Mijn verlanglijstje voor kerst 2019

Volgende week is het al gewoon Kerstmis! Ik ben echt aan het aftellen al weken naar kerst, de eerste kerst dit jaar samen als gezinnetje met Noa. Wat we doen? Kerstavond vieren we altijd thuis, dit keer dus met z’n 3e met fijne cadeautjes. Daarbij vieren we eerste kerstdag altijd bij mijn schoonfamilie. Dit jaar, gourmetten, gezelligheid (aangezien de hele familie er is) en cadeautjes voor elkaar.

Mijn verlanglijstje voor kerst

Ik ben al maanden een lijstje aan het bijhouden voor zowel Sinterklaas als kerst. Meestal tegen de tijd dat ik een lijstje moet aanleveren staat er altijd een groot vraagteken boven mijn hoofd. Dit jaar dus anders, en telkens als ik wat tofs tegen kwam zetten ik dit in een WORD documentje. Zo had ik dus al een aardige lijst voor de Sint en nam ik over wat ik niet kreeg op mijn kerstlijstje. Wat ik dit jaar vroeg?

Dit lijstje is gecombineerd met wat ik thuis onder onze kerstboom vroeg en voor degene die mijn lootje trok bij mijn schoonfamilie.

Mijn verlanglijstje voor kerst 2019

TIGR Thermosfles ZWART / Leren armbandje met naam (uiteraard wil ik er de naam Noa en zijn geboortedatum op hebben) / een draadloze muis (ik zit nu te pielen met eentje met een snoer aangezien mijn oude kapot is gegaan) / SOLEDO19 biknini (dit is trouwens een andere geworden dan op het plaatje, en wil ik graag hebben voor het zwemmen met Noa binnenkort) / Boek Nora Roberts – Winterverleiding / Book seat / BLOND koektrommel / Boek Nora Roberts – Kijk niet terug / Boek Nora Roberts – Voor eens en altijd / Initial munt ketting zilver met de letter N.

Ook staat er op mijn lijstje eventueel een cadeaukaart voor de HEMA en voor bol.com, altijd leuke winkels om wat te halen/bestellen.

Voor Noa maakte ik ook voor beide dagen een aparte lijst met cadeautjes. Hoewel hij het natuurlijk nog niet echt meekrijgt door zijn leeftijd is het wel leuk het samen te vieren. Zo zetten ik o.a. een zwemluier met walvisprint (we willen deze kerstvakantie heerlijk voor het eerst gaan zwemmen met hem) erop, maar ook stapeltreinen en een nieuwe Boxzak. Deze boxzak is 2 keer besteld, aangezien hij binnen kwam en er een laptoptas(?) in zat… Ik vond hem er al zo anders uitzien. 🤔🤭 Gelukkig was het 2de pakketje wel wat we hadden besteld.

Gisteren kwamen er ook nog heel wat pakketjes binnenstomen voor onze de boom bij ons & bij m’n schoonouders. Inmiddels heb ik alles binnen en ben erg benieuwd en nieuwsgierig wat er in de andere dozen zat die door M. zijn besteld. De bovenstaande foto ligt nog zeker niet alles wat gisteren nog binnen kwam… Ik heb in ieder geval erg veel zin in beide kerstdagen! Uiteraard zal ik nog een artikeltje maken over onze gekregen cadeaus en vooral de gezelligheid van deze dagen.

» Lees meer over de affiliate links hier

Wat heb jij gevraagd voor de kerst & hoe vieren jullie deze dagen?

About the Author

23 Comments

Heidi

Wat fijne cadeautjes die je wilt.. Hoppe heb je der paar leuke cadeautjes gekregen die je wou hebben. Wat leuk zo een lijstje, dan weet je partner en andere steeds wat je graag zou willen hebben. Ga ik zeker ook eens proberen doen, dan weet mijn man eindelijk wat ik graag zou willen hebben.

Ik heb kaarsen, pralines, koekjes, waterkoker, en een mooie openkast en nog een mooie halsketting met een klaavertje vier op en dan nog mooie kleren en ooringetjes gekregen…

Reply
Jenn

Leuke lijst! Wij vieren nooit kerst met cadeautjes, maar ik ben eind deze maand jarig en ik heb nog geen idee wat ik moet vragen… Een draadloze muis is fantastisch, ik heb er al jaren één.

Reply
zwartraafje

Sorry Sas, ik sta ondertussen weer hopeloos achter met mijn blogfeed. Het betekent wel dat ik al weet dat je leuke boeken van Nora hebt gekregen met de feestdagen. Zelf kreeg ik ook heel wat boeken en leuke Harry Potter spulletjes. Ik had namelijk twee lijstjes. Eentje voor de Secret Santa Swap waar ik aan meedeed en eentje voor vrienden en familie. Daar kreeg ik heel wat items van maar ik kreeg ook een lieve verrassing van mijn man die een mooi halsketting voor me kocht van Harry Potter.

Reply
Nicky

We vieren wel Kerst maar doen niet aan cadeautjes. We gaan samen met mijn broer en zijn ex-vrouw eten bij mijn moeder (da’s een mooie Kerstgedachte, hè? Kerst met je ex. Haha!). Hun zoon komt ook. Mijn dochter + vriend en oma van vriend komen ook. Hartstikke leuk. En ik heb natuurlijk toch cadeautjes geregeld.

Leuk, de eerste Kerst als gezinnetje! Veel plezier!

Reply
SAS

Dat is zeker fijn dat dit kan! Kerst gaat ook om de gezelligheid, hoewel wij vaak wel wat kleine (dit jaar wat grotere) cadeaus doen. Wij hebben in ieder geval genoten, deze eerste kerst als gezin.

Reply
Ilona Wielinga

Wat een leuk lijstje. Ik heb het boek ‘je kunt het ook nooit goed doen’ gevraagd, een nieuwe bullet journal en een YOS bottle. Dit zijn flessen met een medicijnbakje erin, ideaal!

Reply
Els

Een mooi lijstje hoor. Wij doen geen cadeautjes met kerst. Maar wel lekker eten met familie. Van mijn werk kreeg ik een bol.com bon als kerstpakket. Echt super fijn!

Reply
Romy

Oh, die Blond-koektrommel is leuk! Die armband met de naam van Noa is ook een heel mooi idee trouwens. En een draadloze muis zou ik eigenlijk ook wel kunnen gebruiken, bedenk ik me net.
Ik ben benieuwd wat je uiteindelijk onder de boom zult vinden 🙂

Reply
Sofie

Mooi lijstje! Zelf heb ik de neiging om te zeggen dat ik niet aan cadeaus doe maar stiekem vind ik het ook wel leuk om er te krijgen en te geven.

Reply
theNextG1rl

Mooi lijstje! Nora Roberts heeft altijd leuke boeken 🙂
Wij hebben ook wat kleine cadeautjes onder de boom, ik vind dat altijd leuk en een deel van de gezelligheid! Verder wordt het vooral veel eten met de kerstdagen, op verschillende plaatsen en met verschillende mensen.

Reply
Villasappho

Ik vind het commerciele van kerst inmiddels zo sterk aanwezig dat ik blij ben dat ik niet aan cadeautjes doe. Hoewel ik niet gelovig bent, vind ik vooral familie, gezelligheid en samen zijn belangrijk. Daarbij als ik iets nodig heb koop ik het.

Reply
SAS

Groot gelijk dat het niet aan de cadeautjes ligt maar vooral de nadruk op de gezelligheid en het samen zijn. Daar ligt onze prioriteit ook zeker. Wel doen we elk jaar wat lootjes trekken en met M. wat cadeautjes voor elkaar. Vooral nu met Noa denk ik dat het zeker een fijne nieuwe traditie wordt. En dan gaat het meer om het gebaar erachter 🙂

Reply
Simone

Dit jaar vieren we geen kerst met cadeautjes. Normaal doen we dat wel bij mijn schoonouders, maar al ons geld ging natuurlijk in ons huis zitten. Ik kijk er wel weer naar uit om volgend jaar een lijstje te mogen maken en te mogen shoppen.
Wat ik wel heb gedaan is met een groepje meiden die ook ondernemen lootjes gewisseld om een kertpakketje samen te stellen. Ik had o.a. douchefoam met eucalyptusgeur er op staan. Vanavond krijgen we onze pakketjes, dus ik ben heel erg benieuwd!

Reply
SAS

Groot gelijk hoor. Toen wij in November 2016 verhuisde hebben we de sint en kerst ook een jaartje over geslagen 🙂 Ik ben erg benieuwd war er in het pakketje zit. Veel uitpak plezier.

Reply
Zo simpel is dan geluk

Leuke items heb je op je verlangslijstje. In het speciaal natuurlijk de Nora boeken!
Wij doen geen cadeautjes met Kerst en als we het al zouden doen zou ik niet heel goed weten wat te vragen.
Eerste Kerstdag gaan we met de hele familie uiteten. Tweede Kerstdag vier ik bij mijn beste vriendin en haar gezin. Heb voor hun overigens wel cadeautjes gekocht!

Reply
Vanessa

Leuk lijstje! Ik hoop dat je binnenkort veel van je lijstje kan afstrepen. Mijn vriend en ik geven elkaar altijd een kerstcadeautje. Verder worden er in de familie vooral cadeaukaarten gegeven. Misschien niet zo origineel, maar dan kan de persoon er wel zelf iets leuks mee kiezen.

Reply
SAS

Zeker! Daarbij willen we deze vakantie voor het eerst gaan zwemmen met Noa (en daar hoort een nieuwe bikini bij) 😉

Reply
Darina

Klinkt heel gezellig en je hebt een mooi lijstje gemaakt. Wij vieren kerstavond en 1e Kerstdag bij mijn ouders en 2e Kerstdag gaan we gezellig uit eten met mijn schoonouders. Hele fijne kerstdagen gewenst!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *