8x dingen waarom ik niet kan wachten tot de lente/zomer…

Het lente weertje begint nu echt zijn intrede te doen. Ik kan daar zo van genieten, naar verlangen en heb er erg veel zin in de zon weer wat vaker te zien. Hierbij dus een artikeltje van 8 dingen waar ik erg naar uitkijk…

Het lekkere op-slipper-loop-zonder-jas-weer
Ik hou daar dus zรณ van he, dat lekker op slipper-loop weertje. Lekker korter mouwen aan hop. Straks ook extra fijn met die dikke buik, waardoor sokken aan doen toch wat lastiger gaat ๐Ÿ˜‰ Ik heb dan ook talloze verschillende fijne slippers die ik straks weer aan kan doen. Mijn nagels zijn inmiddels al gelakt en klaar voor het fijne bloten tenen weer!

Lekker zitten, lezen, genieten in onze tuin
Nog steeds zo super blij met onze vernieuwde tuin daar ga ik zeker heel wat fijne uurtjes in spenderen. Heel wat anders dan een aantal jaren geleden een klein balkonnetje. We gaan uiteraard de tuin wat meer zomer-klaar maken, aangezien het groen weer op de tegels zit en de plantjes half vergaan zijn. Super fijn om straks weer lekker in onze knusse tuin te kunnen zitten, lezen en genieten van een kopje thee.

VERLOF & babypeanut
In Juli wordt babypeanut geboren. Dat betekend dus dat ik de gehele zomer verlof heb! Extra genieten dus van deze fijne tijd. Ik wil veel gaan wandelen met de beeb en gewoonweg lekker genieten in onze tuin en van de natuur. Ik wil een aantal kinderboerderijen gaan bezoeken en een drankje doen op het terras. Ik kijk erg uit naar deze periode, nu nog zo’n 9 weken.

Tot in de vroege uurtjes lekker buiten zitten/eten
Ik kan dat erg waarderen: in de avonden met een drankje zitten in onze tuin. Genieten van de afsluiting van de dag en even bijpraten met M. ook wil ik aankomende fijne periode lekker vaker buiten eten.

Deuren & ramen lekker open
Ramen de deuren staan al wat vaker open, maar ga zeker genieten als dit op dagelijkse basis kan. Heerlijk weer de tuindeur open zodat Ayla ook lekker buiten kan genieten.

Vitamine D / zonnebrillenweer
Ik slik nu voor mijn zwangerschap wat vitamine D pillen, straks schijnt de zon gewoon lekker waardoor er meer vitamine D binnen komt. Heerlijk! Ook wil ik graag deze lente/zomer kijken voor een nieuwe zonnebril. Lijkt me super fijn om een goede zonnebril te hebben. Ik heb altijd van die goedkopertjes die snel stuk gaan. Eventjes koekeloeren dus of ik een goede kan gaan vinden.

Grote schoonmaak
Ik krijg altijd extra last van schoonmaak kriebels met het mooie weer. Lekker de kasten uitzoeken en schoonmaken, vooral dingen die niet wekelijks worden gedaan. Straks met nesteldrang zal het zeker wel een tikje erger zijn ๐Ÿ˜‰

Genieten!<3
Of er van deze plannen wat gaat komen? Geen idee! Ik wil vooral veel gaan genieten, rust pakken met mijn zwangerschapsverlof en genieten van de natuur en het fijne weer.

Waar kijken jullie naar uit deze lente/zomer?

20 reacties op “8x dingen waarom ik niet kan wachten tot de lente/zomer…

 1. Ohh ik kijk ook weer zo uit naar die fijne dagen buiten! Samen met ons meisje naar de speeltuin, dagje dierentuin en het mini strandje vlakbij. Buiten eten, buiten zitten met wat te knutselen, fijne wandelingen en natuurlijk heerlijke ijsjes! Ook gaan wij een weekje op vakantie in de zomervakantie en binnenkort zelfs een weekendje weg ( de eerste ooit!) heel veel zin in dus!

 2. Zo fijn om verlof te hebben in de zomer! Ik genoot er echt extra van. Alle tijd om samen naar food truck festivals te gaan, te picknicken, te zwemmen in een meer, dagjes er op uit… Ik hoop dat je er straks ook echt van kan genieten!

  Ik kijk eerst uit naar Elfia (maar dat is pas april) en ik heb heel veel vrije dagen aangevraagd op mijn werk. Ik heb secundaire voorwaarden die zo geniaal zijn, dat ik met gemak 2 maanden vrij kan nemen (of 3,5 maand, wat ik in 2018 deed). Dus allemaal extra dagen om lekker te genieten van de zomer.

  1. Ik ben straks al blij als ik in mijn verlof wat kรกn doen… Mijn energie pijl is zo ontzettend laag. Ik wil in ieder geval proberen vanaf volgende week wekelijks te gaan zwemmen, om toch iets te doen. Verder vooral helaas mijn rust nemen en luisteren naar mijn lichaam. En wat een fijne vooruitzichten, kan me voorstellen dat je ernaar uit kijkt.

 3. Oooh ik kijk zo uit naar lekker in de tuin chillen, fietsen met manlief en natuurlijk komt dan de sleutel van ons huis ook een stuk dichterbij!

 4. Ik kijk vooral uit naar minder pijnklachten. Normaal moeten mijn gewrichten en spieren minder pijn doen wanneer het warmer wordt. Vorig jaar voelde ik echter niet veel verschil maar ik hoop echt dat dat dit jaar wรฉl het geval gaat zijn. Maar eigenlijk ben ik al heel blij dat het nu weer langer licht blijft dat is echt zo’n groot verschil na die donkere herfst en wintermaanden. Ik kijk er al naar uit om het nieuwe Nora Roberts boek buiten in de tuin te kunnen lezen.

 5. Wat een heerlijke vooruitzichten, zeker ook je zwangerschapsverlof. Niet verkeerd om daar in de zomer lekker van te kunnen genieten, straks ook met de kleine erbij natuurlijk! Ik zie ook al uit naar het slippers- en zomerjurkjesweer en lekker ’s avonds buiten kunnen zitten. Alhoewel ik het ook al heerlijk vind dat het nu weer een stuk langer licht is.

 6. Bloemetjes op ons balkon – naar het strand fietsen – vakantie – lezen op het balkon – koffie in het ochtendzonnetje – strak blauwe luchten – zomerbriesjes – slippers – met Spike lekker buiten – enz. enz.

 7. Wat een fijne post! En wat een goed vooruitzicht om met de zomer verlof te hebben! Ik kijk er ook echt naar uit! Ik vind het vooral lekker dat je gewoon de deur uit kan gaan zonder over jassen handschoenen en dat soort dingen na te hoeven denken. En het feit dat het langer licht is en ik dan over het algemeen meer energie heb en vaak buiten ben te vinden!

 8. Wat een heerlijk lijstje! Ik had eerst ook altijd hele goedkope zonnebrillen, maar sinds ik een keer heb geinvesteerd in een goede (10 jaar geleden) wil ik niet meer anders :’). Heb het nooit saai gevonden, steeds dezelfde bril dragen. Die hangmat ziet er echt te lekker uit ook!

 9. Ik heb liever het lentezonnetje dan de warme zomerzon daar ik snel onwel word in de hete schijn in de zomer. Dus, geef mij maar de eerste zonnestralen in de lente, ookal kan ik geen t-shirt aan. En ijsjes? Die eet ik gewoon het hele jaar door, haha!

 10. Heeele fijne dingen om naar uit te kijken! Kan me voorstellen dat je als je zwanger bent in de zomer ook echt geen schoen meer kunt verdragen (iets met uitzetten ๐Ÿ˜› ). Heb zelf ook enorm veel zin om mijn slippers en zomerjurkjes weer uit de kast te trekken. En ’s ochtends iets harder te werken zodat ik ’s middags heerlijk in de tuin kan zitten. Kom maar op met die zon!

 11. Heerlijk inderdaad! Ik ga mijn hangmat dit weekend maar eens opzetten, denk ik. Ik vind ijsjes eten ook altijd zo fijn aan de lente en zomer. Kan op zich het hele jaar door, maar is nu nog leuker ๐Ÿ™‚

 12. Oh die slippers kijk ik ook zo naar uit! En zomerjurkjes! En blote voeten op het gras!

  Wat heb je die zwangerschapsverlof lekker gepland zeg! ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *