Currently #26

Reading • Ik ben klaar in Onderstomen van Nora Roberts en ga nu met een nieuw boek beginnen. Ik denk dat het Oktober gaat worden, maar ik ga ook een aantal boekjes van De Wildhof lezen. Mijn ouders kwamen deze tegen op de rommelmarkt en van deze serie miste ik er nog een paar. Voor mij echt nostalgie aangezien ik deze boekjes verslond.

Waar gaat Oktober over?

Op de eerste dinsdag van oktober keert Rosa Hartung terug op haar post als minister van Sociale Zaken. Na de dramatische verdwijning van haar twaalfjarige dochter heeft ze een jaar verlof genomen. Linus Berger, een psychisch gestoorde man, heeft de moord op Hartungs dochter bekend, maar kan zich niet meer herinneren waar hij de verschillende lichaamsdelen van het meisje heeft begraven.
Op dezelfde dag dat Hartung terugkeert in het parlement, wordt een jonge, alleenstaande moeder op brute wijze vermoord in haar huis in een buitenwijk van Kopenhagen. Ze is gemarteld en een van haar handen is eraf gehakt.

Wanneer de rechercheurs Thulin en Hess arriveren op de plaats delict treffen ze een kastanjepoppetje aan. Het poppetje blijkt een sinister geheim bij zich te dragen, al wordt dit eerst aangezien voor een bizar toeval. Maar als er nog een vrouw wordt vermoord – en dit keer mist het slachtoffer beide handen – beginnen Thulin en Hess te vermoeden dat er een verband is tussen de zaken. En het heeft er alle schijn van dat de missie van de moordenaar nog niet voorbij is…

Bestel hier het boek

Watching • De laatste aflevering van Shecklock was vorige week een feit! Dat betekend dat ik opzoek moet naar een nieuwe serie via Netflix *keuzes, keuzes. Ben erg benieuwd welke het gaat worden aangezien ik nog heel wat toffe series wil kijken. Hebben jullie nog Netflix kijk tips?

Drinking/eating • Alles wat los en vast zit haha. Ik drink veel thee en eet de laatste tijd veel fruit. Zowel bananen, kiwi’s en mandarijnen gaat erin als zoete koek. Ook kan ik genieten van een stukje Tony’s chocolade op z’n tijd.

(Home) Made • Nu in mijn zwangerschapsverlof ben ik meer aan het knutselen. Zowel voor vriendinnen als voor babypeanut. Lees hier over de ideeën en de dingen die ik graag maak. De creaties die ik nu maak komt uiteraard ook nog een artikel over online zodra alles een beetje af is.

New • Ik heb zoals je ziet een nieuwe layout! Alweer? Ja dit keer was het noodzakelijk, aangezien ik achter de schermen van mijn oude layout veel foutmeldingen kreeg helaas. Ik kon het niet goed oplossen dus besloot voor deze, clean theme te gaan en hem om te bouwen tot echt iets van mij. Ik ben er nog zeker mee bezig maar ben voor nu ook zeker dik tevreden.

Thinking • Dat ik erg blij ben met het mooie bosje pioenrozen die mooi te bloeien staan op tafel. Deze kreeg ik van de week van mijn ouders en elke dag zie ik ze een stukje meer uitkomen. Ze staan ook gezellig naast m’n laptop.

Loving • Samen met Ayla serie kijken – 34 weken ♡ – vrijgezellenfeestje van mijn vriendinnetje – Bloggen/werken aan m’n nieuwe layout

Not loving • Misselijkheid, harde buiken, slecht slapen en continu moe zijn en totaal geen energie hebben.

Needing • Ritme en regelmaat. Nu met mijn verlof ben ik dit kwijt geraakt. Ik wil weer op wat vastere tijden gaan eten, uit bed komen en de dag goed indelen voor mezelf.

Feeling/mood • Ups & downs. Ik heb goede dagen en slechte dagen. Ik slaap veel bij, slaap soms erg slecht en heb een erg bewegelijke baby in m’n buik. De laatste loodjes wegen echt het zwaarste en ik merk dat het vanaf week 32 erg vervelend wordt alle kwaaltjes. Misselijk, moe… Over een aantal weken is het gelukkig gedaan met zwanger zijn. #doeteendansje

Currently #26

Looking forward to • De leuke afspraken met vriendinnen die ik heb staan. Er komen er heel wat gezellig langs een bakkie doen<3 Daarbij kijk ik er ook zeker naar uit de achtertuin zomer-proof te maken. Lijkt me heerlijk straks lekker in de tuin te kunnen genieten, eerst zonder en daarna met ons kindje.

Happy about • Wij boekte een fotoshoot voor als kleine peanut is geboren! Het leek ons leuk om als het een aantal weken is samen een shoot te doen thuis. Nu al heel erg veel zin in en erg benieuwd hoe het allemaal gaat zijn. Ook regelde ik het vrijgezellenfeestje van mijn vriendinnetje. Het was een super leuke (maar zware) dag en vond het zo leuk dat ze écht niets door heeft gehad. Het was een super leuke verrassing en is een gezellige, passende middag geweest voor haar.

Counting down to • Baby peanut. Over een aantal weekjes zijn wij gewoon papa en mama. Over 2 dagen is het precies een maand nog tot mijn uitgerekende datum. Spannend? Jazeker maar ik kijk er ook heel erg naar uit. Een maand voor de uitgerekende datum (volgende week Dinsdag) komt er een brief online geschreven aan ons ongeboren kind.

Listening to • Ik keek weer veel oude afleveringen van Castle terug en kwam zo ook deze #Caskett tegen, met alle bijzondere momenten uit alle seizoenen. Blijf het een fijne serie vinden om te kijken en mijn verstand op 0 te zetten. Always. Het is niet echt ‘luisteren’ maar via Youtube is dit toch wel een fijn filmpje. Daarbij staat nog steeds de nieuwe CD van P!NK op repeat.

Heb jij nog leuke plannen deze Zondag?

About the Author

14 Comments

Morgaine

Ohhhhh op het einde nog misselijk geweest, ja dan snap ik dat je het niet zo fijn hebt gevonden en blij was dat het klaar was. Overigens heb ik 1 vriendin die vond haar zwangerschap ook niet zo fijn, maar inmiddels is haar dochter ook alweer 18, hahaha

Het is wel bij 1 gebleven 😉

X

Reply
Olga // Daar Was Eens

Gewoon lekker ‘in’ het moment leven hoor, als je straks met je kleintje bent, moet je ook op zoek naar een nieuw ritme. Goed eten en uitrusten is wel belangrijk, maar ga niks forceren. Dat komt over een paar weken wel weer! Geniet van de laatste dingen! 🙂

Reply
zwartraafje

Wat lijkt het snel te gaan. Nog even doorbijten en dan kunnen jullie je kindje in jullie armen houden. Dat schoteltje dat je zelf geschilderd hebt is echt heel leuk geworden en pioenrozen zijn zo mooi hé. Ik heb er vorige week voor het eerst zelf gekocht en vind het prachtig om te zien hoe ze er elke dag een beetje anders uitzien. Nog veel plezier gewenst bij het lezen, knutselen en afspreken met je vriendinnen.

Reply
Alex

Wat spannend, nog maar een maandje! 🙂
Oktober lijkt mij echt een spannend boek, ik ga zeker even kijken of ik hem in Duitsland ook kan vinden!

Groeten,
Alex

Reply
Nicky

Geen wilde plannen hier. Vriendjelief is niet zo mobiel vandaag (gaat met ups and downs). Ik zit in de zon op mijn balkonnetje. Morgen naar de bios met dochter. Dinsdag een dagje weg. Dus niks te klagen! Dat boek Oktober klinkt goed. Zal het onthouden. En wat een mooi buikje heb je! Geniet lekker van je verlof.

Reply
Irene

Ik ben naar Lucifer beginnen kijken op Netflix, vind ik ook wel tof! Fijn trouwens, zo’n bosje pioenen. Ik was net in het tuincentrum en heb even gekeken of ik er geen kon vinden maar helaas. Dat zijn echt m’n lievelingsbloemen. Hopelijk vind je snel een fijn ritme en krijg je wat meer energie.

Reply
SAS

Lucifer zit ik ook zeker over te twijfelen om te gaan kijken. De keuze is in ieder geval reuze 😉
Oh hier staan ze bij de Albert Hein in de uitverkoop, bossen met verschillende kleuren Pioenrozen.

Reply
Simone

Wat een fijne Currently weer! Vandaag begint de fototentoonstelling van de fotoclub waar ik lid ben. Gek genoeg vind ik dat gewoon een beetje spannend (zoals elk jaar). Je krijgt toch wel vaak reacties op je foto’s enzo. Dus ben wel weer benieuwd.

Reply
Romy

Wat is dat schoteltje leuk geworden! Echt een tof idee ook om zoiets te doen op een vrijgezellenfeestje! Geniet van je verlof en van de laatste weken aftellen tot dé dag. Wat bijzonder, die brief aan jullie ongeboren kindje. Ik ben héél benieuwd.
Een leuke Netflix-tip is trouwens de serie Undercover. Is een Nederlandse serie, maar ik vind hem erg goed in elkaar zitten 🙂

Reply
Darina

Mooie layout! En pioenrozen heb ik nu ook staan, prachtige bloemen zijn het. Sterkte met de laatste loodjes!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *