Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Omdat niet alles rozengeur en maneschijn is | Workrelated

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle, Terugblik
Previous Story
Next Story

15 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  10/02/2018 at 00:53

  Oh, heftig, zeg. Ik vond dat het moeilijkste van het werken met kinderen. Een van de redenen dat ik gestopt ben (en ook omdat ik drie dagen op de creche werkte, twee dagen oppaskindjes thuis had en wel eens iets anders wilde dan peuterpraat). Wel goed van je dat je het zelf met haar opgelost hebt. Maar het blijft een raar verhaal natuurlijk. Dat je het niet eens bent met hoe je kind opgevangen wordt, dat kan. En natuurlijk kun je ook je voorkeur hebben. Dat kan ook. Dat mag ook. Maar laar die persoonlijke voorkeur erbuiten. En áls je klachten hebt (of vragen, of tips, of opmerkingen) zeg dat dan gewoon! En probeer het op te lossen in plaats van te klagen bij een ander. Dikke pluim voor hoe je hetaangepakt hebt!

  • Reply
   SAS
   10/02/2018 at 12:23

   Precies mijn gedachten. Dank voor je reactie lieve Nicky!

 • Reply
  Jessica
  09/02/2018 at 12:48

  Heftig om dit soort dingen mee te maken. Gelukkig ben je voor jezelf opgekomen op een professionele manier. Daar kun je trots op zijn.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  08/02/2018 at 19:13

  Dit zijn geen fijne dingen nee. Wel heel goed dat je het gesprek bent aangegaan meis. Jij hebt in ieder geval je uiterste best gedaan!ps. Dank voor het wachtwoord. 🙂

 • Reply
  Simone
  07/02/2018 at 19:33

  Poeh, wat een heftig verhaal ook. Het lijkt me inderdaad lastig om met zo iemand te communiceren, die zelf ook al niet binnen het gezin (goed) communiceert. Zelf vind ik de reden dat V. jou niet leuk vind wel mager. Waarom dan niet? Opbouwde kritiek heb je meer aan zeg maar. Maar je trok het zelf ook al in twijfel of het de moeder zelf niet was. Lastig hoor Sas, maar je hebt het netjes opgelost!?

 • Reply
  Bente
  07/02/2018 at 19:16

  Super vervelend, van die ouders die achter je rug om dingen lopen te verkondigen die niet waar zijn. Ik durf er ook wel om te wennen dat v. Helemaal geen problemen met jou heeft, maar dat dit puur de moeder is.Herkenbaar ook dit soort verhalen over ouders. Mijn moeder geeft les op een basisschool en de verhalen die ik van haar hoor over ouders….. Zo hoop ik zelf iig nooit te worden !

  • Reply
   SAS
   07/02/2018 at 21:12

   De bevestiging was er gisteren nogmaals, toen meneer doodleuk naar me toe kwam om dingen te vragen en bij me aan tafel wilden zitten. Ach het is hoe het is. Heb het mentorschap uitgelegd, schijnt ze bij mijn collega te zeggen dat ik het niet goed heb uitgelegd :’)

   Gelukkig is dit 1% en heb ik 99% leuke en toffe ouders die het waarderen wat je staat te doen en waar ik goed contact mee heb.

 • Reply
  Annelies
  06/02/2018 at 22:19

  Ik vind dat heel volwassen en professioneel aangepakt van jou. En ik ben blij dat je dat zelf ook ziet en zo aanvoelt.Maar zo’n dingen zijn uiteraard niet fijn. Ik had overlaatst ook een klant die een klacht had doordat hij mijn woorden totaal had verdraaid en ook al wist ik diep vanbinnen dat ik niet in fout was, ik heb er toch een paar dagen mee rondgelopen en me er slecht over gevoeld.

  • Reply
   SAS
   07/02/2018 at 21:09

   Kan ik me voorstellen. Is het uiteindelijk wel opgelost?

 • Reply
  Mrs. T.
  06/02/2018 at 22:11

  Ik vind mensen die met kinderen werken sowieso heel erg knap want volgens mij doe je het niet snel goed in de ogen van ouders. Vervelend hoor, zulk gedoe.

 • Reply
  Sammie
  06/02/2018 at 19:11

  Oh wat vervelend zo’n gesprek wat op weinig feiten gebasseerd is! Fijn dat je collega’s en werkgever achter je staan, dat is toch het belangrijkste.

 • Reply
  Linda
  06/02/2018 at 17:46

  Wat heb je dit goed en professioneel aangepakt! Fijn dat dit ook gezien wordt door leidinggevenden en collega’s. Wat kunnen ouders soms lastig zijn hè, dat merk ik in het onderwijs ook wel.Leerlingen kunnen trouwens ook erg vervelend zijn soms, haha. Ik had vandaag nog een discussie met een meisje – ging eigenlijk nergens over maar zij vond het allemaal heel erg – wat zij dan gelijk weer doorgespeeld had naar haar mentor en dat hoorde ik daarna ineens :’) Lekker. Ik zie wel hoe het vrijdag gaat als ik haar weer zie, ze trekt meestal wel weer bij. Ik vind het altijd wel vervelend, ook al was het niet mijn fout dit keer.

  • Reply
   SAS
   07/02/2018 at 21:03

   Succes Vrijdag! Zal inderdaad wel los lopen. Ja is inderdaad super fijn daarover complimenten te krijgen, aangezien het echt wel een heftig gesprek was uiteindelijk.

 • Reply
  Irene | tussenmarsenjupiter
  06/02/2018 at 13:36

  Pfoe altijd moeilijk hé zo’n dingen. Ik heb zelf voor pedagogisch coach gestudeerd en dus ook een paar jaar stage gedaan in zowel een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang en een dienst voor opvanggezinnen. Je hebt het zo te lezen echt super goed aangepakt en dat na zo’n zware dagen. ‘t Is een wonder dat je je geduld niet verloren bent! Jammer dat deze mama het niet met jou had, maar gelukkig zijn er (hopelijk) ook veel ouders waar je wel een fijn gesprek / contact mee kunt hebben.

  • Reply
   SAS
   07/02/2018 at 21:03

   Het merendeel van de ouders is zeker leuk, 99%. Maar wilde dit toch even van me afschrijven 🙂 En dank voor het compliment

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png