Huishoudelijke mededelingen #8

Huishoudelijke mededeling #1: Ik heb een nieuw algemeen wachtwoord ingesteld. Tevens zijn er wat oude persoonlijke artikelen met terugwerkende kracht beveiligd. Niet omdat ik niet graag dingen met jullie deel, maar ik nรณg bewuster om wil gaan met bloggen en wat vanaf mijn kant online komt. Als je op de link in dit stukje klikt kan je zien hoe je het wachtwoord kan aanvragen. Wel ben ik regelmatig te vinden via mijn Instagram. PS: Mijn social media die wel open stond heb ik ook allemaal beveiligd. Mijn Twitter en Pinterest zijn nu dus ook niet meer zichtbaar als je me niet volgt.

Huishoudelijke mededeling #2: Er zijn de laatste tijd wat minder artikelen online gekomen. We zijn erg druk bezig geweest in onze vrije tijd met de babykamer afmaken, baby gerelateerde zaken en daarbij had ik vele leuke dates en afspraken staan met vriendinnen. Ook doordat ik vaak nog erg moe ben kies ik er eerder voor om mijn blog te laten voor wat het is.

Wel komen er binnenkort heel wat leuke artikelen aan, zowel persoonlijke stukjes, de gewone rubrieken die eens in de zoveel tijd online komen, DIY’s waar ik meer en meer mee bezig ben en heb ik een aantal (baby)gerelateerde samenwerkingen in mijn inbox mogen ontvangen. Zo leuk! Het zal dus alleen van mijn zwangerschap afhangen wanneer ik dingen wel/niet post.

Huishoudelijke mededeling #3: Het duurt dus ook wat langer dat ik reageer op blogs, reacties op mijn eigen blog en emailtjes die ik binnen krijg. Kijk dus niet raar op als een reactie later is, het komt eraan!

Aankomende weken zal ik wat vaker offline zijn. Door de meivakantie op werk, werk ik minder maar intensievere dagen. Deze ga ik dus anders spenderen dan online.

Huishoudelijke mededeling #4: Ik ben erg tevreden met de look die mijn blog heeft, het rustige en minimalistische lettertype en het plezier die ik er nog steeds uithaal. Het is al een tijdje rustig rondom de layout van mijn blog en dit vind ik fijn. Het geeft rust en ik ben erg tevreden.

2

14 reacties

14 thoughts on “Huishoudelijke mededelingen #8

 1. Morgaine schreef:

  Whahahaha, je gaat het nu rustiger aan doen en minder online zijn en meer offline… ahum.. ik geniet nog maar even van jouw blog hier want… ik ben benieuwd straks! ๐Ÿ˜‰

  Overigens heel normaal hoor, als je straks even nul tijd hebt, voor onbepaalde tijd, het is net als een nieuwe liefde in je leven… oh wacht, dat is het ook zo meteen ๐Ÿ˜‰

  X

  1. SAS schreef:

   Straks maak ik gewoon tijd voor mijn blog-kindje hoor ๐Ÿ˜‰ Hoewel het uiteraard zal gaan veranderen en ik nog meer offline zal gaan zijn met de kleine frummel.

 2. Jitske schreef:

  Ik moedig het alleen maar aan: voorzichtig zijn met wat je online deelt. Het moet voor jou veilig en vertrouwd voelen. Herkenbaar thema ook.

 3. zwartraafje schreef:

  Ik loop zelf ook weer achter met het bijlezen van mijn blogfeed maar het dagdagelijkse leven gaat nog steeds voor hรฉ. Doe het maar rustig aan en zorg goed voor jezelf en baby peanut

 4. Alleen maar goed toch! Belangrijk om om jezelf te denken!

 5. Michelle schreef:

  Heel goed van je dat je naar je lichaam luisterd!

 6. Nicky schreef:

  Ga jij maar lekker offline leuke dingen doen. Ik wacht gewoon rustig af en zie je vanzelf weer verschijnen.

 7. Veerlez schreef:

  Ik vind het altijd zo mooi om te zien hoe bewust je omgaat met wat je deelt! Heel inspirerend, ik ben er zelf zo makkelijk in geworden de laatste maanden.

 8. Lilian schreef:

  Wat leuk dat jullie zo druk bezig zijn met de babykamer en heel goed dat je wat rust neemt. We wachten geduldig ๐Ÿ™‚

 9. Evelyne schreef:

  Het is volkomen begrijpelijk dat je eerst aan jezelf denkt. Geniet van je tijd offline met babypeanut in de buik ๐Ÿ˜‰

 10. Rianne schreef:

  Als jij niet goed in je vel zit, of de blogjes snel snel moet schrijven, scheppen zowel jij als wij daar geen voldoening uit. Goed dus dat je de tijd voor jezelf neemt.
  De layout van je website vind ik mooi en inderdaad rustig en minimaltisch! Goed bezig.

 11. Mei Qi schreef:

  Helemaal niet erg dat er minder posts online komen! Neem de tijd, ook voor jezelf! Doe het rustig aan! En super fijn dat je blij bent met je eigen layout! Ik vind hem ook minimalistisch en rustig! ๐Ÿ™‚

  1. SAS schreef:

   Precies wat ik ook ga doen, tijd voor mezelf en even de batterij opladen. <3

 12. Angelique schreef:

  Goed dat je voor jezelf kiest! Ik kijk uit naar je nieuwe blogjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *