Currently #15

Even een nieuwe Currently. Niet omdat ik inspiratieloos ben, maar omdat ik een drukke week (en weekend) heb gehad, een drukke week voor de boeg heb en liever met mijn neus in een boek zit om te ontspannen.

Reading • Nog steeds bezig met de laatste meisjes. Ik heb er een aantal hoofdstukken van gelezen en vind het een tof boek. Echter, heb ik tussen door heel wat pockets van Nora Roberts herlezen, heerlijk! Even mijn verstand op 0 en een boek lezen zonder moord en dood. Boeken die ik allemaal tijden terug heb gelezen en wat mijn avonden heel fijn maakt.

Gelezen: Dageraad op Three Willows* Golvend Gras* Zomerstorm* Tegen het licht* Puur geluk* Magisch moment* Verleid door de zon* De eerste plaats* Diep water* Hartstocht in beeld* Circusliefde* Bloemen eiland* Gabriels Engel*

Watching • Ik ben echt verslaafd aan Love Island. Een lekker hersenloos programma waar ik zó van kan genieten. Net als Temptation Island trouwens. Waar ze die mensen vandáán halen ? Daarnaast moet ik nog een aantal afleveringen van Border Town/Sorjonen waar ik binnenkort weer tijd voor wil maken. Via Netflix heb ik vooral films zitten kijken, maar wil na Sorjonen beginnen aan Homeland, lijkt me super tof! Daarnaast geniet ik de vrije middagen van CSI NY die ik wekelijks opneem, alleen zijn ze volgens mij bijna weer aan het einde jammer genoeg.

Drinking/eating • 1 van de 30 theetjes die ik kreeg voor mijn 30ste verjaardag. En ik ben gek op Butter Biscuits with almond cookies voor bij de thee. Of zonder thee. Mjam!

Loving • vandaag komen mijn 2 bestelde boeken binnen! (recensies komen er zeker aan!), lezen lezen & nog meer (her)lezen, series kijken, complimenten krijgen op mijn werk, een bosje bloemen in een vaas, opgeruimde kastjes, nieuwe mokken en fijne mailtjes in mijn mailbox.

Not loving • Slechte nachten, dat de weekenden zo kort duren, het niet-weten-welk-lettertype-nou-fijn-is- voor mijn blog. Ik zie bij iedereen toffe, echter op mijn eigen site valt het dan vaak tegen: herkenbaar?

Happy about • Dat het redelijk goed gaat met Yara. Hoewel we nog geen uitslag hebben (geduld is een schone zaak) ziet de plek er beter uit waardoor ik optimistisch ben.

Crafting • Op dit moment niets maar ik wil graag met de aquarel canvas doekjes beginnen die ik heb gekocht. Met en muziekje erbij, thee en verven maar! Het resultaat laat ik vast en zeker zin op Instagram.

Needing • Het doorzetten met mijn rust pakken: daar gaat het namelijk super goed mee! Vooral nu ik een drukke maand heb *lees: extra werken 4x, vergaderingen, cursussen en overleggen. Extra belangrijk dus om alles goed te plannen zodat ik tijdig mijn rust pak.

Thinking • Ik zit mee te zingen (en half dansen) met de muziek die ik op heb haha.

Feeling/mood • Ik ben de laatste weken in een opruim bui. Erg gunstig zodat ik elke keer iets aanpak. Ben dus in fases het huis aan het opruimen. Enige waar ik tegenop zie is de zolder *lees: pestzooi sinds we zijn verhuist – álles gaat naar zolder haha. Echter de kastjes en ‘niet zichtbare’ plekken opruimen geeft zeker een beetje rust.

Looking forward to • Juni, onze vakantie richting Oostenrijk! Ik ben zo benieuwd en allerlei dingen aan het uitzoeken. Heb er heel erg veel zin in, lekker een weekje in een ander land.

Listening to • LIEFDE voor dit nummer ♡♡♡♡♡

Wat doe jij om te ontspannen?

About the Author

15 Comments

zwartraafje

Wat heb je veel boeken kunnen lezen. Bij mij gaat het lezen deze maand net even wat minder. Maar daar komt waarschijnlijk verandering in vermits ik dan tweemaal een uurtje op de trein zit en dan kan lezen zonder afleiding of klusjes die voorrang krijgen. De afgelopen week heb ik wel nog eens wat kunnen knutselen. Ik maakte vier kaartjes én een boekjuweeltje.

Reply
Nicky

Oh! Schiet me ineens te binnen! Ken jij Automstorm-thee van Pickwick? Ik ben er verslááfd aan! Dus liers thee drinken en lezen. Da’s ontspannen!

Reply
inge

om te ontspannen, lees ik, doe ik yoga, ik wandel en ik mediteer. oh en ik netflix natuurlijk hahaha ik vond homeland supertof, maar na een paar seizoenen wordt het rap minder. laatste seizoen staat er nu dus op en heb ik nog niet eens aangeklikt.. maar als je er nog aan moet beginnen, heb je nog wel even wat uren goed vermaak voor de boeg!

Reply
Saskia

O wat gaaf dat je richting Oostenrijk gaat. Welke kant ga je op? misschien dat ik je nog wat tips kan meegeven!Nu ik deze currently zo zie, brengt mij op ideeën. Laatste tijd ook zoveel te doen dat het bloggen er een beetje bij inschiet. ;-)?

Reply
Nesrin

Heerlijk dat jullie op vakantie gaan, een lekker vooruitzicht! Heb jij weleens een dwarsligger als boek in handen gehad? Echt ideaal voor op vakantie.

Reply
SAS

Een dwars ligger vind ik toch niets. Liever een dik boek in mijn handen<3
Maar dank voor de tip! Hoe was China?

Reply
Simone

Leuke currently weer, Sas! Ik ga Netflixen om ultiem te ontspannen. Oh, en als ik daar niks vind is Youtube ook een optie.

Reply
Irene | tussenmarsenjupiter

Dat van die lettertypes heb ik dus ook. Vooral dat ik ergens een tof zie en me dan afvraag welk lettertype het is :p zo frustrerend! Maar ik ben wel blij met wat ik nu zelf heb en vind dit van jou ook nog altijd tof (want het is al anders dan gisteren (of een paar dagen geleden) hé? Niet? Of ben ik nu aan het flippen?). Ben ook benieuwd naar je schilderijtjes!

Reply
SAS

HAHAHAHA. Ik moest hier zó hard om lachen.
Ja, hij is alweer veranderd 😡

Maar ben nu dik tevreden dus hoop hem lang zo te houden. Fijn te horen dat ik ook niet de enige ben met dit probleem 😉

Reply
Sofie

Wat goed dat je rust inplant nu het zo druk is. Dat zou ik ook vaker moeten doen en dan vooral rust zonder online te zijn. Om te ontspannen lees ik graag of wat blogs lezen. Wandelen ook maar dan alleen als de honden flink zijn :p

Reply
Jenn

Mooi lijstje! Ik heb ook opruimkriebels, maar veel te weinig tijd haha. Om te ontspannen ga ik het liefst lekker lezen.

Reply
Romy

Goed dat je juist nu even wat tijd voor jezelf neemt! Ik vind Temptation Island stiekem ook erg leuk, alhoewel het eigenlijk wel een heel fout programma is natuurlijk 😉 Ik ben benieuwd naar je canvasdoekjes!Werk ze deze week en geniet van het lezen tijdens de vrije avonden 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *