Get to know your readers, een tag over jullie!

Het leek me leuk, juist met alle chaos in de wereld eens even een leuke tag erin te gooien…… over jullie! Ik ben namelijk erg benieuwd wie mijn blog lezen. Bij de post ‘Introduceer jezelf’ kreeg ik al 187 reacties(!) waarin jullie vertelde wie je was. Nu even wat uitgebreider; omdat het fijn is even je zinnen te verzetten in deze lastige periode. Je mag de vragen zo kort of lang mogelijk beantwoorden als je zelf wilt in de comments.


Vraag 15 behandel ik (mitst genoeg vragen) in een aparte blogpost, waarbij ik zelf de onderstaande vragen ook ga beantwoorden 🙂

Let’s go!

Get to know your readers, een tag over jullie!

1.Hoe heet je en hoe oud ben je?
2. In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)?
3. Hoe gaat het nu écht met je op dit moment?
4. Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen?
5. Wat zijn je hobby’s en interesses?
6. Wat vind jij belangrijk in het leven? En wat vind je lastig of moeilijk
7. Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi?
8. Hoe zou je willen dat je leven eruit ziet in vijf jaar? En in tien jaar
9. Heb je zelf een blog of website?
10. Welke blogs volg je?
11. Wat is de voornaamste reden dat je blogs volgt?
12. Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant?
13. Wat vind je leuk, bijzonder of interessant aan mijn blog?
14. Wat zou je graag anders, beter of vaker willen zien op mijn blog?
15. Wat zou jij willen vragen aan mij / willen weten van mij?

Artikel idee

About the Author

7 Comments

zwartraafje

Oh nee, ik heb net al de antwoorden in mijn notes uitgeschreven en nu ontdek ik dat ik die hier niet kan plakken. Ik probeer het binnenkort een keertje voor je over te typen.

Reply
zwartraafje

1. Mijn naam is Liesbet en ik ben 38 jaar
2. Ik ben getrouwd (20 jaar samen met mijn man waarvan bijna 9 jaar getrouwd)
3. Euhm … kalmpjes aan. Dat is al een tijdje mijn standaard antwoord vermits ik met mijn gezondheid sukkel en het dus nooit echt goed met me gaat.
4. onzeker, creatief, introvert
5. lezen, bloggen, knutselen, bijpraten met vriendinnen, zo’n beetje alles dat met Harry potter te maken heeft, traditionele post versturen, …
6. Rekening houden met anderen zonder jezelf uit het oog te verliezen .Even verdraagzaam voor mezelf zijn dan voor anderen oftewel mezelf graag zien zoals ik ben.
7. In optimisme zit magie. Ik probeer me elke dag, hoe moeilijk dat soms ook is, te focussen op positieve zaken. Wanneer ik dat niet doe en me focus op wat ik niet heb/kan zou ik alleen maar triest worden zonder dat de situatie er anders gaat uitzien.
8. Daar sta ik eerlijk gezegd nooit bij stil. Ik probeer vooral in het nu te leven in plaats van mezelf bepaalde doelen voorop te stellen. Dus ik hoop gewoon dat ik dan nog steeds omringd wordt door de mensen die ik graag zie en als het even mogelijk is graag met wat minder pijnklachten.
9. Ik blog sinds 2006 onder de naam Zwartraafje
10. Grotendeels mede boekbloggers maar ook een aantal lifestyle-bloggers zoals jij. Enkele namen: Oog op de toekomst, Kwante in Wonderland, A dance with books, The Confession of a Booknerd, Céline zoals ze is, Charami, Fiekefatjerietjes, Le petit requin, Loesje zaakjes, Talitha heeft een blog, Tales from the Crib, Verbeelding, Vaker Vrolijk, Tussen Mars en Jupiter, …
11. Ik hou er van om op die manier mensen beter te leren kennen. Om te merken dat we op sommige vakken verschillen maar tegelijkertijd ook heel wat met elkaar delen. Voor iemand die vaak alleen thuis is is het een fijne manier om niet geïsoleerd te geraken.
12. Goh, dat varieert. De ene keer is het de vrolijkheid die van iemands blog spat, een andere keer omdat ze net als ik fan zijn van lijstjes. Of omdat ze op zo’n fijne persoonlijke manier een verhaal kunnen vertellen. Vaak ook omdat iemand heel spontaan overkomt, of omdat ik van hun creativiteit hou, … heel wat verschillende zaken dus.
13. Jij komt heel open op me over. Zowel op je blog als in privé berichten. Ik hou ervan dat je gewoon jezelf blijft. Dat je vertelt waar het op staat en dat je al die jaren al vasthoudt aan je eigen stijl. Misschien niet op het vlak van lay-out want die heb ik al meermaals zien veranderen. 🙂 Maar je schrijfstijl blijft en dat vind ik heel fijn. Ik vind het ook heel leuk dat je regelmatig reacties achterlaat bij andere bloggers. Zelf probeer ik dat ook zoveel mogelijk te doen maar lang niet iedere blogger doet dit. Sommige lijken minder interesse te hebben in die interactie terwijl dat voor mij persoonlijk net het leukste is aan bloggen.
14. Helemaal niets. Ik kan alleszins niets bedenken op het moment. You do you best. Blijf dus maar gewoon datgene doen dat voor jou fijn aanvoelt.
15. Een top tien van zowel je all time favoriete boeken als films. Je vijf favoriete bekers op een rijtje. Of een top 3 van je favoriete Centerparken.

Reply
SAS

Leuk dat je hem zo uitgebreid hebt ingevuld <3
Met plezier gelezen, en helemaal JIJ.

En leuk ook je vragen, ik ga er zeker wat mee doen (en bedankt ook voor de mooie complimenten op vraag 13 <3 )

Nicky

Ah, leuk! #tochnikstedoen

1. Nicky (Nicolette in real life), ik ben 50.
2. Ik werk in loondienst.
3. Het gaat wel goed. Ben wel een beetje emotioneler dan anders (Nóg meer? Ja. Nóg meer!)
4. Vrolijk, zorgzaam, creatief.
5. Muziek luisteren, lezen, wandelen, fotograferen, tekenen, schrijven.
6. Mijn mini-gezin is het belangrijkste. Vriendjelief en onze dochter plus partner. Mijn moeder is belangrijk (lief mensje!). Onze diertjes. Verder vind ik belangrijk om zo goed mogelijk te leven. Eerlijk zijn, vriendelijk zijn, proberen geen vooroordelen te hebben. Ik kan slecht tegen gezeur om futiliteiten.
7. Count your blessings. Ook mooi: freedom is just another word for nothing left to loose (dat zong Janice Joplin vroeger)
8. Geen idee. Daar denk ik nooit over na. Het leven komt zoals het komt.
9. Yep.
10. Een heel rijtje. De meesten volg ik járen waardoor het voelt als vriendschappen.
11. Ik ben geïnteresseerd in mensen. Ik vind het om te lezen over wat mensen bezig houdt.
12. Een leuke schrijfstijl, afwisselende verhalen, geen gezeur (zie punt 6)
13. Haha! Zie punt 12!
14. Niks meer aan doen. Prima, zo!
15. Ik ben benieuwd waar je woont. Gewoon zomaar uit nieuwsgierigheid. Maar ik denk dat ik het weet. Drie lettergrepen, 10 letters.

Reply
SAS

Haha leuk dat je heb hebt ingevuld <3 En mijn woonplaats klopt volgens mij niet 😉 We gaan het zien in de antwoorden (waarbij ik het natuurlijk niet gá vertellen i.v.m. bewust bloggen)

Reply
Jenn

Leuke tag! Hier mijn antwoorden:

1. Jenn, 33 jaar
2. Ik woon samen en werk
3. Weet ik niet goed eigenlijk. Ik voel me niet echt naar of verdrietig, maar toch had ik gisteren zomaar zin om een potje te huilen. Laten we het houden op ‘best oke’.
4. Liefdevol, positief ingesteld, eigenwijs
5. Schrijven, lezen, creatief bezig zijn, sporten
6. Belangrijk: eerlijkheid, vertrouwen, zorgen voor de aarde, positiviteit. Lastig: omgaan met onrecht, mensen die niet eerlijk zijn.
7. Winnaars haken nooit af, afhakers winnen nooit
8. Geen idee, eigenlijk ben ik best tevreden met mijn huidige leven, van mij hoeft er niet veel te veranderen. Hoewel, ik zou graag willen leven van mijn eigen bedrijf, in plaats van nog gedeeltelijk in loondienst te zijn.
9. jennnsfigments.com
10. Ik volg heel veel blogs. Het liefst lees ik persoonlijke blogs, maar ik volg ook een paar foodblogs en sportieve blogs.
11. De persoonlijke verhalen, iemand leren kennen. Of een onderwerp dat me interesseert.
12. Een fijne schrijfstijl en een leuke persoonlijkheid, en interessante onderwerpen.
13. Ik vind je een leuk mens, je schrijft fijn en ik lees je blog graag. Ondanks het bewust bloggen (daar stoor ik me absoluut niet aan dus dat pak je prima aan!) hou je het toch persoonlijk.
14. Geen idee.
15. Als je een broodje zou zijn, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?
6.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *