Nieuw wachtwoord #7

De aankomende tijd ga ik de wat persoonlijke artikelen achter een wachtwoord plaatsen. Dit, omdat dit wel als mijn plekje aan moet blijven voelen en ik sommige dingen liever op een andere/bewustere manier wil ga delen.

Nieuw wachtwoord #7

Wil je mijn algemene wachtwoord ontvangen? Stuur dan een emailtje naar contact@iliveformydreams.com en wie weet ontvang je hem dan in je postvak of via Twitter. Je mag ook een reactie hieronder achterlaten MET geldig emailadres zodat ik hem kan opsturen. (Ik zou het fijn vinden als je bij het emailtje/je reactie ook even een link zet naar je eigen blog/social media, ik wil namelijk graag weten met wie ik hem deel ๐Ÿ˜„)Uiteraard verzoek ik je dit wachtwoord voor jezelf te houden.
Tot lees!

PS: Oude persoonlijke artikelen zijn met terugwerkende kracht ook al achter een wachtwoord geplaatst.

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 โ˜… theeliefhebber โ˜… thriller fanaat โ˜… voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen โ˜… crazy cat / squirrel lady โ˜… vrouw van โ˜… Mama van Noa โ˜… kinderleidster โ˜…ย fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

14 Comments

Linda

Ik zou graag je nieuwe wachtwoord willen ๐Ÿ™‚ Lees natuurlijk al heel lang mee en vind het nog steeds fijn om je te volgen!

Reply
Rachel

Ik blijf je graag volgen. Reageer zelf nooit maar lees met plezier je blogs omdat deze voor mij erg herkenbaar zijn. Met name de laatste tijd over je zwangerschap…

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.