Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Even een persoonlijke update… | Even babbelen

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

18 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  14/03/2018 at 00:19

  Ah gossie, die Yara. Hopelijk knapt ze snel op. Ik kan me voorstellen dat het druk was op je werk. Vakantietijd, he? Pfff! Hier gaat het wel. Vriendje blijft sukkelen. Erg ziek van zijn pijnmedicatie dus ik heb het drk, druk, druk. Maar we blijven positief ?

 • Reply
  Annouska
  13/03/2018 at 23:18

  Oh je klinkt ondanks dat je niks moet, als druk druk druk. Ik ben erg benieuwd naar je blogjes over jullie veranderingen in huis. Gelukkig doen jullie alles op gemak en geniet je vol op van alles.

 • Reply
  Jenn
  13/03/2018 at 13:42

  Leuke update! Ik vond het uitstrijkje erg vervelend om te doen, maar er is gelukkig niks gevonden en ik was er weer voor vijf jaar vanaf 🙂

 • Reply
  Lilian
  12/03/2018 at 22:02

  Wat een fijne update, mooi dat het zo goed gaat. Maar kan me die drukte helemaal voorstellen, hier had ook elke basisschool weer andere dagen vakantie (die ze eraan vast plakten). Het uitstrijkje moet ik ook nog doen. Ik heb het al eens gedaan en het valt alles mee hoor en ik heb de lompste arts op aarde 😉

 • Reply
  Wanda
  12/03/2018 at 14:02

  Dit zijn altijd erg leuke blogs om te lezen! Leuk trouwens dat jullie naar Berwang gaan! Wat je dan echt moet doen, is de Zugspitze op gaan! Je hebt dan echt een ongelofelijk uitzicht over de toppen van de bergen. Ook leuk is Ehrwald en dan met de kabelbaan naar boven voor een prachtig klein meertje waar je heerlijk kunt lopen en genieten!

  • Reply
   SAS
   13/03/2018 at 11:47

   Dank voor de fijne tips! We hebben er zin in

 • Reply
  Michelle
  11/03/2018 at 22:01

  Wat een fijne klets update. Druk en minder leuk van je PDS, maar zo te lezen waren er genoeg geniet momenten. Hopelijk valt de kweek van Yara mee en kan je het met de anti schimmel créme af..

 • Reply
  sammie
  11/03/2018 at 18:48

  Ik zou het onderzoek zeker doen, ik hoop dat je na het eerste uitstrijkje klaar bent! Fijn dat je wat aan mijn artikel hebt gehad wat dat betreft 🙂 Hopelijk is het met Yara allemaal in orde, altijd vervelend om je zorgen te maken om je huisdier.

 • Reply
  Simone
  11/03/2018 at 17:38

  Ik vind het wel knap hoor dat je zo de balans hebt gevonden. Dat vind ik soms echt behoorlijk lastig. Zoals vandaag, haha! Maar verder gaat gelukkig alles goed. Hopelijk heb je een fijn weekend gehad 🙂

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  10/03/2018 at 16:35

  Zeker als het zo druk is op het werk kan het echt fijn zijn om in je vrije tijd gewoon met wat series en boeken te relaxen. Exact mijn weekendsituatie dit weekend, haha!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  09/03/2018 at 23:25

  Fijn dat je zo goed in je vel zit en dat je je helemaal thuis voelt in je nieuwe buurt!

 • Reply
  Fleur
  09/03/2018 at 22:42

  Wat fijn dat je zo lekker, ondanks de drukte, je rust weet te vinden. Hopelijk kun je dat vol houden! Je layout vind ik ook heel mooi veranderd. En ookal ken ik je niet persoonlijk ik vind hem wel heel mooi bij jou passen, Hahah 🙂 .

 • Reply
  Irene | tussenmarsenjupiter
  09/03/2018 at 20:54

  Spijtig dat het met Yara niet helemaal snor zit. Hopelijk is de uitslag oké en kan je er iets aan doen! Je blog ziet er super mooi uit trouwens, inclusief je header ^^ en je lettertypes vind ik wel leuk eigenlijk!

 • Reply
  Mariska
  09/03/2018 at 19:45

  Ik vind je nieuwe logo ook heel mooi! 🙂

  • Reply
   SAS
   13/03/2018 at 11:44

   Dankjewel!

 • Reply
  Sofie
  09/03/2018 at 18:18

  Oh hopelijk valt het goed te verhelpen bij de kat. Hou ons op de hoogte!

 • Reply
  Evelyne
  09/03/2018 at 13:55

  Oh wat naar voor de poes. Hopelijk is ze snel weer aan de beterhand. Fijn te horen dat je goed in je vel zit ondanks de drukke periode op je werk. Ik duim voor je functioneringsgesprek! 😉

 • Reply
  Romy
  09/03/2018 at 08:15

  Hopelijk valt de uitslag van Yara’s kweek mee. Altijd zo sneu als je beestje niet helemaal zichzelf is! Fijn om te horen dat jij goed in je vel zit en dat je tussen de vele drukte door ook de nodige tijd neemt voor jezelf zonder internet en telefoon. Hopelijk kun je dat ook dit weekend lekker doen 🙂 Fijne dag!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png