Currently #18

Deze week was ik ziek, en was ik dus minder online en kwamen minder inhoudelijke artikelen online. En dat terwijl ik juist heel erg veel ideeën en concepten in mijn dashboard heb staan. Binnenkort ben ik weer terug, met artikelen met een andere insteek en toffe samenwerkingen. Stay tuned.

♡♡♡

Reading • Gespleten, het nieuwste boek van Karin Slaughter. Tevens liet ik het boek door Mevrouw Slaughter zelf signeren vorig weekend! Super tof, en daarover meer tijdens de recensie die ik ga maken zodra hij uit is. Heel wat fijne leesuurtjes voor de boeg, looking forward to it..

Waar gaat het boek over?
Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag in een bloedbad verandert, ziet Andrea een heel andere kant van haar. De koelbloedigheid waarmee Laura de schutter overmeestert en doodt, verbijstert Andrea.

Dan blijkt dat Laura zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat alles wat ze over haar verleden heeft verteld gelogen is. Wat heeft Laura op haar geweten? Waarom zien anderen haar liever dood dan levend? En hoe kun je iemand nog vertrouwen die een leugenaar, of erger, blijkt te zijn?

♡♡♡

Watching • Ik heb de afgelopen dagen veel Feel good films gekeken. Ik was wat dagen ziek thuis en heb heerlijk wat films gekeken die ik al kende, maar lang geleden had gezien. Lekker verstand op 0 en genoten.

Drinking/eating • Ik heb weer nieuwe Tastea blikken waar ik erg blij mee ben. Maar ook de 30 soorten theetjes die ik kreeg voor mijn verjaardag zijn goed te doen. Daarbij ben ik fan geworden van de chips van pomberen, heerlijk!

(Home) Made • Ik ben wederom bezig met een nieuw DIY project. Zo zonde dat ik niets kan delen, alles ligt al klaar nu er nog even aan beginnen. Ben benieuwd wat diegene ervan gaat vinden.

New • Ik deed een nieuwe bestelling via AliExpress. Ben erg benieuwd wanneer het binnen komt: een tea-shirt 😉 , een fotobox en een nieuwe BH.

Thinking • Dat ik erg blij ben dat het zo goed gaat met Yara. Haar bloedonderzoeken waren ook redelijk goed, echter krijgt ze voor 1 ding nog wat extra poeder ter ondersteuning. Verder is ze lekker haar oude zelf, waar ik super blij mee ben. ben best wel ongerust geweest over ons beestje..

Loving • Nieuwe momentenlijst volmaken – Bloggen – Barstje die ik kreeg van vriendinnetje – Foto’s uit Oostenrijk #memories

Not loving • Moe wakker worden, ziek zijn, hoofdpijnen.

Happy about • Mijn blog, inspiratie voor artikelen die ik heb, rustige weekenden, leuke dates die op de planning staan en heerlijk in een nieuw boek kunnen beginnen inclusief een mok thee (en meestal een poes op schoot)

Needing • Minder drukte op werk. Nog even 3 weekjes bikkelen en dan, is het voor mij direct een stuk rustiger. Kijk er echt naar uit wat meer dingen voor mezelf te doen & meer m’n rust te pakken.

Feeling/mood • Niet zo best, ben sinds het begin van de week helaas ziek thuis. Gelukkig a.s. Vrijdag ook een vrije dag (en een rustig weekend) om even geheel bij te tanken. Voel me echt beroerd en voel me sinds gisteren eindelijk wat beter. Vandaag werk ik alleen een ochtendje, aangezien ik wel wat beter ben maar me nog niet fit genoeg voel.

Looking forward to • Het feit dat het bijna Zomervakantie is. Heerlijk wat minder dagen werken en aan één sluitend lekker een aantal weken vakantie. We gaan dan ook in September een weekendje naar Centerparcs, super veel zin in! Nog maar een aantal weken tot de zomervakantie, yay.

Listening to • Hoewel ik niets heb met One Direction is deze & ‘If I Could Fly’ toch wel heel tof<3

Waar ben jij erg blij mee op dit moment?

About the Author

7 Comments

Nicky

Hopelijk ben je weer wat opgeknapt. Hier ook niet veel blije dingen. Ben erg hard aan vakantie toe, merk ik. Nog 4 weken….

Reply
Sammie

Balen dat je ziek bent! Beterschap! Gelukkig gaat het met Yara goed. Dat het bijna vakantie tijd is vind ik ook fijn, hoop dat het weer dan ook een beetje zomers is 🙂

Reply
Romy

Hopelijk voel je je snel een stuk beter! Altijd vervelend om ziek te zijn, ook al helpt luchtige films kijken vast wel een beetje om de tijd goed door te komen. Zo fijn wel dat het met Yara al veel beter gaat nu! En ik ben heel benieuwd naar je tea-shirt 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *