Geluksmomentjes van afgelopen weken

Omdat alle kleine en grote momentjes er toe doen, neem ik jullie mee in de fijnste geluksmomentjes van de afgelopen tijd. Ik zit heerlijk te genieten van een mok thee tijdens het typen van dit artikel. Fijner kan niet. Aankomende 6 weken is het zomervakantie, wat betekend dat Noa vaker naar de opvang moet en ikzelf hele dagen werk. Hoewel ik er naar uit kijk (aangezien ik ook meer dagen vrij ben) zal het wel anders worden aangezien we geen uitstapjes gaan maken met de kids. Desalniettemin hebben we een leuk programma maar zal het pittig zijn deze weken te doen inclusief het moederschap. Ik ga dan van de vrije uurtjes die ik heb ook ontzettend genieten.

Geluksmomentjes van afgelopen weken

(Toch) naar Centerparcs gaan in September ● Onze vakantie eind Juni hebben we verzet naar 2021. Dit voelde beter, aangezien we ook naar het buitenland zouden gaan. Toch hebben we een midweek geboekt in September, als we 3 weken vakantie hebben. Ik heb zoveel zin om heerlijk weg te gaan, voor de eerste keer met mijn gezinnetje. Even eruit en echt eventjes genieten. Ja er zijn aangepaste maatregelen, maar heerlijk weg te zijn; te wandelen en in het huisje te genieten lijkt me ook echt wel erg fijn.

Nieuwe kleertjes in de uitverkoop voor Noa & nieuwe schoenen ● Altijd fijn he, die uitverkoop. Ik zag via Facebook dat er kortingen waren bij de Wibra. Toen ik Noa naar mijn moeder had gebracht ging ik snel eventjes voor werk richting de stad. Ik kocht wat leuke shirtjes voor hem voor weinig. En eindelijk heeft meneer ook wat goede schoenen. Voorheen niet nodig maar hij loopt steeds meer. Ik kocht onder andere deze toffe sneakers waar ik erg blij mee ben.

Sporten ● Ik geniet van het feit dat ik wat frequenter aan het sporten ben. Vaker sta ik als het slecht weer is te ringfitten en met fijn weer trek ik mijn skates aan of wandel heerlijk buiten met Noa. Het geeft een voldaan gevoel zo lekker bezig te zijn voor mijn lichaam.

Nagenieten van Noa zijn eerste verjaardag ● Nog steeds geniet ik na van zijn verjaardag, waar binnenkort een uitgebreid fotoartikel van online komt. Dat nagenieten komt denk ik ook door de manier waarop we zijn verjaardag vieren. Er komen namelijk geregeld nog steeds mensen langs voor zijn verjaardag en ben nog bezig met zijn fotoalbums (wat elke keer weer een feestje is)

Noa die overdag nog slaapt (waardoor mama wat tijd voor haar zelf heeft) ● Tijdens het typen van dit artikel is hij een beetje wakker aan het schieten, maar meneer slaapt altijd erg fijn overdag nog; voordat mama naar werk moet. Dit maakt dat ik nog heerlijk wat dingetjes in huis kan doen, artikelen kan typen en bij lezen maar ook eventjes met mijn neus in een boek kan duiken. Heerlijk dat hij nog eventjes slaapt en dat ik rustig nog even tijd voor mezelf heb voor de werkdag begint. Ik ben benieuwd wanneer hij naar 1 slaapje in de middag toegaat. Mama gaat dan de ochtend slaapjes zeker wel missen 😉

Het fijne weertje ● Ondanks dat het soms regent geniet ik zeker wel van het fijne weer. Soms zonder jas en heerlijk met slippers. Alleen het wisselvallige is soms lastig, aangezien ik totaal niet weet wat ik moet aantrekken. Ik hoop dat de zon wat meer gaat doorbreken en we een echte heerlijke zomer gaan krijgen. Vooral met de aankomende 6 weken zomervakantie waarin ik hele dagen op de opvang werk.

Bloggen & leuke samenwerkingen ● Ik geniet nog steeds van de fijne mailtjes in mijn inbox met leuke samenwerkingen. leuk om te kunnen kiezen waar ik achter sta of wat bij mij & m’n blog past. De frequentie is de ene keer minder dan de andere keer, maar dat drukt de pret niet. Ook ben ik achter de schermen bezig geweest met mijn blog en staat er nu een ander lettertype online.

Leesflow met Nora ● Nog steeds ben ik bezig in heel wat pockets van Nora Roberts. op een één of andere manier blijven dit soort boeken me meer trekken als ik de leesflow eventjes kwijt ben. Er staan genoeg nieuwe boeken maar toch… Na deze reeks (de Donovans) maar eens kijken welk nieuw boek mij aanspreekt.

10 minuten gesprek kinderdagverblijf ● Van de week had ik een 10-minuten gesprek (telefonisch) over de ontwikkeling van onze Noa op het kinderdagverblijf. Het is leuk te horen hoe hij het daar doet en alles gaat goed. Er zijn veel dingen besproken (uiteindelijk hingen we 3 kwartier aan de lijn, top zo’n 10 minuten gesprek 😉 ) en we hebben zijn verslagje meegekregen. Het is zo fijn te horen dat alles goed gaat maar ook vooral overeen komt met hoe wij hem kennen thuis. ‘Hij laat goed weten wat hij wil’ en ‘hij is een echte ondernemer en wil vaak alles zelf doen.’

Mijn artikel op De Boze Witte Lama #gastblog ● Ik zag een oproepje voorbij komen om je verhaal te doen en besloot een artikel te schrijven over het niet moeder willen worden, zwanger zijn (de weg erheen) en het moederschap.

Hallo iedereen. Toen ik het oproepje voorbij zag komen van De Boze Witte Lama over het delen van een verhaal, moest ik gelijk aan mijn eigen verhaal denken. Tot mijn 25ste was ik er stellig van overtuigd nooit moeder te willen worden. Inmiddels ben ik nu 32 en moeder van zoontje Noa (1). Ik neem jullie graag mee in mijn beleving van het niet-moeder-willen-zijn en wat daarbij kwam kijken. Ook uiteraard over de zwangerschap en uiteindelijk nu het moederschap...’ Lees verder op De Boze Witte Lama!

28 weken zwanger / Foto gemaakt door Simone

» Lees meer over de affiliate links hier

Wat waren jou kleine & grote geluksmomentjes van afgelopen tijd?

About the Author

11 Comments

zwartraafje

Noa’s taart zien er super leuk uit. Ik ben trouwens echt blij voor jullie dat jullie nu alvast kunnen beginnen aftellen naar die vakantie in september. Dat zal ongetwijfeld deugd doen. Enkele van mijn geluksmomenten waren dat ik onverwachts een cadeautje per post kreeg met daarin ondermeer heel mooie Belle en het Beest washi-tape. Maar ook dat het me na jaren zoeken eindelijk is gelukt om mijn Harry Potter reeks volledig in hardcovers te kunnen vervolledigen. Ik blijf trouwens mee uitkijken naar de Nora Roberts boeken die je nog zoekt. Hopelijk lukt het jou ook een keer om je verzameling compleet te krijgen.

Reply
SAS

Onverwachte cadeaus zijn altijd zo leuk om te krijgen<3
Juist het idee erachter is altijd zo attent.

En het is zeker wat om naar uit te kijken. Sowieso het vakantie hebben kijk ik erg naar uit. Eventjes niet werken en lekker genieten met elkaar.
En super lief dat je uitkijkt naar de boeken. Zou fijn zijn het zoveel mogelijk compleet te hebben, hoewel ik niet alles heb aangezien die Bon trilogie me niet aansprak.

Reply
Sofie

Oh fijn dat jullie toch een weekje weg geboekt hebben. Het is niet evident in deze tijden. Hier hield ik een staycation met lezen, wandelen en afspreken met vrienden. Misschien dat ik in augustus een paar dagen weg ga.

Reply
Simone

Door dit artikel bedenk ik me dat ik ook weer eens zo’n artikel moet gaan maken. Dat is echt weer lang geleden! Maar mijn grootste geluk is natuurlijk dat de tuin echt he-le-maal af is! En het kleinste geluk? Dat ik nu even niets hoef.

Reply
Zo simpel is dan geluk

Lekker dat jullie toch even weg gaan in september! Laten we inderdaad hopen dat we mooi weer krijgen de komende weken. Leuk dat er nog zoveel mensen komen voor Noa zij verjaardag!

Reply
Romy

Aww, dat taartje voor Noa! Zo schattig! En wat een fijn vooruitzicht dat jullie er toch nog even tussenuit gaan dit jaar. Kan me voorstellen dat dat een heerlijk vooruitzicht is! Ook leuk om te horen dat je weer zo geniet van het bloggen. Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar de blogartikelen en samenwerkingen die er binnenkort aankomen 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *