Geluksmomentjes van afgelopen weken

♥ Heerlijk wandelen met Noa in de ochtend zon. Hoewel zijn ritme niet echt ruimte gaf hierbij ben ik toch lekker gegaan. Uiteindelijk heel erg blij van geworden en gaf in de ochtend een stukje rust. Noa genoot ook zichtbaar van het heerlijk buiten wandelen

♥ Ik heb genoten van onze verjaardagsvierig het weekend van begin Maart. Het is fijn zo kort op elkaar jarig te zijn en het heerlijk samen te kunnen vieren. Ik heb ontzettend veel gelachen, genoten van het fijn gezelschap inclusief lekkere taart en lieve cadeaus.

♥ Ik ben een tijdje al bezig met een fotoboek #spon Het idee was er al dat ik graag een fotoboek wilde maken van Noa zijn eerste jaar. Vooral met alle week & maandfoto’s die ik maak leek het me leuk, inclusief verhaaltje van deze maand een prachtig boek vol herinneringen te maken. Deze samenwerking kwam dan ook als geroepen! Daarbij worden het waarschijnlijk 2(!) toffe fotoalbums. Ik kan niet wachten om de puntjes op de i te zetten; na zijn eerste verjaardag.

In de maak via hetfotoalbum.nl

♥ Tijd nemen om te lezen is zó fijn! Ik las 2 fijne recensie boeken en nam echt even de tijd voor mezelf, inclusief een fijne deken en een lekker kopje thee. Zodra Noa op bed ligt neem ik even tijd voor mezelf waar kan. Sporten, lezen, bloggen… Naast al het huishoudelijke is dit erg fijn om te doen.

♥ Mijn verjaardagscadeau is vanuit de USA onderweg en ik ben ZO benieuwd naar mijn gepersonaliseerde cadeau. Ik hoop echt dat het niet gaat tegenvallen en dat ik dit echt ga koesteren. Uiteraard laat ik via Instagram en ook op mijn blog zien wat het uiteindelijk is…

♥ De mijlpalen van Noa beleven. Ineens gaat hij zo hard; het zwaait gericht, zegt papa en schuift éindelijk vooruit in plaats van alleen maar staan en lopen 😉 Het is zo bijzonder te zien hoe hij zich ontwikkeld en het vult me met veel dankbaarheid en liefde. Daarbij is hij echt bijna altijd (of hij moet ziek zijn zo als afgelopen week) vrolijk wat echt super fijn is.

♥ Dit soort lijstjes eens in de zoveel tijd maken geeft zoveel positieve energie.

Deel in de comments een geluksmomentje wat direct bij je opkomt van afgelopen weken…

1
11 reacties

11 thoughts on “Geluksmomentjes van afgelopen weken

 1. Ilona Wielinga schreef:

  Zo’n fijn lijstje! Ik deel zelf ook altijd zo’n lijstje, vind ik voor mezelf ook gewoon fijn!

 2. Rachel Kromdijk schreef:

  Heerlijk om zo’n lijstje te maken en het te lezen, maakt mij altijd happy! en ik ben benieuwd naar je cadeau uit de VS houdt ons maar op de hoogte

 3. Sofie schreef:

  Heerlijk om de gelukjes bij andere bloggers lezen. Tijd om te lezen is zo gezellig. En wandelen ook 🙂

 4. Nicky schreef:

  Wat een lekker lijstje weer. Dat prutsen met zo’n fotoboek is zo leuk! Ik ga er binnenkort ook weer eentje maken.

 5. Fijn, fijn, fijn! Volgens mij wordt het fotoboek echt super mooi. Heel erg leuk om zo Noa zijn eerste jaar vast te leggen.

 6. Simone schreef:

  Leuk! Ik mocht ook een fotoalbum maken bij hun. Toevallig staat mijn review net online. Ik ben ook wel benieuwd naar jouw ervaring 🙂

  1. SAS schreef:

   Ja leuk! Ben er nu al erg blij mee en dan moet ik hem nog maken. Toevallig!

 7. Darina schreef:

  Een heel mooi lijstje. Ik ben heel benieuwd naar het cadeau 🙂

 8. Jenn schreef:

  Wat een fijn lijstje! Ik ben erg benieuwd naar je verjaardagscadeau.

 9. Fijn lijstje! Zo’n fotoboek met alle week/maandfoto’s lijkt me heel leuk!

 10. Romy schreef:

  Wat heerlijk dat het met Noa zo goed gaat en dat hij zulke flinke sprongen vooruit maakt. Ik kan me voorstellen dat dat echt genieten is om te zien. En ik ben nu natuurlijk heel benieuwd naar je verjaardagscadeau uit de VS 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *