Nieuw wachtwoord #7

De aankomende tijd ga ik de wat persoonlijke artikelen achter een wachtwoord plaatsen. Dit, omdat dit wel als mijn plekje aan moet blijven voelen en ik sommige dingen liever op een andere/bewustere manier wil ga delen.

Wil je mijn algemene wachtwoord ontvangen? Stuur dan een emailtje naar contact@iliveformydreams.com en wie weet ontvang je hem dan in je postvak of via Twitter. Je mag ook een reactie hieronder achterlaten MET geldig emailadres zodat ik hem kan opsturen. (Ik zou het fijn vinden als je bij het emailtje/je reactie ook even een link zet naar je eigen blog/social media, ik wil namelijk graag weten met wie ik hem deel 😄)Uiteraard verzoek ik je dit wachtwoord voor jezelf te houden.
Tot lees!

PS: Oude persoonlijke artikelen zijn met terugwerkende kracht ook al achter een wachtwoord geplaatst.

0
14 reacties

14 thoughts on “Nieuw wachtwoord #7

 1. Mireille schreef:

  Ik zou graag (blijven) meelezen!

  1. SAS schreef:

   You’ve got mail!

 2. Darina schreef:

  Begrijpelijk. Ik zou graag blijven meelezen.

 3. Angelique schreef:

  Ik blijf graag meelezen!

 4. Audrey schreef:

  Heel begrijpelijk! Ook ik blijf je graag volgen als dat mag 🙂

 5. Linda schreef:

  Ik zou graag je nieuwe wachtwoord willen 🙂 Lees natuurlijk al heel lang mee en vind het nog steeds fijn om je te volgen!

 6. Nicky schreef:

  Snap ik helemaal. Wil je mij je wachtwoord sturen?

 7. Villasappho schreef:

  Mag ik je wachtwoord ook?

 8. Veerlez schreef:

  Hoop dat ik nog op tijd ben!

 9. Simone schreef:

  Ik wil hem ook wel lieve Sas! <3

 10. Wanda schreef:

  Ik snap je keuze volledig hoor, maar ik hoop wel dat ik mee mag blijven lezen.

 11. Heel graag zou ik je wachtwoord willen. 😊

 12. Rachel schreef:

  Ik blijf je graag volgen. Reageer zelf nooit maar lees met plezier je blogs omdat deze voor mij erg herkenbaar zijn. Met name de laatste tijd over je zwangerschap…

 13. Mrs. T. schreef:

  Ik zou graag mee blijven lezen als dat mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *