Mijn (nieuwe) liefde voor Desenio, wat mooie Scandinavische prints in ons interieur

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Desenio

Kortingscode!
Posters en lijsten van DESENIO! Met de code “SAS25” krijg je 25% korting op posters, van 1 t/m 3 Mei* Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Kleine veranderingen in huize H.
Zoals jullie weten zijn wij na ruim een jaar nog steeds zoekende naar bepaalde items voor onze woning. Ik kwam al meerdere malen op Desenio uit en werd meteen verliefd op hun prachtige platen! Heel divers maar ook vooral heel sprekend en vaak minimalistisch, iets waar ik wel van hou in huis. Er waren dus zeker een aantal posters die prachtig in onze woning zouden staan.

Ik was helemaal klaar, na uren met het uitkiezen van de posters die wij wilde hebben. Echter maakte ik de fout om toch nog even te neuzen bij het kopje ‘Inspiratie’. En wauw! Daar stonden toch een paar vette poster combinaties bij! Ik kon dus weer helemaal opnieuw beginnen haha. Wat er vooral makkelijk is, is dat je de inspiratiemuur kan aanklikken en daarbij gelijk de desbetreffende posters ziet. Daarbij kan je gelijk het formaat en welk soort lijst je wilt selecteren en op het winkelmandje drukken. Zo hoef je niet handmatig naar de poster zelf te gaan en dan pas uit te zoeken welke lijst er qua formaat bij past. Ideaal dus voor de online shoppers onder ons.


Hoe het eruit ziet bij de inspiratiemuren qua bestellen – screenshot

Sowieso bij de enkele posters is het overzicht ook heel fijn. Je klikt de desbetreffende poster aan, kan direct de maat selecteren en daaronder zie je ook gelijk de beschikbare lijsten. Zo krijg je gelijk een totaalprijs van je aankoop en staan onderaan nog ‘anderen kochten ook’ zodat je nog meer inspiratie op doet. Maar je kan ook een kijkje nemen bij het kopje Perfect Pair om inspiratie op te doen welke posters bij elkaar passen. Ik kreeg er in ieder geval tonnen aan inspiratie door, dus zeker de moeite waard. Tip van mij: neem daar éérst een kijkje voordat je je winkelmandje vol gooit 😉

Inspiratiemuren

Een kleine greep uit de toffe inspiratiemuren.. (plaatjes allemaal via Desenio)

En daar kwam ik (toen mijn mandje al gevuld was) deze tegen:

Zo super tof en nét even anders dan anders, dat ik dus weer opnieuw kon beginnen met schrappen en bedenken. De keuze was reuze. Ik werd gelijk verliefd op deze opstelling en de minimalistische posters. Ik koos er dan ook voor om deze alle 3 te bestellen en op te hangen in onze gang.


V.l.n.r. / Te vinden via Desenio onder: LIKE THE OCEAN, CLIMB MOUNTAINS, FOREST CIRCLE [maat: 30×40]

Zijn het geen plaatjes? Elke keer als ik de deur uitstap en thuis kom kijk ik hier dus tegenaan. Wat er als quotes onder deze prachtige rondjes staat?

‘Life is like the ocean. It can be calm or still, and rough or rigid, but in the end it is always beautiful.’

‘Climb mountains not so the world can see you, but so you can see the world.’

‘The nest and most beautiful thing in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.’


Echt iets qua plaat & tekst wat bij ons en onze woning past. Ik hou van toffe quotes en het geeft echt sfeer aan de eerst sfeerloze en neutrale gang. Ik word er elke dag instant blij van.

Wat ik nog meer koos…

Maar dat was uiteraard niet alles wat ik heb uitzocht. Al een lange tijd wilde we graag van die zwarte houders om daarop je schilderijen te kunnen wisselen. Nou kwam ik ze hier tegen en twijfelde dan ook geen moment. Zo fijn om 2 van deze te hebben (per stuk 70 cm), waarop ik dus telkens kan wisselen qua schilderij. Vooral nu ik een aantal mooie heb is dit echt ideaal. Alleen nog even verzinnen waar ik deze houders ga ophangen. Keuzes, keuzes, keuzes..

Ik kocht nog een grotere poster van 40×50 met een prachtig hert silhouette (te vinden onder Forest Silhouette) die ik al tijden wilde hebben. Ik zag eens een kleintje bij mijn beste vriendinnetje staan en wilde zoiets erg graag hebben. Daarbij kwam ik zeker nog wat andere mooie prenten tegen. Bij allen bestelde ik wat mooie zwarte fotolijsten om het helemaal af te maken en voilà!


In onze woonkamer / Te vinden via Desenio onder: FOREST SILHOUETTE [maat: 40×50]


In onze slaapkamer / Te vinden via Desenio onder: MIND [maat: 30×40] ⋆ Overige credits: plaat ernaast: zelf gemaakt – lampje: Ikea


‘Your mind is a powerful thing, when you fill it with positive thoughts, your life will start to change’


In onze keuken / Te vinden via Desenio onder: SEE WHAT HAPPENS [maat: 30×40] ⋆


‘You don’t always need a plan, sometimes you just need to breathe, trust, let go, and see what happens’


In onze slaapkamer / Te vinden via Desenio onder: BEST BY FAR IS YOU [maat: 30×40]


‘Of all the things my hands have held the best by far is you’

Ik ben echt super blij met de uiteindelijke keuze voor onze woning. Ook de kwaliteit ben ik erg over te spreken tevens als de staat waarin ze aankwamen tijdens het versturen. Alles zat in een nette koker en de lijsten waren ook goed verpakt. Het was echt even dubben qua keuze aangezien ik erg veel toffe posters tegen kwam, iets wat ik niet altijd heb bij een webwinkel. Zo hadden ze ook zeker toffe posters van Londen (maar daar heb ik nu wel genoeg van in huis staan) en van bijvoorbeeld veren, droomvangers, paardenbloemen en andere prachtige posters. Ik heb dan ook vaak op toevoegen en verwijderen geklikt maar nu alles hangt/staat ben ik zeker erg blij met de uiteindelijk gemaakte keuze.

Ik heb dus een nieuwe liefde voor deze webshop ontwikkeld en ga zeker nog eens wat posters bestellen zowel voor mezelf als cadeau voor vrienden.

Wat is jou favoriet van de getoonde posters die ik heb gekocht? Wat zou jij graag in je woning willen hangen of hou je hier helemaal niet van?

14 reacties op “Mijn (nieuwe) liefde voor Desenio, wat mooie Scandinavische prints in ons interieur

  1. Oh! Die posters van Desenio vind ik altijd zo mooi. Goede keuzes heb je gemaakt ook. Als ik een favoriet moet kiezen dan ga ik denk ik voor de forest silhouette. Echt prachtig!

  2. Oh wauw wat een keuze. Die inspiratie muren zijn heel handig en tegelijk ook slecht voor me want ik merk nu al dat ik er hebberig van wordt. Prachtige minimalistische uitstraling hebben ze inderdaad. Ik vind de Eland erg leuk.

  3. Wat zijn het toch mooie posters zeg! Het is dat mijn huis op dit moment wel behoorlijk vol hangt, maar ik heb nu in elk geval wel een adresje als ik toe ben aan verandering!

    1. Bij ons juist fijn iets aan de muur te hangen, zijn we in deze nieuwe woning erg selectief mee geweest. Dat maakt het ook fijn minimalistisch en niet te druk.

  4. Oh wauw! Die drie in je gang vind ik het allermooist! Als wij onze gang ooit eens af krijgen, ga ik er denk ik ook een paar posters bestellen om hem wat op te fleuren!

  5. Echt super mooie posters! Ik ben ook nog op zoek, maar meer voor de lange termijn. We hebben nu een appartementje onder het dak en daardoor schuine wanden. Dus geen optie om iets op te gaan hangen 🙂

  6. Het zijn echt mooie stukken zeg! Ik zag ze bij een andere blogger ook al voorbij komen en vond het toen al mooie prints. Iets om te onthouden als we de gang gaan renoveren.

  7. Wat heb je prachtige posters uitgekozen en ze passen inderdaad perfect bij jullie woning. Zo tof dat je precies kon uitzoeken wat je mooi vindt en dat het resultaat prachtig staat in huis 🙂 Een geslaagde samenwerking dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *