Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | Februari

Happy birthday voor m’n lief <3

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Vandaag is M. jarig! Van harte gefeliciteerd MR. Sexy. Op naar nog vele jaren samen.

Op aanraden van mijn enquête resultaten, waarin werd verteld dat de Behind the Scenes artikelen per maand niet zo leuk werd gevonden een nieuwe insteek. YAY! Daarnaast vond ik het zelf ook wel weer tijd voor iets nieuws, fris en anders. Nu dus elke maand, een van de laatste dagen van de maand deel ik 10 dingen. 10 positieve dingen die mijn maand een stuk beter maakten. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Kijken jullie mee?Nieuwe header & jasje #blogwise
Jeej, een nieuwe header (al een tijdje) en een nieuw jasje voor mijn blog. Ik ben er zo blij en er is achter de schermen hard aan gewerkt. Ben zelf met nog wat technische dingen bezig achter de schermen, maar ben voor nu gewoon vooral erg blij! daarbij erg blij met m’n simpele logo, met fijne kleurverwerking.

Skaten
Mijn eerste ritten van 2018 zijn een feit! Ik maakte een rit van 3 km en daarna een fijne skate rit inclusief nieuwe skatebroek (verjaardagscadeau) van 4 km. Super fijn ook al was het super koud (-2 graden brrr) Daarbij was ik ook nog eens mijn handschoenen vergeten oops, waardoor er een verkramping zat in mijn hand. Hier heb ik ruim 1.5 week last van gehad. Met werken dus wat om gedaan om hem zo weinig mogelijk te belasten en er aan te denken niet teveel ermee te doen.

Hartjesdag
Valentijn stond ook weer voor de deur. Van M. kreeg ik 2 toffe plantjes: een orchidee die nu mooi staat te zijn voor ons raam in de woonkamer en een andere plant. Een zusje voor Lex (de andere plant die ik al had gekocht – heb nu dus 2 dezelfde planten). En deze heb ik Lola gedoopt. Daarbij stuurde ik mijn vriendinnen een valentijnskaart met een kus als postzegel. Ik heb erg mijn best gedaan mijn handschrift anders eruit te laten zien, en het is gelukt! Sommige hadden een vermoeden maar wisten niet zeker dat het van mij kwam. Super leuk! Tevens kreeg ik nog een lief valentijnskaartje van vriendinnetje Julie met lieve eekhoorntjes erop.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Crea-bea @ work (peuterspeelzaal)
Voor bij de peutertjes ben ik lekker creatief geweest. Heel wat leuke canvas doekjes gemaakt met een bijzondere techniek om te verven. De ouders en kinderen waren er erg blij mee en trots op. Ook bij de oudste kinderen (8+) ben ik bezig geweest om een tof talentenbord te maken met sterren. Wederom een succes!

Daarbij is het de laatste week (deze week) voorjaarsvakantie, dus hele dagen werken met leuke activiteiten en uitstapjes op de planning. Altijd super leuk, vooral omdat ik wat meer vrij ben in de week. Genieten met de kids en ook van de vrije dagen. Series, bloggen, lezen en gewoon even wat meer tijd voor mezelf ondanks de drukke/langere werkdagen.

Volgende maand staat ook mijn functioneringsgesprek gepland en ben erg benieuwd hiernaar! Ben nu druk bezig alle formulieren voor dit gesprek in te vullen (iets met veel werksoorten)

Chill modus: lezen & Netflix
Ik (her)las veel pocket boekjes van Nora Roberts en genoot hier echt van in m’n vrije uurtjes. Ook zag ik veel toffe films en series op Netflix en ook had ik veel fijne series opgenomen. Heerlijk om even je verstand op 0 te zetten en heerlijk te genieten van een nietszeggende film of een romannetje.

Kringloop middagje
Ik ging meerdere malen naar de kringloop. Super leuk en vind het altijd tof om wat pareltjes te vinden. Zo kwam ik thuis met heel wat fijne boeken, mokken (2 van Jungle Book uit Disney, super tof!), CSI NY DVD boxen en een fijn Londen boekje.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

In de natuur
Ik maakte deze maand vele wandelingen, genoot van de natuur tijdens het wandelen tussen werk door en genoot op de skates. Ook maakte ik heel wat toffe foto’s van een zonsopgang (mét vliegende vogel op beeld) en van de beginnende krokussen.

Verjaardags vieringen
Dit keer vierde we het in meerdere delen en het waren super fijne dagen! Zo vierde ik het met mijn ouders/opa&oma, met familie en vrienden. En volgende week komen ook nog vrienden (die niet konden) langs om het te vieren. Zo ideaal dat wij een dag na elkaar jarig zijn & het heerlijk samen kunnen vieren. En ik werd dan ook 30, een prachtige leeftijd.

Verjaardagscadeaus
Zo blij van al mijn mooie cadeaus! In een notendop: een gemaakte taart van mijn ouders (van theezakjes met 30 erop), een koperen schilderij van het stadhuis waar we zijn getrouwd, een nieuwe skate legging, mok van F.R.I.E.N.D.S., nieuw truitje, Blond Amsterdam stuff, 2 boeken van Nora, 30 theetjes & voor de rest geld.

Dit filmpje/liedje:
Ik moest hier zó om lachen..

En morgen… Morgen ben ik JARIG! ?? (& moet ik gewoon werken. Lekker mijn bday vieren met de kids op werk)

Aan welk moment van deze maand denkt jij als ik je vraag naar een fijn moment?

0
Behind the scenes, Geluksmomentjes, Terugblik
Previous Story
Next Story

14 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Sheila
  08/03/2018 at 22:56

  Er kan natuurlijk geen maand met happy moments voorbij gaan zonder thee 🙂 Ik vind dat ondertussen zo jou!

 • Reply
  zwartraafje
  06/03/2018 at 16:49

  Die parodie! Dat filmpje had ik nog niet gezien maar ik zat hier net als jij te lachen.

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  04/03/2018 at 18:58

  Hahaha, ja, die parodie op Fifty Shades was echt zo hilarisch!

 • Reply
  Nicky
  03/03/2018 at 13:45

  Dat was een lekkere maand dus! Gefeliciteerd met je mr. Sexy!

 • Reply
  Michelle
  02/03/2018 at 21:27

  Wat een geweldig cadeau! 30 theeën, super gepast voor zo’n theeliefhebster. Kan je weer ff vooruit 😉 Een mooie en fijne maand zo te lezen.

 • Reply
  Sofie
  28/02/2018 at 22:20

  Hiep hiep hoera!En het leek me een maand vol kleine gelukjes

 • Reply
  Evelyne
  28/02/2018 at 20:22

  Ik moest ook werken met mijn verjaardag. Het viel net in het weekend, maar dat vond ik best wel fijn. Een halve dag werken en de bewoners en aanwezige collega’s trakteren, hihi. Gefeliciteerd aan M. en ook aan jou. Wat een leuke maand met al die verjaardagen, haha!

 • Reply
  Sammie
  28/02/2018 at 19:25

  Het was een goeie maand zo te zien 🙂 Nog gefeliciteerd met de mister 🙂

 • Reply
  Mrs. T.
  28/02/2018 at 17:57

  Gefeliciteerd met je lief!

 • Reply
  Bente
  28/02/2018 at 12:21

  Yesss, hoogtepuntje is voor mij.. Ook valentijn, toen ik opeens verrast werd met een prachtige bos bloemen 😀 En vannochtend, toen ik super lieve cadeautjes van Michael kreeg voor mijn verjaardag!

  • Reply
   Bente
   28/02/2018 at 12:22

   Ah en natuurlijk nogmaals van harte gefeliceerd met je loverrr! En alvast gefeliciteerd voor morgen 😉

 • Reply
  Darina
  28/02/2018 at 12:16

  Die theetjes zijn leuk!! Gefeliciteerd met M en alvast gefeliciteerd met jouw verjaardag!!

 • Reply
  Jenn
  28/02/2018 at 11:15

  Wat een fijne dingen! Gefeliciteerd met de verjaardag van je man!

 • Reply
  Romy
  28/02/2018 at 08:17

  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag en ook gefeliciteerd met M.! Zo te horen heb je een heel geslaagde maand en een meer dan geslaagd verjaardagsfeest achter de rug. Die 30 theetjes vind ik zo leuk bedacht! En wat fijn dat je je eerste skateritjes er ook alweer op hebt zitten 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png