Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Story from my heart | Even een persoonlijk kletsblogje

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

19 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Villasappho
  29/03/2019 at 19:32

  Wat een drukke en zware periode heb je. Dat zal wel even niet anders worden ook gok ik zo. Misschien kan je voor je twijfels over je blog een pol online zetten? Of de meningen vragen. Ik vind het ook maar lastig en heb dus ook weer dingen aan zitten passen.

 • Reply
  Wendy
  23/03/2019 at 16:51

  Soms lijkt alles tegelijk te komen. Vooral het niet leuke lijkt zich altijd in meervoud te presenteren. Gelukkig hadden jullie ook nog iets geweldigs om je aan vast te houden: jullie kindje op komt! Ik heb je online al gefeliciteerd, maar ik was al een hele tijd niet actief geweest in het blog wereldje. Toch nog even hier ook reageren en hopelijk ga ik het weer een beetje bij houden, want ik mis het wel enorm. En nu heb ik nog een goede reden, want ik vind het geweldig om te lezen hoe andere hun zwangerschap doormaken. Ondanks dat ik je eigenlijk niet ken, lijkt het toch alsof er een goede bekende van mij zwanger is en dus word ik extra vrolijk van de updates.
  Ik hoop dat de negativiteit jullie nu een beetje met rust gaat laten en er vooral positiviteit op jullie pad zal liggen. Fijne ontwikkelingen wat betreft babypeanut, leuke voorbereidingen op de komst van de kleine en hopelijk ook een heleboel rust.
  Heel veel sterkte nog met het verlies van Yara. Pfff, ook die lieve huisdieren voelen toch als je kind. Gelukkig is Ayla daar nog. ♥

  • Reply
   SAS
   26/03/2019 at 10:24

   Dankjewel voor je lieve reactie! Het voelt inderdaad alsof we elkaar al jaren goed kennen… Leuk te horen dat dit dus wederzijds is. Ik ben zeker van plan er positief in te staan en alle negatieve dingen achter me te laten. Er is immers zoveel moois om dankbaar voor te zijn<3

 • Reply
  Sheila
  23/03/2019 at 09:19

  Logisch dat je Yara ontzettend mist. Misschien wel meer nu je vaker thuis bent, als je al gewend was dat ze vaak bij je op schoot zat. En met je hormonen erbij, maakt dat het niet makkelijker.

  Wat een fijn gevoel hè, om je kindje te voelen in je buik. Ik vond dat zó bijzonder. Tot de momenten dat ze me blauw schopte. Dat deed zeer. Maar goed, hoort er ook bij 🙂

 • Reply
  orriens nicole
  22/03/2019 at 09:20

  Ik vind je blog er mooi uitzien. Je lettertype ook, maar zou het misschien ietsje groter kunnen? Het is nu best klein.

  • Reply
   SAS
   26/03/2019 at 10:22

   Ik heb er zelf totaal geen last van gehad, maar hij staat nu groter 🙂 Hoop dat dit beter bevalt…

 • Reply
  zwartraafje
  21/03/2019 at 14:53

  Ik vind het zo jammer dat jullie zoveel tegenslagen na elkaar te verwerken hebben gekregen. Al een geluk dat het je lukt om voldoende rustmomenten in te lassen. Ik blijf het zelf moeilijk vinden om vaker offline te zijn. Blijkbaar wordt het al snel een gewoonte om regelmatig even iets te checken en vliegt de tijd op de een of andere manier veel sneller vooruit wanneer ik achter de computer ziet. Het helpt natuurlijk dat ik de laatste tijd zo weinig energie heb en dus aan niet veel anders (inclusief lezen) toekom. Maar met een beetje geluk betert dat wat wanneer het weer wat mooier wordt.

 • Reply
  Nicky
  19/03/2019 at 23:14

  Je hebt wel een hoop op je bordje gekregen. Goed dat je probeert rustig aan te doen. Hier hetzelfde. Ook veel ellende gehad en nog steeds mantelzorger dus ik probeer ook zoveel mogelijk fijne en leuke dingen te doen. Het moet ook gewoon mooi weer worden. Daar zijn we aan toe.

 • Reply
  Saskia
  18/03/2019 at 11:14

  Fijne update en goed om te horen dat het allemaal best prima gaat. Het verlies van een poezekindje (want dat is het toch wel een beetje) kan inderdaad zwaar zijn. Ik heb met Ozzie best lang verdriet gehad. En mis hem nu soms nog wel… Zo’n beestje is toch een aantal jaren bij je he…

 • Reply
  Darina
  18/03/2019 at 07:29

  Heftige periode heb je gehad, gelukkig ook nog genoeg mooie momenten. Fijn dat je wel genoeg tijd voor jezelf neemt en je rust pakt!

 • Reply
  Evelyne
  16/03/2019 at 10:39

  Wat een heftige periode heb je gehad! Hopelijk brengt de komende periode je alleen maar goeds..

 • Reply
  Sofie
  15/03/2019 at 20:38

  Oh soms komt alle slecht nieuws samen hé. Gelukkig zijn er ook fijne gebeurtenissen zoals de zwangerschap. Bij mij is het slecht beginnen op 1 januari, mijn kat had een embolie gehad en een week later is ze ingeslapen.

 • Reply
  Simone
  15/03/2019 at 12:36

  Je hebt veel voor je kiezen gehad de afgelopen tijd. Hopelijk kun je beetje bij beetje alles een plekje gaan geven. Met mij gaat het wel goed, op pds na momenteel. Dat is na hele lange tijd weer erg actief 🙁

 • Reply
  Jenn
  15/03/2019 at 09:56

  Heftige tijd! Fijn dat het nu iets rustiger wordt, veel plezier en succes met de babykamer!

 • Reply
  Ilona Wielinga
  15/03/2019 at 08:18

  Jeetje je hebt wel een heftige periode achter de rug. Ik vind het wel mooi hoe positief je er in staat. Goed dat je nog meer rust hebt ingebouwd, ik hoop dat je hierdoor weer lekker tot jezelf komt.

 • Reply
  Romy
  15/03/2019 at 08:03

  Wat een heftige periode hebben jullie achter de rug met tegelijkertijd pieken en dalen. Ik kan me voorstellen dat dat je, zeker met de zwangerschapshormonen erbij, niet in de koude kleren is gaan zitten. Goed dat je na deze week wat meer rust hebt in je werkrooster. Hopelijk helpt dat om een beetje bij te tanken en goed uit te rusten <3 En wat leuk dat jullie nu bijna met de babykamer aan de slag gaan. Ik ben zó benieuwd!

 • Reply
  Irene
  15/03/2019 at 08:02

  Je hebt wel een heftige tijd achter de rug zo te lezen en kan me inbeelden dat het allemaal nog zwaarder weegt door je hormonen. Fijn om te lezen wel dat je genoeg tijd neemt voor jezelf. Is sowieso heel belangrijk maar met een baby in je buik is het toch nog net iets meer nodig denk ik.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png