Nieuw wachtwoord #6

2016 was de laatste keer dat ik mijn wachtwoord veranderde van mijn algemeen beveiligde artikelen. Tijd dus voor een nieuw wachtwoord!

Wil je mijn algemene wachtwoord ontvangen? Stuur dan een emailtje naar contact@iliveformydreams.com en wie weet ontvang je hem dan in je postvak. Je mag ook een reactie hieronder achterlaten MET geldig emailadres zodat ik hem kan opsturen. (Ik zou het fijn vinden als je bij het emailtje/je reactie ook even een link zet naar je eigen blog, ik wil graag weten met wie ik hem deel)

Uiteraard verzoek ik je dit wachtwoord voor jezelf te houden.
Tot lees!

PS: Daarbij komt er morgen een beveiligd artikel online op mijn blog.
* emailtjes of reacties met het wachtwoord kan ik pas nรก werk sturen, kan dus even duren. #evengeduldaub

About the Author

14 Comments

Kaylin

Ik heb zelf geen blog en reageer niet vaak maar lees vrijwel alles dat je post. Hopelijk vind je het niet erg om dit te delen met mij?

Reply
Bente

Ha Sas, Ook ik ben nieuwsgierig naar je geheime blogposts ๐Ÿ˜‰ Dus zou graag weer een wachtwoord van je ontvangen!

Reply
Linda

Dan laat ik maar even een reactie achter, net zo makkelijk! Volgens mij weet je al wel wie ik ben haha ๐Ÿ™‚ Ik blijf graag meelezen!

Reply
Irene | tussenmarsenjupiter

Hรฉ ik wist helemaal niet dat dat kon! Hm wel interessant om te weten, als je wat meer persoonlijke dingen wil schrijven die niet iedereen zomaar mag lezen. Weer iets bijgeleerd! Ik zou graag je wachtwoord hebben, als dat mag! ๐Ÿ™‚

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *