Over onze toekomstige babykamer & eekhoorntjes

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Gocustomized


Zoals jullie weten zijn we bezig in ons huis (wéér) met een kleine verbouwing. Uiteraard moet er namelijk een babykamer komen! De kleinste ‘katten kamer’ was te klein, dus werd het de kamer van M. Zo begonnen wij in de (kerst)vakantie in het geheim met alles verslepen en een plek geven.

In een notendop: De kamer van M, gaat naar zolder (andere kant van mijn boekenkast) en de kleine kamer is opslag geworden van de dozen vanuit zolder. De katten hebben nu 2x een overloop waar hun spullen staan en geen kamer meer. Deze hadden ze ook eigenlijk omdat hij ‘over’ was. We zijn dus druk bezig alles op zolder qua elektra en dergelijke rond te krijgen zodat de oude kamer van M. leeg kan en het de babykamer kan worden.

Nou heb ik dus op zolder een stukje voor mezelf: een fijne leesstoel en een huge boekenkast. (ik weet wel wat ik ga doen tijdens mijn verlof…) Daarbij weten jullie dat ik helemaal gek ben van eekhoorntjes en heb dan ook een verzameling aan beeldjes, foto’s en dergelijke staan. Voor nu staan ze op de vensterbank maar als we met alles klaar zijn wil ik ze op een speciaal kastje zetten.

Via Gocustomized mocht ik een kussensloop bedrukken waarbij ik gelijk wist wat daarop moest: de eerste keer eekhoorntjes voeren uit mijn handen in 2016. Lees hier het (foto)artikel ervan. Het was echt een prachtig moment wat ik nooit meer zal vergeten. De foto’s en filmpjes ervan heb ik zeker nog en kijk ik met een glimlach terug. Het is een super fijn en dik kussen en de foto staat er erg mooi op. Zeker een fijne toevoeging aan mijn leesstoel.

Daarnaast leek het me ook tof om een mok te bedrukken met een fijne herinnering van #babypeanut. Aangezien ik téveel mokken heb met mijn verslaving vond ik dit wel een goed excuus ? Wij hadden namelijk sowieso een eerste echo die heel bijzonder was & een foto bedacht om het nieuws te wijde wereld in te sturen. Beide konden op de mok met daarbij nog de maand en het jaartal dat #babypeanut zou moeten komen.

And so the adventure begins…
De foto’s waren van goede kwaliteit en dat maakt dat ze prachtig zichtbaar zijn op de mok. Het is nu uiteraard mijn lievelingsmok aangezien onze spruit er gewoon opstaat. Wij worden papa & mama!

Dit is de andere kant van de mok, met de eerste echo van #babypeanut Bijzonder om te zien bij die 6 weken al dat het ‘echt’ wat is en niet alleen een stipje. Deze foto was dan ook, naast de zwangerschapstesten het eerste echte bewijs dat ik inderdaad zwanger was. Een bijzondere foto om vaak te kunnen bekijken.

Verder zijn we dus druk bezig te bedenken wat we met de kinderkamer willen en met de zolder. Het laatst genoemde is bijna geheel ingericht zodat we eindelijk kunnen starten dit weekend met de babykamer. Drukke tijden van regelen, bedenken en aanschaffen gaan eraan komen. Maar we hebben gelukkig nog even en het is super leuk om te doen!

Bedruk jij wel eens persoonlijke foto’s op items? Welke momenten zijn dit en op welke items? Ik ben erg benieuwd…

7 reacties op “Over onze toekomstige babykamer & eekhoorntjes

  1. Zo leuk om de babykamer te gaan inrichten! En zo grappig dat jullie in het geheim al aan het slepen waren met spullen!
    Ik ben zelf niet zo van de foto-producten. Soms als een cadeautje, maar voor mezelf laat ik eigenlijk nooit iets afdrukken.

  2. Een mooie, blijvende herinnering aan de echo foto. Hier staat één echo foto’tje in een klein lijstje en de andere liggen allemaal nog in de envelop 🙂

  3. Hoe leuk dat je de echo-foto op je mok hebt laten drukken. Ik heb ooit als kado 2 mokken laten drukken met het gezicht van die personen (was een tweeling, dus van elk eentje 😉 ) op. En ook voor dezelfde meisjes een klein T-shirt die ik dan over een beertje heb getrokken.

  4. Wat prachtig dat je de echofoto op een mok hebt vereeuwigd! Zo mooi om je door de mok elke dag weer te realiseren dat jullie straks echt een kleintje in jullie armen hebben 🙂 Het kussentje is ook heel tof geworden. Een mooi aandenken aan een bijzondere belevenis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *