Birthday recap 2020

Afgelopen Zondag was ik jarig, de Vrijdag ervoor M. Aangezien het schrikkeljaar was (en dit in het weekend viel) besloten we ons feestje te vieren op 29 Februari. Ik neem jullie graag mee in ons feest weekend. Wat kregen we allemaal en wat deden we?

Verjaardagsweekend

Elk jaar vieren we onze verjaardag in 2 delen: familie & vrienden. Dit, omdat we dan genoeg ruimte hebben maar ook gezellig met iedereen kunnen kletsen. We hebben het wel eens gezamenlijk gedaan, maar vonden dit minder doordat je vaak alleen het cadeau krijgt en bezig bent met taart, thee e.d. Met het oog op Noa vierde we het overdag in 2e: 1 deel voor de familie en 1 deel voor de vrienden.

Het was een erg gezellig dag met veel lachen, taart, cadeaus en gezelligheid. Dat desondanks dat er wel wat afzeggingen waren door ziekte & doordat mensen in de voorjaarsvakantie altijd weg zijn.

We kregen heel wat leuke bonnen (inclusief) oppas waardoor we lekker dit jaar een aantal keer weg kunnen, en een super toffe spaarpot van Blond Amsterdam waarin ik heerlijk wat centjes ga achterhouden. daarnaast een boekenbon (waar ik ook altijd erg blij mee ben) en wat we hadden gevraagd in overvloed: geld.

Wat ik gaf aan M. voor zijn verjaardag? Hij wilde graag een hardeschijf hebben voor zijn Playstation. Daarbij komt mijn persoonlijke cadeau ook nog binnen (uit de USA), hij is onderweg en ben zó benieuwd hoe hij gaat worden…

Mijn verjaardag op werk

Ook op werk vierde ik de week ervoor mijn verjaardag! Ik nam heerlijke taart mee (die binnen no time op was) en kreeg van 2 collega’s een fijn bosjes bloemen. Ook nog een cadeaukaart van de HEMA (altijd goed) en een lief kaartje. 1 van de kinderen had een leuke theepot gemaakt <3 Super lief en leuk dat ik deze heb gekregen als theeleut.

Mijn verjaardag zelf

Op mijn verjaardag zelf was ik jammer genoeg een beetje down door omstandigheden maar zijn we wel in de ochtend even gaan shoppen in Den Haag. Op Zondag was er niet zoveel wat vroeger open; dus vandaar dat we kozen voor deze stad. De 2 winkels waar we graag wilde waren wat vroeger open. Uiteraard nam ik wat verjaardagsgeld mee en wat kocht ik? Wat leuke spulletjes voor Noa waar ik super blij mee ben. Het onderstaande Mickey Mouse pakje is echt super leuk en past nét aan :’) Terwijl andere maten van 74 qua tuinpakjes juist groot vallen, valt deze juist klein. Deze krijgt hij dus vaak aan de aankomende tijd, voordat hij eruit gegroeid is.

Alle kleding kwam van de Primark
Vossenspeenketting: AliExpress

Hoe vier jij altijd je verjaardag?

9 reacties op “Birthday recap 2020

  1. Zo fijn dat jullie allebei een fijn verjaardagsfeest achter de rug hebben en enkele leuke uitstapjes met jullie tweetjes in het vooruitzicht doordat jullie oppas-bonnen cadeau kregen. Die theepot is echt super lief. Wat een attente verrassing van je collega’s.

  2. Gefeliciteerd!!
    Ik vier mijn verjaardag altijd alleen 😀 Ik heb namelijk teveel stress voor mijn verjaardag waardoor ik niks organiseer.

  3. Dat was een geslaagd feestje dus. Leuk! Ik vier mijn verjaardag nooit. Ik ga met taart naar mijn moeder, ik trakteer op mijn werk en we gaan uit eten. Ook leuk!

  4. Wat fijn dat het leuk was behalve die zondag. En nog gefeliciteerd! Bij ons woont iedereen ver, dus ik vier het meestal alleen met m’n ouders. Dit jaar gaan we brunchen bij Van de Valk.

  5. Wat lief, die theepot! En sowieso leuke cadeaus! Het klinkt als een fijn verjaardagsweekend. Wel jammer dat de dag een beetje down begon. Hopelijk gaat het inmiddels ietsje beter <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *