3 things that made me smile last weekend

Terugblikken, iets wat ik altijd wel leuk vind om te doen. Daarbij wil ik graag 3 dingen met jullie delen waarvan ik afgelopen weekend een big smile op mijn gezicht van kreeg. Want het was een super fijn weekend, op naar een toffe nieuwe week!

β™₯ Skate rit in het zonnetje


Ik werd blij van het feit dat het weekend mooi weer was voorspeld. Al een geruime tijd mis ik het skaten en het leek me dan ook de perfecte kans om het weer op te pakken. In 2018 maakte ik al eerder 2 ritten, echter was dit met -2 graden. Brrrr. Het was dus echt een verademing om met fijn warm weer te skaten. Ik maakte een rit van dik 5 km en genoot echt van de polder en de mooie natuur. Volg meer via Instagram via de hashtag #sasfitgoals/#sasfitgoals2018

β™₯ Lezen en series


Iets wat ik vaker doe in plaats van bloggen/online zijn is met mijn neus in een boek of een film/serie kijken. Ik geniet er dan ook extra van en neem er ook echt bewust offline tijd voor. Ik keek veel golden oldies die ik leende van mijn ouders of kocht in de kringloop. Binnenkort maak ik nog een artikel over deze films, maar een kleine greep is hier te lezen. Offline genieten is zo waardevol β™₯

β™₯ [Samenwerking #spon] schilderijlijsten ophangen


Van de week kreeg ik een super tof samenwerkingsvoorstel. Eentje waar mijn hart een sprongetje van maakte. Ik mocht een aantal posters uitkiezen via Desenio.nl voor in onze woning. Na lang wikken en wegen heb ik heel wat pareltjes voor in onze woning uitgezocht EN binnengekregen. WAUW. In 1 woord echt wauw. Zo onder de indruk van deze mooie, minimalistische Scandinavische platen. Begin Mei komt het artikel online, maar op mijn Instagram zal vast al eerder wat te zien zijn. Stay tuned voor het eind resultaat…

Wat maakte jou aan het glimlachen afgelopen weekend? Deel je hoogtepuntje in de comments!

About the Author

20 Comments

Morgaine

Uhhh, dit is alweer een tijdje terug, dus ik zou het niet meer weten, zou mijn boekje weer eens bij de hand moeten pakken, en het weer eens echt op gaan schrijven per dag πŸ˜€

Afgelopen weekend nu? Van het weer, erop uit gaan en vrienden ontmoeten en vele knuffels ontvangen en kletsen met allen πŸ˜€

X

Reply
Nicky

Heerlijk dat weer, he? Wij hebben er ook zo van genoten! We zijn, voor het eerst in maanden, lekker samen op pad geweest.

Reply
Michelle

Wat een fijne punten! En het lekkere weer heeft ongetwijfeld meegeholpen πŸ˜‰
Hopelijk wordt dit weekend weer net zo fijn voor je..

Reply
Saar

Klinkt heerlijk, Sas! Wij werden heel blij van ons weekendje weg in de Ardennen ? Uitrusten, veel lezen, lekker wandelen en even family time. Gewoon genieten dus!

Reply
Joor

Wauw wat goed zeg van het skaten! Lijkt me echt heerlijk! Ik genoot echt heerlijk van het mooie weer afgelopen weekend!

Reply
annouska

Ja het is zo heerlijk weer dat ik ook weer meteen naar buiten sprint. Onze tegels zijn afgelopen week in de tuin gelegd en we kunnen dus in elk geval lekker zitten op onze loungeset. Alleen moeten we de tuin nog een beetje aankleden.

Lekker dat je weer kan gaan skaten, daar vond ik het veel te lang veel te koud voor haha.

Reply
SAS

De kou op zich niet, maar juist de regen. Aangezien dit voor mijn lagers niet goed is, kan ik dan niet skaten. Ik heb in januari 2 keer een skate rit gemaakt met -2. Gewoon goed op kleden en het waren echt heerlijke ritten!

Reply
Jessica

Mijn skeelers liggen nog op zolder. Als het straks wat mooier weer is, ga ik zeker een rondje maken. Daar kan ik ook heel erg van genieten. Of mijn rolschaatsen uitproberen op het plein voor de deur. Die kocht ik afgelopen zomervakantie in Polen. Ik vond ze zo leuk en dat moet ik proberen.
Ik genoot vooral van het mooie weer en de tuin een beetje zomer klaar maken. Eigenlijk daardoor weer een beetje veel gedaan. Komend weekend kan ik er dan extra van genieten. Dat zijn de momenten die ik moet koesteren. Een burn out hakt er in, maar het herstel is op het moment ook pittig. Alle kleine stapjes met mooie momenten zijn het waard voor mijn herstel. <3

Reply
Lilian

Elke keer als ik jou hoor over skaten, denk ik: dat moet ik ook snel weer gaan doen! Maar op één of andere manier vindt ik het ineens enger dan vroeger. Misschien ook omdat ik hier geen route heb waar ik tamelijk autovrij langs kan.
Wij zijn afgelopen weekend lekker in de tuin bezig geweest en een dagje naar Zwolle, genieten! πŸ™‚

Reply
Simone

Het motortochtje van afgelopen weekend heeft mij enorm opgevrolijkt. Sowieso dit hele weekend. Het ging zoals altijd weer veel te snel voorbij en ik heb ook echt een beetje heimwee er naar…

Reply
Sammie

Klinkt als een leuke samenwerking, ben benieuwd wat je hebt uitgekozen πŸ™‚ met het lekkere weer heb ik heerlijk in de tuin gezeten en ook eindelijk weer eens met boek. Was genieten!

Reply
Wanda

Ja, het was echt een heerlijk weekendje he? Wij hebben gisteren een heel eind gefietst, 40 km, en tussendoor nog een km of 5 gelopen. Ook genieten dus!

Reply
Bente

Het weer van het afgelopen weekend <3. Lekker uit eten met mijn familie, en de eerte barbcecue van het jaar! Genoeg dus πŸ˜€

Reply
Johanne

Fijn he, dat het zonnetje er was! Heb al jaren geen skeelers meer aan gehad, maar krijg er door jouw foto’s toch wel heel erg zin in! En wat een fijne samenwerking, supergaaf dat je posters mocht uitzoeken!

Reply
Romy

Zo te horen heb je een heerlijk weekend achter de rug! Ik kan me voorstellen dat je van zo’n skateritje in de zon heel blij werd πŸ™‚ Ik ben nu al heel benieuwd naar de posters die je hebt uitgekozen πŸ™‚

Reply
Darina

De posters van Desenio zijn zo mooi! Het heerlijke weer en het daardoor meer buiten zijn waren hele fijne momenten.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *