Currently #28

Weer eens even een nieuwe currently. Omdat er veel nieuwe, leuke dingen zijn gebeurd die ik graag met jullie deel 😄🥳 Daarbij heb ik nu sinds afgelopen Vrijdag heerlijk vakantie. #genietenAAN

Currently #28

Reading • Een nieuw boek van Nora Roberts/J.D. Robb, Weet je nog? Deze kwam ik goedkoop tegen op een rommelmarkt en ben ik met veel plezier aan het lezen. Ben nu bijna richting het midden van het boek en het is een ‘echt’ Nora boek. Het leest heerlijk weg en je leeft mee met de karakters uit het boek. Ik ben erg benieuwd waar het verhaal heen gaat, en er komt vast nog een recensie van online zodra hij uit is.

Waar gaat het boek over?

Antiekhandelaar Laine Tavish is een gewone vrouw met een gewoon leven. Tenminste, dat is wat de mensen in het kleine stadje Angel’s Gap in Maryland denken. Ze hebben geen idee dat zij ooit Elaine O’Hara was, de dochter van een notoire crimineel en oplichter. Haar verleden komt ruw terug als een van haar vaders oude maten haar winkel binnenkomt met een cryptische waarschuwing en enkele minuten later voor de deur wordt doodgereden.

Al snel blijkt dat Laine het volgende doelwit is. Samen met de zeer aantrekkelijke detective Max Gannon probeert ze erachter te komen waarom de dader achter haar aan zit. Het antwoord ligt in een verborgen fortuin dat niet alleen Laines toekomst zal veran-deren, maar ook die van volgende gene-raties – zoals van de New Yorkse rechercheur Eve Dallas. Eve is het wel gewend om aan de randen van de wet te opereren. Ze probeert de schat te vinden die Laine en Max zochten – om voor eens en altijd korte metten te maken met het verderf dat hem omgaf… (bron: Hebban)

Watching • Na het laatste seizoen van Lucifer te hebben gekeken startte ik met een nieuwe serie op Netflix. Mijn keuze was snel gemaakt: The Sinner. Had er zoveel toffe verhalen over gehoord en na 2 afleveringen te hebben gezien ben ik super nieuwsgierig. Waarom heeft ze deze man, die ze schijnbaar niet kent in een vlaag van woede vermoord… Daarbij neem ik ook nog steeds m’n series op van TV zoals o.a. SWAT, Castle, Criminal Minds…

Waar The Sinner over gaat? The Sinner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr en het eerste seizoen gaat over een jonge moeder die plotseling overvallen wordt door een vlaag van woede en daardoor een openbare daad van geweld pleegt. Het incident is de start van een verrassende misdaad thriller, waar de vraag niet is wie of wat – maar waarom. Een losgeslagen onderzoeker (Ambrose) raakt geobsedeerd door de zaak en het ontdekken van de motieven van de vrouw en samen bewandelen zij een pad in haar psyche en naar de verborgen geheimen uit haar verleden. (bron)

Drinking/eating • Ik drink graag thee uit mijn nieuwe gekregen mokken<3 Eentje heeft de naam Noa erop met zijn geboortedatum. Deze koude dagen drink ik het liefste herfst thee en caramelised pear beide van Pickwick

(Home) Made • Ik maakte voor Sinterklaas wat leuke DIY’s zoals deze onderstaande bekers voor papa en mijn schoonfamilie. Leuk om op deze manier een DIY te maken samen met Noa. Ook ben nog steeds aan het pielen met mijn buik, het vastmaken vergt toch meer creativiteit dan ik had verwacht. Anders was hij echt allang af geweest.

New • Ik kreeg een aantal toffe items in mijn brievenbus van My-Jewellery waar ik erg blij mee ben. Daarom deel ik ze o.a. ook graag hieronder met jullie. Ik heb een nieuwe portemonnee, oorbellen met het sterrenbeeld van Noa erop ♥ een fijne oversized sweater in het groen, een kante bralette en een enkelbandje.

Oversized trui, portemonnee & enkelbandje

Toen het pakketje binnen kwam werd ik heel blij: ik vind de kwaliteit namelijk erg goed van de gekozen spullen. Kan dan ook niet wachten de heerlijke oversized trui aan te trekken met deze koudere dagen. Ook de oorbellen met het sterrenbeeld van Noa: zo fijn, minimalistisch en makkelijk aan te doen. Ze zijn erg klein dus ik was er nog al huiverig voor maar niets is minder waar.

Nog meer nieuw? De look van mijn blog door een ander lettertype/headers en wat dingen die veranderd zijn achter de schermen. Ook de huislook is veranderd: aangezien onze kerstboom en kerstverlichting in huis hangt. Erg gezellig!

Thinking • Dat de tijd hard gaat. We zitten alweer bijna aan het einde van 2019.. Wat een veelbewogen jaar is dit geweest zeg. Heel erg veel mooie en positieve momenten maar ook zeker wat mindere. Het is een rollercoaster (aan emoties) geweest en ben blij dat we vol goede moed een nieuw jaar tegemoet gaan.

Loving • 6-12: 1 jaar geleden toen we de eerste echo hadden * ruim een uur wandelen samen met Noa om mijn hoofd leeg te maken * Sinterklaas vieren met familie * Luisteren naar deze 2 favoriete CD’s

Not loving • Verkouden zijn, slecht slapen, zwangerschapshormonen en het einde van een goed boek of een fijne serie.

Needing • Ritme en regelmaat, iets wat de laatste weken steeds meer op z’n pootjes terecht komt gelukkig. Noa heeft een beetje een vast ritme en slaapt nu overdag ook iets meer, waardoor ik net wat vaker mijn handen vrij heb. Daarbij gaan we nu lekker genieten van onze vakantie: dus alles mag en kan!

Feeling/mood • Ik deelde hier al een erg persoonlijke update, en ik moet zeggen de ene dag gaat beter dan de andere. Vond het wel super fijn alle lieve reacties te lezen ♥ Zoveel lieve mensen on/offline.

Looking forward to • Het voor het eerst gaan zwemmen met Noa deze vakantie! Hij is echt fan van douchen dus ik ben erg benieuwd hoe hij het water gaat vinden. Ook gaan we begin 2020 ergens als gezin voor het eerst op vakantie. Iets waar ik echt zó erg naar uitkijk.

Happy about • HALLO VAKANTIE! Mijn vakantie is gestart en ik wil er zeker van gaan genieten. Samen met mijn gezinnetje. Daarbij nog wat leuke kerstborrels op de planning en verder lekker NIKSEN. Ik kijk ook erg uit naar eerste kerstdag bij m’n schoonfamilie en kerst samen vieren met z’n 3e 2de kerstdag.

Ik hoop deze dagen ook wat meer tijd vrij te kunnen maken om te bloggen & jullie blog artikelen bij te lezen. Deze tijd ervoor is met een baby nog al schaars geworden, maar ik geniet er deste meer van als ik er tijd voor heb.

Counting down to • Het einde van het jaar. We gaan bijna 2020 tegemoet: een nieuw jaar met weer nieuwe mijlpalen zowel in het ouderschap als door Noa zelf. Ik kijk er erg naar uit!

Listening to • De nieuwe CD van P!NK – Hurts 2B Human en de CD Spectrum van Westlife staan continu op repeat <3

Welk liedje staat bij jou vaak op repeat? Drop ze in de comments, ik ben erg benieuwd naar jullie muziek.

» Lees meer over de affiliate links hier

About the Author

12 Comments

zwartraafje

Ik hoop dat jullie een heerlijke gezinsvakantie voor de boeg hebben. Zelf ben ik momenteel aan het uitzieken van een keelontsteking maar ik hoop dat die verdwenen is tegen de feestdagen. De tijd gaat echt bizar snel hé. Begin december vierden we de eerste verjaardag van mijn jongste neefje en het lijkt me nog maar net geleden dat ik hem als pasgeboren baby in mijn armen hield.

Reply
SAS

Heel erg veel beterschap met je keelontsteking. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt <3 En de tijd gaat zeker in een rap tempo voorbij.

Reply
Nicky

Hé! Van die serie die jij kijkt, zou ik het boek wel willen lezen. Bij ons is ook alles in Kerstsfeer. Zo gezellig. Ik luisterde gisteren naar Lewis Capaldi en De Dijk. En ook naar Anne-Marie en James Arthur. Rewrite The stars. Erg lekker nummer.

Reply
Irene

Mooie items van MyJewellery heb je uitgezocht! ^^ Ben ook grote fan van The Sinner! Wist helemaal niet dat er een boek van was dus die ga ik maar eens opzoeken en op m’n lijstje zetten 🙂 Fijn dat je vakantie hebt. Geniet er van!

Reply
Romy

Ah wat heerlijk dat je vakantie niet lang meer op zich laat wachten, ook juist na een nogal bewogen jaar! En een nóg fijner vooruitzicht dat jullie volgend jaar voor het eerst op gezinsvakantie gaan. Heerlijk hoor! Ik vind je groene trui trouwens erg leuk. Wat een mooie kleur groen en de trui ziet er ook nog eens héérlijk uit.

Reply
SAS

Ik werd er ook zeker blij van, heb bijna al haar boeken dus om er eentje voor een koopje te vinden die ik nog niet had… #geluksmomentje

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *