Nieuw wachtwoord #7

De aankomende tijd ga ik de wat persoonlijke artikelen achter een wachtwoord plaatsen. Dit, omdat dit wel als mijn plekje aan moet blijven voelen en ik sommige dingen liever op een andere/bewustere manier wil ga delen.

Nieuw wachtwoord #7

Wil je mijn algemene wachtwoord ontvangen? Stuur dan een emailtje naar contact@iliveformydreams.com en wie weet ontvang je hem dan in je postvak of via Twitter. Je mag ook een reactie hieronder achterlaten MET geldig emailadres zodat ik hem kan opsturen. (Ik zou het fijn vinden als je bij het emailtje/je reactie ook even een link zet naar je eigen blog/social media, ik wil namelijk graag weten met wie ik hem deel 😄)Uiteraard verzoek ik je dit wachtwoord voor jezelf te houden.
Tot lees!

PS: Oude persoonlijke artikelen zijn met terugwerkende kracht ook al achter een wachtwoord geplaatst.

About the Author

14 Comments

Linda

Ik zou graag je nieuwe wachtwoord willen 🙂 Lees natuurlijk al heel lang mee en vind het nog steeds fijn om je te volgen!

Reply
Rachel

Ik blijf je graag volgen. Reageer zelf nooit maar lees met plezier je blogs omdat deze voor mij erg herkenbaar zijn. Met name de laatste tijd over je zwangerschap…

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *