Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Babyupdate | De reacties van de kinderen op mijn werk

Uiteraard had ik al aan jullie verteld hoe we het nieuws met iedereen hebben gedeeld. Nou deelde ik het natuurlijk ook op mijn werk met de kinderen. Super leuk om te doen en de reacties waren zeker uiteenlopend. Ik heb ze dan ook (zwangerschapsdementie- ๐Ÿ˜‰) allemaal opgeschreven om voor later te onthouden. Hieronder de leukste reacties & uitspraken op een rij…

Peuterspeelzaal uitspraken

‘Wat zit er in Saskia’s buik?’
Kindje F: ‘Eten!’

Kindje M: Jij hebt kleine baby ik een grote baby in mijn buik

Wijst naar mijn borsten. Kindje M: Daar zit de baby in! ‘Nee, de baby zit hier, in mijn buik’ ‘En daar zit het eten!’

Ondersteboven hangend voor mijn buik. Kindje R: ‘waar zittie dan?’

‘De baby is nu ook aan het eten. De baby is nu ook aan het zitten… De baby…’ *you get the point

Kindje M: ‘Dan wordt je buik heeeeeeeeeeeeeel groot en doettie *BOEM!*’

Daarnaast kwamen heel veel kinderen over mijn buik wrijven of ineens een kusje geven tijdens het spelen. Super lief!

NSO uitspraken

Andere collega: Heb je het t-shirt van juf Saskia al gezien? (Er stond op Guess What? met 2 babyvoetjes, die ik ook aan had bij een vriendinnetje) Weten jullie wat dat betekend? Kindje S: ‘Ja dat ze een baby krijgt.’ Kindje B *heel verbaast* ‘Van wie dan?’ Nou ik ben getrouwd en mijn man is de papa en ik ben de mama. Kindje B: ‘Oh wat grappig’

Kindje S. terwijl ze naar huis gaat: ‘Sterkte he!’

‘Waarom is je buik dan niet zo dik?’

Is het een jongen of een meisje?’
‘Dat weet ik nog niet’
‘Dus het is een jongen.’
‘Nee…’
‘…een meisje dan…?!’

‘Hoe kan de baby nou poepen in je buik?’

‘Moet jij nou ook gepureerd eten, anders krijg de baby stukjes binnen’

Hoe is de baby nou eigenlijk in je buik gekomen…?’
Mijn antwoord: Dan moet je bij papa en mama zijn.
Echter werd dit antwoord me niet in dank afgenomen dus ik maakte ervan:
‘Zullen we het maar houden op de ooievaar…?’
Toen was het even stil en kreeg ik de reactie van kindje L: ‘Ohjaaaa net als bij Dombo’

‘Wanneer komt het uit?’

‘Ik denk dat het een meisje gaat worden.’
‘Ik denk juist een jongen’
‘1 van jullie heeft het goed.’
De reactie daarop: ‘Ja nee het zal wel geen hond worden nee…’

0
#babypeanut
Previous Story
Next Story

16 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  30/03/2019 at 22:57

  Haha! Geweldig, zeg! Die van dat gepureerde eten! Leuk dat je ze allemaal opgeschreven hebt. Ze zijn te leuk om te vergeten!

 • Reply
  Wendy
  30/03/2019 at 20:54

  Die laatste! Hahaha. Ow wat heerlijk. โ™ฅ

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  30/03/2019 at 08:26

  Heerlijk hoe kinderen kunnen reageren!

 • Reply
  Michelle
  29/03/2019 at 19:41

  Altijd geweldig die uitspraken van Kinderen! Leuk dat je ze hebt opgeschreven, erg leuk om later nog eens terug te lezen.

 • Reply
  Simone
  29/03/2019 at 15:55

  Haha geweldig die reacties! Misschien maar beter om het bij de ooievaar te houden idd ๐Ÿ˜œ

  • Reply
   SAS
   31/03/2019 at 14:29

   Leek mij ook een strak plan ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Tamara Adegeest
  29/03/2019 at 10:44

  Wat een heerlijke reacties

 • Reply
  Annouska
  28/03/2019 at 12:04

  Oh die NSO uitspraken zijn zi herkenbaar. Hier zijn we met zijn alle aan het aftellen tot ik het geslacht weet. Ik deel het namelijk wel (ieder zijn eigen keuze hoor), maar we hebben hier dus een heel schema hangen en als het geslacht bekend is mogen ze namen raden.

  Ze willen hier elke keer mijn buik aanraken en voelen in de hoop dat de baby beweegt. Maar ook al is het de tweede, ik voel hem/haar nog niet haha.

  • Reply
   SAS
   31/03/2019 at 14:29

   Leuk! Nogmaals gefeliciteerd met jullie zwangerschap!<3

   Ieder inderdaad zijn ding, ik heb zelf 2 canvasjes met de kinderen gemaakt waarop ze hun naam mogen schrijven: wordt het een jongen of meisje. Super leuk om te doen. En inderdaad willen ze graag de baby voelen haha.

 • Reply
  Saralien
  28/03/2019 at 10:34

  Heerlijk die kinderuitspraken. Ze snappen het wel maar toch ook weer niet.

 • Reply
  Amy
  28/03/2019 at 09:22

  Haha mooi, de reacties van die kinderen. Zo puur en oprecht!

 • Reply
  Darina
  28/03/2019 at 07:00

  Geweldige reacties, heel leuk om te lezen!

 • Reply
  Evelyne
  27/03/2019 at 15:59

  Haha, die reacties van kinderen. Is leuk om te lezen.

 • Reply
  Inge | Monsieur Mango
  27/03/2019 at 13:55

  Hahahaha die reacties! Wat heerlijk! Konden we zo nog maar in het leven staan, dan was alles een stuk makkelijker. ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Louise
  27/03/2019 at 11:29

  Heerlijk, die directheid van kinderen. En hun reacties ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Romy
  27/03/2019 at 07:50

  Haha, geweldig! Ik heb smakelijk gelachen om veel van de reacties. Toch fijn om te weten dat je niet zwanger bent van een hond ๐Ÿ˜› En die gedachte over gepureerd eten…heerlijk! Wat kunnen kinderen toch lekker ongecompliceerd denken ๐Ÿ™‚

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png