allemaal uitgeprobeerd: Pampers, huismerken van de Jumbo en Albert Heijn.. Over allemaal zijn we eigenlijk wel te spreken. Wel werd ik erg blij van het pak luiers en billenboekjes wat ik opgestuurd kreeg van Joone. Ze gaan een stukje bewuster om met luiers aangezien ze huidvriendelijk zijn zonder schadelijke stoffen. Erg fijn dus voor Noa zijn babybilletjes. Daarbij kan je een flexibel luier abonnement afsluiten, opzegbaar en elke maand bij je thuis gestuurd. Lijkt me ideaal!

Ontdekkingsset éénmalig uitproberen? Klik op de link

Luiertas
Deze Luiertas rugzak van David & Elena kreeg ik cadeau van M. en ben ik nog dagelijks blij mee. Wat een super fijne, compacte en handige tas. Er past veel in en ik neem hem handig en graag mee op uitstapjes. Lees hier het uitgebreide artikel wat er allemaal in mijn luiertas zit. Dit is nu uiteraard wel ietsje veranderd nu Noa een beetje baby-af wordt.. Na zijn eerste verjaardag zal ik eens een nieuw artikel maken van de items die er nu in zitten.

Munchkin drinkbeker
Sinds kort hebben we de Munchkin drinkbeker in de groene variant. Wat een fijne beker! Het is een 360 graden ontwerp waardoor er aan alle kanten uit gedronken kan worden; zonder te lekken! Noa vind het (naast de open beker die hij heeft) een fijne beker om te drinken. Zo kan hij zelfstandig leren uit een ‘open’ beker te drinken. Meneer deed dit al heel snel en we hebben de tuitbeker eigenlijk nauwelijks gebruikt. Ik wil ook zeker de variant zonder hengsels gaan bestellen.

Waar ik verder nog erg tevreden over ben? De heerlijke schommelstoel in zijn kamer voor de voedingen, de Boxopbergzak van Jollein voor zijn spulletjes op te bergen, de leuke walvissen print zwemluier, nu hij ouder is een leuke loopkar, een Dooky cover voor bij z’n kinderwagen tegen de zon en sinds kort hebben we hydrofiele washandjes die erg handig zijn in gebruik. Het maakt het leven van een mama in ieder geval eens stukje leuker makkelijker 😉

» Lees meer over de affiliate links hier

About the Author

5 Comments

Tamara

Oh wat leuk. Die babyfoon, wat een uitvinding! Ik zou niet zonder cameraatje kunnen! En die bekers zien er leuk uit. Mijn zoon is nu 1 jaar en wil pas sinds deze week uit zo’n beker met tuit leren drinken. Ik moet hem anders nog steeds bedienen met hapjes geven en ook met zijn flesje. Haha. Ik ga nu ook eens proberen om zo’n beker zonder tuit te geven 🙂

Reply
SAS

Succes! Het is echt leuk en een uitkomst om ze deels te helpen en hem deels alles zelf te laten doen. Noa is er eentje die graag alles zelf onderneemt dus met eten en drinken wil hij zoveel mogelijk zelf doen. Leuk om te zien! (hij is dan telkens ook super trots en zit echt te kijken van: ‘Heb je gezien wat ik net deed?’ 😉 )

Reply
Annouska

Oeh ja die babyfoon, ik kan ech niet meer zonder. Het enige jammere aan die van luvion vind ik dat ik de camera niet kan bewegen. Levi draait echt alle kanten op en het gebeurd dus regelmatig dat ik maar een half lijf in beeld heb :’). En dan kan ik hem wel weer even verzetten, even later heeft meneer zich weer totaal omgedraaid en zie ik weer maar de helft. Hopeloos haha.

Die beker wil ik ook weer eens gaat testen, Levi snapt alleen niet dat hij zijn beker omhoog moet doen om te kunnen drinken. Dus drinken doen we altijd na het eten in de nuna wip nouja draaistoel (Ding is zo ideaal, aangezien je 60 kilo weegt in mag zitten)

Reply
SAS

Ja dat is inderdaad een dingetje… Ik heb er eentje die dan ook precies buiten beeld ligt haha.

Over de beker; hij is erg fijn om ook aan te leren te drinken. Ik help soms ook Noa met hem omhoog houden ervan, vooral met de laatste slokken snapt hij het niet. Wel is het fijn dat hij zelf de beker vast heeft en kantelt. Zo leert hij wel het idee van drinken dus ik vind het zeker een must have 🙂

Reply
Nicky

Jaaaa! Sudocreme! Die gebruikte ik ook destijds. En ik heb nog steeds een potje in de kast staan. Je luiertas vind ik ook erg mooi. En oh ja! Ik had luiers van het Kruidvat. Die waren goed, toen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *