Mini bucketlist: over 8 dingen die ik graag eens wil doen

Hoewel ik altijd kijk naar het hier en nu, zijn er zeker nog wat (kleine) dingen die ik graag zou willen doen. Ik ben eigenlijk niet zo meer van het doelen stellen, meer omdat het leven toch altijd anders loopt dan je denkt. En soms zelfs beter! ♥ Toch staan er een aantal dingen op mijn bucketlist, dingen waar ik nog van kan dromen en die ik zeker ooit wil verwezenlijken.

Alpaca’s van dichtbij zien
Dit lijkt me dus echt super leuk! Ik zie vaak genoeg (ook op blogs) toffe foto’s voorbij komen van deze mooie beesten. Lijkt me super leuk om ze te kunnen aaien. Nou kwam ik er een tijdje geleden achter dat op mijn skate-route hier in het dorp 2 Alpaca’s in de wei staan! Heel wat foto’s genomen, helaas van ver af want het lijkt me zeker wel leuk ze wat beter te kunnen bekijken & aaien.

Waddeneilanden bezoeken
Zoals jullie weten gingen wij in 2012 op huwelijksreis naar Terschelling. Gelijk mijn eerste keer op een Waddeneiland en heb me kostelijk vermaakt. wat een prachtige natuur! We hebben echt super genoten daar, veel gewandeld en gefietst… Ik zou zeker wat meer eilanden willen bezoeken, nu nog even kijken hoe… Want met de boot erheen werd ik toch niet echt heel erg gelukkig van (zeeziek)


Terschelling 2012


Snorkelen
Ik zou wel eens zo’n snorkel excursie willen doen. Vaak genoeg gezien, maar eigenlijk nooit gedaan. Lijkt me prachtig om de onderwater wereld te bekijken met mooie vissen, schilpadden en dergelijke. En dan foto’s kunnen maken ervan onderwater… JA!

Kattencafe
Lijkt me super leuk om eens naar zo’n kattencafé te gaan als crazy cat lady. Heb het al heel lang op mijn moet-ik-nog-eens-gaan-doen-lijstje staan, maar het is er eigenlijk nog niet van gekomen. Lijkt me heerlijke een kopje thee te drinken in een bijzijn van tal van katten.

Skaten (In Hyde Park)
Ultieme droom: Skaten in Hyde Park. Mijn skates meenemen naar een volgende trip naar Londen en dan een geheel rondje maken lijkt me echt ideaal! Ik wandelde al heel erg graag in dit park, maar lijkt me fantastisch op de skates te beleven. Tussen het groen en de lieve eekhoorntjes… Ik zou zeker wel heel wat kilometers willen maken & misschien mijn PR verbeteren.

Going somewhere (blogwise)
Nog nooit gelukt helaas, maar het lijkt me super tof eens uitgenodigd te worden via mijn blog voor een uitstapje of een trip naar een huisje/park. Ik heb té weinig blogverkeer als ‘slechte blogger’ helaas. Wel heb ik ooit een overnachting gewonnen (via Mommyonline) bij de Borgersteeg wat echt super tof was. Lijkt me dus ook wel leuk zoiets eens te doen via mijn blog.

Otters voeren
Achter de schermen kijken bij een dierentuin lijkt me ook heel tof, aangezien ik dit of werken met kinderen vroeger als ultieme baan zag. Met kinderen werken is het geworden, maar de dierentuin is me altijd blijven trekken. Ik hou vooral van de pinguïns en het lijkt me super tof om otters te mogen voeren.

Keep dreaming…sometimes they come true

Wat zijn dingen die jij nog wel eens zou willen doen?

About the Author

20 Comments

Marcella

Mooi lijstje! Naar Texel ben je er met de boot in een kwartier. Dat moet toch vast te doen zijn. Ik neem zelf wel eens een pil tegen reisziekte, dat helpt goed. Er zit een kattencafé in Groningen, dus je bent welkom!

Reply
zwartraafje

Ik hoop voor jou dat heel wat van die dromen werkelijkheid mogen worden. Onlangs werd ik via mijn blog uitgenodigd om naar de première van Fantastic Beasts : the crimes of Grindelwald te gaan en ik dacht eerst dus echt dat het een grap was. Gelukkig bleek het echt te zijn en kon ik samen met mijn buurvrouw van de nieuwe film gaan genieten.

Reply
Sammie

Ergens naar toe gaan op uitnodiging en andere bloggers ontmoeten lijkt me ook erg leuk. Zeker als het niet onder werktijd is 😀

Reply
Nicky

Het is natuurlijk altijd mooi om iets te wensen te wensen. En sommige dingen op je lijstje zijn best simpel te realiseren, toch? Dat komt vast helemaal goed.

Reply
Elisa

Leuke lijst! Er zat een kattencafe in Rotterdam, maar die is helaas onlangs dichtgegaan. Was wel erg leuk om een keertje naartoe te gaan, dus ik kan het je aanraden.

Reply
Michelle

Wat een leuke bucketlist! De meeste mensen zetten soms onhaalbare doelen erop, maar deze lijst is juist zo leuk omdat je ze ook daadwerkelijk eens zou kunnen doen. De dierentuin in Duitsland ( Tierpark Nordhorn) heeft Alpaca’s lopen waar je heel dicht bij kunt komen. Samen met Lama’s staan ze er, erg leuk om eens heen te gaan. En snorkelen lijkt mij ook nog eens mooi om te doen, net zoals het zwemmen met dolfijnen.

Reply
villasappho

Alpacas zie ik steeds vaker voorbij komen das een echte trend aan het worden. Ga een naar dierenrijk komen ze heel dichtbij. Volgens mij kan je er ergens ook mee wandelen heb het gezien ergens. Wel een leuk lijstje het kattencafe staat er bij mij ook op.

Reply
Sheila

Wat grappig! We hebben gisteren nog alpaca’s gevoerd en eergisteren zijn we pinguïns wezen spotten in de avond. Ze liepen op 50 cm afstand langs. Een hele school. Zo leuk!

Reply
Annelies

Ik ben een tijdje geleden gaan wandelen met alpaca’s. Was wel leuk maar ik leerde toen wel dat alpaca’s helemaal niet zo makkelijk geaaid worden, dus toch maar een beetje opletten met die diertjes in de wei.
Maar ongetwijfeld zijn er bij jou in de buurt ook boerderijen waar je er dichtbij kan komen.

Reply
Morgaine

Een vakantie vieren op 1 van de eilanden, en dan meer natuur, dan het vieren denk ik, eindeloos strand, duinen, en genieten van de waddenzee.

Maar ook Schotland, staat nog steeds op nummer 1 😉 Sutherland County!

X

Reply
Linda

Er is in België (niet zo gek ver over de grens trouwens) een alpacaboerderij! Daar hebben ze iets van 80 alpaca’s, echt heel leuk!

Reply
Jenn

Mooi lijstje! En je bent hier altijd welkom, kun je naar een kattencafé én alpaca’s aaien 🙂 Ik ben zelf op Ameland en Schiermonnikoog geweest qua Waddeneilanden, beide aanraders vind ik.

Reply
Johanne

Leuke dromen en ook gewoon helemaal haalbaar, volgens mij! 🙂 Ik zou laatst een high tea gaan doen tussen de alpaca’s (is ergens in Overijssel), maar dat ging helaas niet door. Lijkt me zo gaaf om die beestjes van dicht bij mee te maken.

In Groningen hebben ze twee kattencafés. Allebei echt super leuk.

Reply
Romy

Wat een mooie dromen! Het zou zo leuk zijn als dat tripje voor je blog nog eens werkelijkheid wordt. Je weet maar nooit, toch?! 🙂 Texel kan ik je zeker aanraden als je een keer naar de Waddeneilanden kunt gaan. Ik vind dat zo’n fijn eiland. En het Kattencafé in Amsterdam is ook echt heel leuk! Als je een keer een paar uurtjes vrij hebt, is dat echt een leuke plek om naartoe te gaan voor een kop thee, iets lekkers en veel kattenknuffels 🙂

Reply
Darina

Prachtig lijstje! Misschien is Texel wel een mooie bestemming. Dat is maar heel kort met de boot (<20 minuutjes). Ik heb ook last van zeeziekte, maar ik heb er nu helemaal geen last van gehad.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *