Terugblikken, iets wat ik altijd wel leuk vind om te doen. Daarbij wil ik graag 3 dingen met jullie delen waarvan ik afgelopen weekend een big smile op mijn gezicht van kreeg. Want het was een super fijn weekend, op naar een toffe nieuwe week!

â™Ĩ Skate rit in het zonnetje


Ik werd blij van het feit dat het weekend mooi weer was voorspeld. Al een geruime tijd mis ik het skaten en het leek me dan ook de perfecte kans om het weer op te pakken. In 2018 maakte ik al eerder 2 ritten, echter was dit met -2 graden. Brrrr. Het was dus echt een verademing om met fijn warm weer te skaten. Ik maakte een rit van dik 5 km en genoot echt van de polder en de mooie natuur. Volg meer via Instagram via de hashtag #sasfitgoals/#sasfitgoals2018

â™Ĩ Lezen en series


Iets wat ik vaker doe in plaats van bloggen/online zijn is met mijn neus in een boek of een film/serie kijken. Ik geniet er dan ook extra van en neem er ook echt bewust offline tijd voor. Ik keek veel golden oldies die ik leende van mijn ouders of kocht in de kringloop. Binnenkort maak ik nog een artikel over deze films, maar een kleine greep is hier te lezen. Offline genieten is zo waardevol â™Ĩ

â™Ĩ [Samenwerking #spon] schilderijlijsten ophangen


Van de week kreeg ik een super tof samenwerkingsvoorstel. Eentje waar mijn hart een sprongetje van maakte. Ik mocht een aantal posters uitkiezen via Desenio.nl voor in onze woning. Na lang wikken en wegen heb ik heel wat pareltjes voor in onze woning uitgezocht EN binnengekregen. WAUW. In 1 woord echt wauw. Zo onder de indruk van deze mooie, minimalistische Scandinavische platen. Begin Mei komt het artikel online, maar op mijn Instagram zal vast al eerder wat te zien zijn. Stay tuned voor het eind resultaat…

Wat maakte jou aan het glimlachen afgelopen weekend? Deel je hoogtepuntje in de comments!

0
20 reacties

20 thoughts on “3 things that made me smile last weekend

 1. Morgaine schreef:

  Uhhh, dit is alweer een tijdje terug, dus ik zou het niet meer weten, zou mijn boekje weer eens bij de hand moeten pakken, en het weer eens echt op gaan schrijven per dag 😀

  Afgelopen weekend nu? Van het weer, erop uit gaan en vrienden ontmoeten en vele knuffels ontvangen en kletsen met allen 😀

  X

 2. Nicky schreef:

  Heerlijk dat weer, he? Wij hebben er ook zo van genoten! We zijn, voor het eerst in maanden, lekker samen op pad geweest.

 3. Michelle schreef:

  Wat een fijne punten! En het lekkere weer heeft ongetwijfeld meegeholpen 😉
  Hopelijk wordt dit weekend weer net zo fijn voor je..

 4. Saar schreef:

  Klinkt heerlijk, Sas! Wij werden heel blij van ons weekendje weg in de Ardennen ? Uitrusten, veel lezen, lekker wandelen en even family time. Gewoon genieten dus!

 5. Marcella schreef:

  Ik genoot heerlijk van de zon Ên fietste weer lekker buiten. Zo fijn! Ik ben benieuwd naar jouw posters!

 6. Joor schreef:

  Wauw wat goed zeg van het skaten! Lijkt me echt heerlijk! Ik genoot echt heerlijk van het mooie weer afgelopen weekend!

 7. annouska schreef:

  Ja het is zo heerlijk weer dat ik ook weer meteen naar buiten sprint. Onze tegels zijn afgelopen week in de tuin gelegd en we kunnen dus in elk geval lekker zitten op onze loungeset. Alleen moeten we de tuin nog een beetje aankleden.

  Lekker dat je weer kan gaan skaten, daar vond ik het veel te lang veel te koud voor haha.

  1. SAS schreef:

   De kou op zich niet, maar juist de regen. Aangezien dit voor mijn lagers niet goed is, kan ik dan niet skaten. Ik heb in januari 2 keer een skate rit gemaakt met -2. Gewoon goed op kleden en het waren echt heerlijke ritten!

 8. Super fijn. Ik skeelerde vroeger ook altijd heel erg veel, zo leuk om te doen!

 9. Mei Qi schreef:

  Ik vond de zon ontzettend fijn <3

 10. Jessica schreef:

  Mijn skeelers liggen nog op zolder. Als het straks wat mooier weer is, ga ik zeker een rondje maken. Daar kan ik ook heel erg van genieten. Of mijn rolschaatsen uitproberen op het plein voor de deur. Die kocht ik afgelopen zomervakantie in Polen. Ik vond ze zo leuk en dat moet ik proberen.
  Ik genoot vooral van het mooie weer en de tuin een beetje zomer klaar maken. Eigenlijk daardoor weer een beetje veel gedaan. Komend weekend kan ik er dan extra van genieten. Dat zijn de momenten die ik moet koesteren. Een burn out hakt er in, maar het herstel is op het moment ook pittig. Alle kleine stapjes met mooie momenten zijn het waard voor mijn herstel. <3

 11. Lilian schreef:

  Elke keer als ik jou hoor over skaten, denk ik: dat moet ik ook snel weer gaan doen! Maar op ÊÊn of andere manier vindt ik het ineens enger dan vroeger. Misschien ook omdat ik hier geen route heb waar ik tamelijk autovrij langs kan.
  Wij zijn afgelopen weekend lekker in de tuin bezig geweest en een dagje naar Zwolle, genieten! 🙂

 12. Simone schreef:

  Het motortochtje van afgelopen weekend heeft mij enorm opgevrolijkt. Sowieso dit hele weekend. Het ging zoals altijd weer veel te snel voorbij en ik heb ook echt een beetje heimwee er naar…

 13. Sammie schreef:

  Klinkt als een leuke samenwerking, ben benieuwd wat je hebt uitgekozen 🙂 met het lekkere weer heb ik heerlijk in de tuin gezeten en ook eindelijk weer eens met boek. Was genieten!

 14. Wanda schreef:

  Ja, het was echt een heerlijk weekendje he? Wij hebben gisteren een heel eind gefietst, 40 km, en tussendoor nog een km of 5 gelopen. Ook genieten dus!

 15. Bente schreef:

  Het weer van het afgelopen weekend <3. Lekker uit eten met mijn familie, en de eerte barbcecue van het jaar! Genoeg dus 😀

 16. Johanne schreef:

  Fijn he, dat het zonnetje er was! Heb al jaren geen skeelers meer aan gehad, maar krijg er door jouw foto’s toch wel heel erg zin in! En wat een fijne samenwerking, supergaaf dat je posters mocht uitzoeken!

 17. Jenn schreef:

  Klinkt als een heerlijk weekend! Ik ben benieuwd naar de posters 🙂

 18. Romy schreef:

  Zo te horen heb je een heerlijk weekend achter de rug! Ik kan me voorstellen dat je van zo’n skateritje in de zon heel blij werd 🙂 Ik ben nu al heel benieuwd naar de posters die je hebt uitgekozen 🙂

 19. Darina schreef:

  De posters van Desenio zijn zo mooi! Het heerlijke weer en het daardoor meer buiten zijn waren hele fijne momenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *