Mijn smartphone kon niet zwemmen | #GETITCOVERED goodiebag + Giveaway [GESLOTEN]

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Smartphonehoesjes.nl

Maak dat het goed beschermd is. #Getitcovered. Ik ben iemand die het altijd belangrijk vind een goede bescherming te hebben voor belangrijke electronica. Zo ook voor mijn smartphone. Nou heb ik, wegens omstandigheden een nieuwe smartphone en kwamen deze nieuwe hoesjes dus zeker van pas..Het was een fijn weekend, een tijdje terug. Maar eentje waarbij ik op hete kolen zat. We gingen al later weg dan gepland & ik besloot nog even snel naar de wc te gaan. Met nadruk op het woordje snel. Aangezien ik normaliteit mijn smartphone in mijn voor zak zit bedacht ik me nét te laat dat deze broek dat niet had. De smartphone zat dus in mijn achterzak en toen ik op de toiletpot zat hoorden ik een PLONS. NOOOOO! Hij viel rechtstreeks in het water. Vloekend en scheldend haalde ik de mobiel eruit en heb hem tijden in de rijst gelegd. Geen resultaat. Mijn toffe LG die super mooie foto’s maakte (snik) is overleden.

Gelukkig had mijn lieve schoonmoeder nog een mobieltje liggen en zo ben ik nu dus de bezitster van een Samsung galaxy S6 Edge. Echter, miste ik wel een hoesje en wat andere spullen die daarbij hoorde. Gelukkig kon ik wat toffe telefoonhoesjes bestellen via Smartphonehoesjes.nl en kreeg daarbij een hele toffe goodiebag. Benieuwd wat erin zat & welke hoesje ik heb besteld?


1 van de dingen die in de goodiebag zat, oordopjes. En wel de Happy Plugs Deluxe Edition in een zilveren kleur. Ik word eigenlijk al helemaal blij van de naam Happy Plugs en heb dan ook met veel plezier mijn favoriete muziek geluisterd. Tijdens het bloggen of als ik dingen moest doen voor werk.


Daarbij wilde ik graag een hoesje hebben voor werk. Aangezien mijn scherm een ‘edge’ heeft is een flipcase wel zo handig, vooral als ik hem tijdens werk in mijn tas heb. Ik ben altijd erg zuinig op mijn telefoons en vind het dan ook fijn dat mijn scherm ‘covered’ is. Ik koos voor een zwart hoesje met 2 witte paardenbloemen. Lekker minimalistisch en ik hou van zulke basic kleuren.

Daarbij zat ook een #GETITCOVERED Powerbank in een witte kleur & 5000 mAh. Een ideaal formaatje en wat ik hierboven als beschreef, ligt deze nu fijn op werk voor als mijn telefoon leeg is.

Wat er verder nog bij zat…

Een powerbank van FAB, een mooie zwarte met glittertekst met ‘I love you but I’ve chosen disco’ erop. Tevens zit er een spiegeltje binnen in. Maar ook ontving ik een Usb oplaadkit wat super handig is voor op werk. Net als de #GETITCOVERED powerbank heb ik deze spullen in mijn lokker liggen, ideaal voor als mijn telefoon opgeladen moet worden. Ik laat zeker niet alles zien op de foto’s, want zo is de verrassing van de goodiebag eraf. En dit alles zat in een hele toffe katoenen tas.

Gepersonaliseerd telefoonhoesje, YAY!


Zoals jullie weten ben ik super fan van zelf telefoonhoesjes maken. Ik heb er bij alle smartphones wel eentje gehad. Zowel foto’s van onze trip naar Londen als onze trouwfoto’s. Wederom heb ik voor een trouwfoto gekozen, alleen niet eentje waar we samen opstaan. Deze foto die ik heb gekozen vind ik prachtig en had er goed over nagedacht dat ik deze foto wilde maken op mijn bruiloft. Het zijn mijn trouwschoenen, mijn bruidsboeket en op beide schoenen onze trouwringen.

Ik ben echt super blij met m’n 2 hoesjes en alle toffe gadgets die in de goodiebag zaten. Dankjewel Smartphonehoesjes!

Nou wil ik niet alles uit het pakket houden en doe jullie graag een plezier met wat kleine items…

Giveaway time!

Tijd om weer eens wat leuke spullen weg te geven! Wat je kan winnen?

– Een giftcard voor Smartphonehoesjes.nl t.v.w. €10
– Fashionchick Rockstars & Rebels Patches
– Smartphone Led Flash & Fill light, voor op je smartphone om goede selfies in het donker mee te maken

Wat je moet doen om dit te winnen?
★ Laat een reactie achter dat je graag mee doet
★ Vertel in de comments wat jou ringtone is en waarom juist deze
★ Vul een geldig email adres in, aangezien ik op deze manier contact op ga nemen
★ Je kan mee doen tot 05-03-2018, 0:00. Op 6 Maart maak ik via een emailtje de winnaar bekend.
Note: Reageren binnen 3 dagen, anders trek ik een andere winnaar

Wat is voor jou de ultieme gadget voor je telefoon? Een hoesje of juist iets anders?

About the Author

10 Comments

Nicetobeout

Mijn ultieme telefoongadget zijn mijn oordopjes. Gekocht bij Alixpress voor weinig en er zit mega goed geluid in. Ik doe graag mee met de winactie super leuk! Mijn ringtone is three little birds van Bob marley. Ik hoorde deze ooit eens bij iemand anders en vond hem geweldig. Het is een echte ringtone variant van het nummer. Lekker origineel en het maakt iedereen vrolijk.

Reply
Nicky

Oh, zoooo balen als je telefoon stuk gaat. Helemaal op deze manier. Ik vind je nieuwe hoesje erg leuk. Zelf ben ik niet zo van de hoesjes. Het nieuwtje is er een beetje af, vind ik. En ik heb mijn telefoon altijd in mijn tas zitten dus hij blijft heel netjes.

Reply
Mrs. T.

Mooi die met die paardenbloemen. Ik ken iemand met een tattoo met zulke pluisjes. Ben niet echt van de tattoo’s, maar sommige vind ik toch wel heel mooi.

Reply
Simone

Ooooh ik kan me zo goed voorstellen dat je echt flink hebt gevloekt toen je ‘plons’ hoorde. Ik ben momenteel aan het afkicken van mijn telefoon. Alleen ik sla een beetje door. Ik was namelijk bij mijn schoonouders mijn telefoon vergeten en ik heb hem totaal niet gemist. Terwijl ik normaal in de auto al-tijd op mijn telefoon zit.Maar ik heb het prima overleefd. Het was vooral een gemis van een (slechte) gewoonte. Ik heb nu een standaard Iphone beltoon, om precies te zijn ‘Nachtuil’ 😛 Dit is eigenlijk zo’n beetje de enige die ik hoor. Gewoon een liedje zou ik niet horen… Dus bij deze doe ik graag mee met de winactie!

Reply
ilsiee prins

hahahahah had hij geen zwemdiploma?? zal verplicht zijn voor alle smartphones! 😛 Is mij een aantal jaren ook eens overkomen, en sindsdien mijn lesje geleerd hahah, denk dat het je maar 1x overkomt! 😉 Ik doe graag mee, waarom??? Ik vind het ook erg belangrijk om mijn mobiel te beschermen, dus een nieuw hoesje zal zeker leuk zijn om aan te schaffen! 🙂 En natuurlijk leuke selfies maken met mijn vriendinnen, helemaal super! Ik doe mee..

Reply
inge

jaaa, ik doe graag mee! ik ga NU checken hoe mijn (standaard) ringtone heet hahaha ah. kosmisch. nou, dat past wel bij mij. 🙂 de ultieme gadget voor m’n telefoon? lensjes voor op de camera. dat die dingen zo geweldig werken, had ik nooit kunnen bedenken! heb er al een paar versleten.. (oh en gepersonaliseerde hoesjes, super. die van jou is ook erg mooi.)

Reply
Mevrouw Marloes

Stom dat je mobiel het niet heeft overleefd! Die oortjes zitten echt leuk in dat doosje, als een muzieknoot!Ik doe graag mee aan de winactie! Mijn telefoonhoesje is alweer aardig versleten. Ook lijkt het me superleuk om mooie selfies in het donker te kunnen maken. De camera van mijn mobiel heeft daar namelijk moeite mee. Ik heb een standaard ringtone voor iedereen, behalve voor mijn vriend. Hij heeft namelijk een ringtone ingesteld die zo klinkt: fjietfjieuw. Elke keer als hij me appt of belt, weet ik dat hij dat is, hahaha! Ik krijg af en toe wel een rood hoofd als mensen naar mij kijken, maar ik vind het wel handig om belletjes en berichten van mijn vriend te herkennen 🙂

Reply
Marian B

Altijd leuk, ik doe graag mee! Mijn Ringtone is op het moment de lach van mijn dochtertje, te schattig gewoon!

Reply
Jenn

Leuke actie, ik doe graag mee! Ik ben ook wel toe aan een nieuwe telefoon, deze heb ik inmiddels vier jaar en hij begint best wel wat gebreken te krijgen, waaronder chronisch geheugengebrek. Mijn ringtone is I’m sexy and I know it, gewoon omdat ik dat leuk vond.

Reply
Linda

Wat fijn dat je alweer een andere telefoon hebt! Stom dat het bakje rijst niet heeft geholpen, ik hoor daar altijd hele goede verhalen over!Mijn hoesje is niet zo mooi meer, dus deze goodiebag zou erg goed van pas komen haha! Ik heb als ringtone momenteel een heel simpel standaard deuntje, omdat mijn geheugen vol is en er dus niets anders op past (slecht verhaal, ik weet het) :’)

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *