Even een persoonlijke update… | Even babbelen

Even een random kletsblogje. Aangezien dit al even gelezen is dat ik gewoon heb gedeeld hoe het met me gaat & waar ik mee bezig ben.

Personal

Hoe het met mij gaat? Goed! Ik zit lekker in mijn vel, hoewel ik wel een aantal keren last heb gehad van PDS. Erg vervelend en heb toen extra rust gehouden. Verder ben ik bezig wat meer tijd te nemen voor mijzelf, wat zeker nu al zijn vruchten af werpt nu ik het ook écht daadwerkelijk doe.

Doordat ik het druk ben gehad (extra werken – verjaardag e.d.) ben ik wat minder online geweest. Wat ik heb gedaan? Lekker series gekeken, boeken gelezen (pocket boekjes en ben nog steeds in De laatste meisjes bezig..) knuffelde met de poezels, sprak af met vriendinnen en genoot van een grote mok thee en het feit van ‘het zijn’ in onze woning. Ik heb een stukje rust gevonden. Het knopje ‘ik-moet-eerst-dit-dit-en-dit-doen’ heb ik de uitknop van gevonden. Hierdoor kan ik meer bewust genieten van wat ik ook echt daadwerkelijk aan het doen ben.

Verder ben ik bezig met de voorbereidingen met onze trip naar Oostenrijk die we in Juni gaan maken. Ik kijk er erg naar uit en ben al een beetje aan het onderzoeken wat we daar nog kunnen doen. Tips anyone? (Note: We verblijven in Berwang)

Ook viel er een brief op de deurmat voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Iets wat ik zeker wil gaan doen, maar wat ik toch wel eng vind. In April wil ik een afspraak gaan maken hiervoor. Ik weet er nu al wat meer van doordat ik een tijdje terug erover las bij Sammie. Als het onderzoek is geweest wil ik er ook zeker een artikel aan wijden, aangezien ik het erg belangrijk vind dat dit er is.

Blog

Ik ben super happy met mijn nieuwe design en header. Echt fijn dat ik hiervoor heb gekozen en ben er echt wel een tijdje aan bezig geweest. Beide dingen heb ik wat meer uitbesteed: zo is de maker van het thema voor me aan de slag gegaan en heb ik het logo laten ontwerpen. Erg blij met deze professionele look en de hoeveelheid foto’s en dergelijke die te zien zijn op m’n site. Heb er ook weloverwogen voor gekozen. De layout ben ik tevreden mee, de lettertypes ben ik nog een beetje zoekende in.

De leuke samenwerkingen stromen ook weer langzaam binnen in mijn inbox. Leuk om te lezen, te kiezen en te kijken welke artikelen ik kan maken. Het zijn zowel artikelen waarin ik producten laat zien, als betaalde samenwerkingen. Ook leuk, als je al een artikel in je hoofd hebt en aansluitend daarop komt er een emailtje binnen. Zo weet ik helemaal 100% zeker dat het bij mij & mijn blog past.

Ook heb ik ineens weer super veel inspiratie en ben ik bezig allerlei concepten uit te werken en in te plannen. Vind het zo fijn dat de inspiratie flow er nog steeds is! Daarbij ontdek ik nog steeds nieuwe blogs en lees nog super graag artikelen bij jullie via Feedly.

Werk

Druk. Echt druk. Door de voorjaarsvakantie (die 1 school 2 weken had) was het extra druk met werken. Langere dagen, ander ritme wat altijd even wennen is. Maar wel echt ontzettend leuk! Verder ben ik de dagen fijn aan het doorkomen met creatieve activiteiten en werk ik nog bij alle werksoorten nog met even veel plezier. Deze maand heb ik mijn functioneringsgesprek. Ik ben erg benieuwd, aangezien er ook formulieren door collega’s worden ingevuld.

Verder werk ik deze maand een aantal keren extra en heb een aantal cursussen en vergaderingen op de planning staan. Genoeg om handen dus! Iets waardoor ik mijn weekenden wat rustiger en voor mezelf hou. Dit houd dus ook in dat ik minder online te vinden ben.

Home sweet home

We zijn lekker bezig in huis en hebben zoals jullie vast weten heel veel plannen. De afgelopen tijd zijn we bezig met steen stips die we willen maken in de woonkamer. We hebben wat samples aangevraagd en zijn nu aan het oriënteren wat we echt daadwerkelijk willen. Ben erg benieuwd welke het wordt en hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Daarna willen we starten met de traptreden.

Ik ben nog steeds super happy in deze buurt. Zo kwam van een paar huizen verder op ons uitnodigen voor hun verjaardag, is de buurt gemoedelijk en kan ik echt genieten van de natuur. Ik bedoel, wij kan er nou zeggen dat er vaak eendjes en musjes in de tuin huppelen?

Poezen

Met de poezen was het de afgelopen maanden goed, alleen Yara had ineens een plek in haar nek. Ze haalde hem iedere keer open, als er een korstje op kwam en trok haren om de plek eruit. Na contact met de dierenarts zalf erop gedaan en sindsdien ging het beter. Ze had er niet echt last meer van maar de plek (vooral eromheen) bleef. Toch dus besloten om even langs te gaan. Over 2 weken krijgen we de uitslag van een kweek, ze vermoeden dat het een schimmel is. Ben erg benieuwd wat eruit gaat komen. Tevens is ze veel afgevallen in een half jaar, dus daar moeten we ook mee aan de slag.

Hoewel ze verder er weinig last van heeft ben ik toch erg blij dat we even zijn gegaan. We wachten rustig de uitslag af en houden haar tot die tijd ook goed in de gaten. Mocht het erger worden moeten we weer contact opnemen met de dierenarts. Daarbij was Ayla natuurlijk niet zo happy toen Yara terug was van de dierenarts, die fijne geur die ze dan bij zich heeft.

Hoe gaat het met jullie?

Lifestyle
Previous Story
Next Story

18 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  14/03/2018 at 00:19

  Ah gossie, die Yara. Hopelijk knapt ze snel op. Ik kan me voorstellen dat het druk was op je werk. Vakantietijd, he? Pfff! Hier gaat het wel. Vriendje blijft sukkelen. Erg ziek van zijn pijnmedicatie dus ik heb het drk, druk, druk. Maar we blijven positief 😀

 • Reply
  Annouska
  13/03/2018 at 23:18

  Oh je klinkt ondanks dat je niks moet, als druk druk druk. Ik ben erg benieuwd naar je blogjes over jullie veranderingen in huis. Gelukkig doen jullie alles op gemak en geniet je vol op van alles.

 • Reply
  Jenn
  13/03/2018 at 13:42

  Leuke update! Ik vond het uitstrijkje erg vervelend om te doen, maar er is gelukkig niks gevonden en ik was er weer voor vijf jaar vanaf 🙂

 • Reply
  Lilian
  12/03/2018 at 22:02

  Wat een fijne update, mooi dat het zo goed gaat. Maar kan me die drukte helemaal voorstellen, hier had ook elke basisschool weer andere dagen vakantie (die ze eraan vast plakten). Het uitstrijkje moet ik ook nog doen. Ik heb het al eens gedaan en het valt alles mee hoor en ik heb de lompste arts op aarde 😉

 • Reply
  Wanda
  12/03/2018 at 14:02

  Dit zijn altijd erg leuke blogs om te lezen! Leuk trouwens dat jullie naar Berwang gaan! Wat je dan echt moet doen, is de Zugspitze op gaan! Je hebt dan echt een ongelofelijk uitzicht over de toppen van de bergen. Ook leuk is Ehrwald en dan met de kabelbaan naar boven voor een prachtig klein meertje waar je heerlijk kunt lopen en genieten!

  • Reply
   SAS
   13/03/2018 at 11:47

   Dank voor de fijne tips! We hebben er zin in

 • Reply
  Michelle
  11/03/2018 at 22:01

  Wat een fijne klets update. Druk en minder leuk van je PDS, maar zo te lezen waren er genoeg geniet momenten. Hopelijk valt de kweek van Yara mee en kan je het met de anti schimmel créme af..

 • Reply
  sammie
  11/03/2018 at 18:48

  Ik zou het onderzoek zeker doen, ik hoop dat je na het eerste uitstrijkje klaar bent! Fijn dat je wat aan mijn artikel hebt gehad wat dat betreft 🙂 Hopelijk is het met Yara allemaal in orde, altijd vervelend om je zorgen te maken om je huisdier.

 • Reply
  Simone
  11/03/2018 at 17:38

  Ik vind het wel knap hoor dat je zo de balans hebt gevonden. Dat vind ik soms echt behoorlijk lastig. Zoals vandaag, haha! Maar verder gaat gelukkig alles goed. Hopelijk heb je een fijn weekend gehad 🙂

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  10/03/2018 at 16:35

  Zeker als het zo druk is op het werk kan het echt fijn zijn om in je vrije tijd gewoon met wat series en boeken te relaxen. Exact mijn weekendsituatie dit weekend, haha!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  09/03/2018 at 23:25

  Fijn dat je zo goed in je vel zit en dat je je helemaal thuis voelt in je nieuwe buurt!

 • Reply
  Fleur
  09/03/2018 at 22:42

  Wat fijn dat je zo lekker, ondanks de drukte, je rust weet te vinden. Hopelijk kun je dat vol houden! Je layout vind ik ook heel mooi veranderd. En ookal ken ik je niet persoonlijk ik vind hem wel heel mooi bij jou passen, Hahah 🙂 .

 • Reply
  Irene | tussenmarsenjupiter
  09/03/2018 at 20:54

  Spijtig dat het met Yara niet helemaal snor zit. Hopelijk is de uitslag oké en kan je er iets aan doen! Je blog ziet er super mooi uit trouwens, inclusief je header ^^ en je lettertypes vind ik wel leuk eigenlijk!

 • Reply
  Mariska
  09/03/2018 at 19:45

  Ik vind je nieuwe logo ook heel mooi! 🙂

  • Reply
   SAS
   13/03/2018 at 11:44

   Dankjewel!

 • Reply
  Sofie
  09/03/2018 at 18:18

  Oh hopelijk valt het goed te verhelpen bij de kat. Hou ons op de hoogte!

 • Reply
  Evelyne
  09/03/2018 at 13:55

  Oh wat naar voor de poes. Hopelijk is ze snel weer aan de beterhand. Fijn te horen dat je goed in je vel zit ondanks de drukke periode op je werk. Ik duim voor je functioneringsgesprek! 😉

 • Reply
  Romy
  09/03/2018 at 08:15

  Hopelijk valt de uitslag van Yara’s kweek mee. Altijd zo sneu als je beestje niet helemaal zichzelf is! Fijn om te horen dat jij goed in je vel zit en dat je tussen de vele drukte door ook de nodige tijd neemt voor jezelf zonder internet en telefoon. Hopelijk kun je dat ook dit weekend lekker doen 🙂 Fijne dag!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png