Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Wat Augustus me heeft geleerd…

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Hersenspinsels, Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

9 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  zwartraafje
  20/09/2018 at 14:38

  Wauw Sas, ik zat hier vrijwel de hele tijd bevestigend te knikken. In zoveel van de punten die je aanhaalt kan ik mezelf herkennen. Zo gaat het hier de laatste tijd fysiek weer wat slechter en doordat ik me de voorbije drie dagen teveel heb geforceerd is het hier nu een platte rust dag. Morgen en het weekend waarschijnlijk ook. Maar langs de andere kant betekent dat wel dat ik eindelijk nog eens toekom aan het lezen van mijn blogfeed.

  Ik kijk heel erg uit naar een nieuwe vakantie in Centerparcs en ga eens polsen bij mijn man of hij het ziet zitten om tot aan die van de Eemhof te rijden. De foto’s die je daarvan deelde spraken me echt aan. Bloggen in een notitieboek doe ik zelf ook vaak. Concepten, ideetjes die ik verder wil uitwerken,… Ik vind het ook leuk om die boekjes nadien nog eens te doorbladeren want je komt dan echt allerlei verschillende zaken tegen;

  Opruimen is vermoeiend maar ik kom er echt helemaal van tot rust wanneer alles mooi aan kant staat en ik perfect weet waar alles ligt. Kleine geluksmomenten koester ik ook enorm. Mooi weer, een leuke gesprek, fijne post, … het zijn kleine zaken die een dag er plots helemaal anders kunnen laten uitzien.

  • Reply
   SAS
   23/09/2018 at 11:09

   Jammer te lezen dat het fysiek wat slechter gaat, rustig aan en hoop dat het snel beter met je gaat<3

 • Reply
  Nicky
  14/09/2018 at 23:43

  Ik ben een beetje laat, geloof ik. Even denken…. Augustus was goed! We gaan verder gelijk op. Mijn leesflow is ook weg. *schrik* En ik ben mijn berging aan het opruimen. Zo fijn!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  03/09/2018 at 19:59

  Alweer 6 jaar getrouwd, jeetje, wat vliegg de tijd. Ik weet nog zo goed dat je hier schreef over de voorbereidingen van je bruiloft!
  Hopelijk kan je straks met heel veel meer rust weer aan het werk gaan en de rust ook vasthouden!

 • Reply
  Romy
  03/09/2018 at 19:22

  Wat een mooi lijstje! Vooral punt is prachtig! Prachtig om te horen dat jullie nog altijd even gelukkig zijn samen. Ik heb zelf deze maand geleerd dat vakantie op z’n tijd heel fijn is. Ik ga bijna nooit op vakantie en bij mijn vorige werk heb ik ook heel wat dagen laten uitbetalen in plaats van ze op te nemen, maar in Italië merkte ik hoe belangrijk even vrij zijn eigenlijk is. Dat wil ik in mijn huidige baan dan ook zeker vaker doen 🙂

 • Reply
  Rianne
  03/09/2018 at 19:03

  Dat ik voldoende vertrouwen heb in mijn eigen kennis en kunde om niet in de stress te schieten dat mijn datum uit dienst er aan komt zonder dat ik al nieuw werk heb en… dat ik een stuk handiger ben dan zelf gedacht.

 • Reply
  Sammie
  03/09/2018 at 18:56

  Mooie lijst! Af en toe even tijd voor jezelf nemen is heerlijk, of gewoon een dag helemaal niets doen. Kan ik altijd van genieten 🙂

 • Reply
  Wanda
  03/09/2018 at 18:40

  Fijn dat je ondanks het lastige begin toch je werk los hebt kunnen laten! Ik merk juist dat het werk me op dit moment weer heel erg in beslag neemt. Dat moet ik echt gaan veranderen. Daarnaast moet ik ook echt tijd voor mezelf vrij gaan maken, tijd waarin ik lekker niks hoef en zeker niks moet.

 • Reply
  Darina
  03/09/2018 at 13:35

  mooi overzicht en fijn dat je je werk echt hebt kunnen loslaten. Dat is zo belangrijk

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png