Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Dingen die ik de laatste tijd vaker deed dan bloggen…

Hoewel mijn blog doorliep, was ik de afgelopen tijd minder & minder online te vinden. In 2017 deed ik dit al eens eerder en het geeft een stukje rust. Ik ben op deze dagen wel meer te volgen via Instagram. Wat ik allemaal op deze dagen heb gedaan? (en de aankomende vrije tijd ga doen)

Ik las heel wat boeken
Ik las (in totaal) al 17(!) pockets van Nora Roberts. Herlas moet ik zeggen, want bijna alle boeken heb ik al gelezen. Heerlijk om even weg te zijn in een boek. Daarbij wil ik nu weer verder starten in De Laatste Meisjes, waar ik erg benieuwd naar ben. Daarbij heb ik de laatste weken nog wat nieuwe Nora delen aangeschaft (trilogieën) dus ben erg benieuwd welk boek ik hierna ga kiezen.

Klussen in huize H.
Yay. Het muurtje en de ombouw om de tv is af! M. is druk bezig geweest om dit te maken, zodat als we de steenstrips hebben deze alleen nog erop moeten plakken. Het ziet er nu al zo anders uit en ik kan eigenlijk niet wachten tot de stenen er op zitten. Ons huis komt zo steeds meer af. Ook is onze kelder geïsoleerd. Super fijn om zo telkens een dingetje van onze lijst af te kunnen strepen. Het muurtje is te zien op Instagram.

Ik had drukke (maar leuke) werkweken
Het was een drukke periode, met vakanties, studiedagen en extra overleggen. Wat wel deze maand erg leuk is, is dat ik mijn workshop heb. Aangezien het zo druk is, heb ik over een tal van dagen lekker een dagje vrij genomen. Just for me. En ik moet je zeggen, ik kijk er nú al naar uit.

Ik had verjaardagen en meetings
Ik at met wat collega’s gezellig pannenkoeken, had een gezellige high tea en had een verjaardag van een lief vriendinnetje. Ook was er nog een spelletjes avond met mijn schoonfamilie waarbij we hard hebben gelachen. Drukke, maar leuke avonden & weekenden dus gehad.

Ik keek veel films
Héél veel films voor mijn doen. Een greep uit de laatste? Serendipity (op de foto), 4 films van verfilmingen boeken Nora Roberts, A Cinderella Story en Thor: Ragnarok. Ik heb bij mijn ouders heel wat ‘oude’ films geleend en deze wil ik in weekenden en vrije uren lekker gaan kijken. Lekker fout, lekker verstand op 0 en genieten. De gehele filmlijst is hier te vinden.

DIY – #echtepostiscool 6.0
Ik ben de afgelopen dagen weer bezig geweest met een leuke DIY. Helaas nog niet af en kan hem ook niet delen, aangezien het een verrassing voor iemand is. Daarbij ben ik druk bezig geweest met #echtepostiscool en heb ik het pakketje al geheel af, ingepakt en kan het één deze dagen op de bus. Zo benieuwd wat mijn lootje ervan gaat vinden & ook stiekem benieuwd wie mij getrokken heeft…

Ik hoop.. Vanaf dit weekend zou het weer beter worden, minder nat in ieder geval. Ik hoop dan ook weer lekker te gaan skaten vandaag of morgen! Ik heb het echt wel gemist en heb er super veel zin in. Hoop dat mijn nieuwe (skate)legging ook snel aankomt zodat ik lekker wat fijne kilometer kan gaan maken in de polders.

Zijn er dingen die jij de afgelopen tijd vaker offline deed en waar je van genoot?

0
Blog
Previous Story
Next Story

19 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  17/04/2018 at 10:28

  Ahhhh. Serendipity is leuk! Ik heb ergens nog een Instagramaccount. Ik zal binnenkort even naar je muurtje kijken. Ben benieuwd1 Ik lees me helemaal te pletter momenteel. En ik heb lekker getuinierd op mijn balkonnetje. Laat de zon maar komen!

 • Reply
  Saar
  12/04/2018 at 16:27

  Lezen staat bij mij momenteel op nummer één. Het is soms moeilijk om de tijd te vinden, maar als het even kan duik ik graag weg in een boek ?

 • Reply
  Marcella
  11/04/2018 at 19:23

  Jeej, Serendipity is gaaf! Die heb ik echt al vaak gezien! Laatste keer is lang geleden, dus ik moet ‘m weer eens kijken!

 • Reply
  Hilde
  11/04/2018 at 19:08

  Dat mooie weer van de afgelopen dagen heeft me vaker naar buiten gelokt 🙂 . Gewoon wat meer beweging, op eigen ritme. Deed/doet echt deugd en zeker nu ik een stappenteller heb.

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  09/04/2018 at 23:49

  Heerlijk, zoveel tijd voor jezelf! Ik vind het ook altijd wel fijn om even minder met m’n laptop bezig te zijn 🙂

 • Reply
  Jenn
  09/04/2018 at 11:43

  Lekker om even offline te zijn. Leuke dingen heb je gedaan!

 • Reply
  zwartraafje
  08/04/2018 at 23:03

  Ik heb net nog een kaartje gemaakt om mijn neef en zijn vriendin proficiat te wensen met hun dochtertje. Zodra hun geboortekaartje aankwam ben ik zelf aan het knutselen gegaan om iets te maken dat op hun eigen ontwerp lijkt. Verder heb ik vooral gelezen en af en toe een leuk bijpraat-afspraakje gehad.

 • Reply
  Wanda
  08/04/2018 at 22:21

  Ik vind het nog steeds lastig om meer offline te zijn, hoewel ik het prima kan als ik weg ben maar eenmaal thuis ben ik toch eigenlijk altijd wel online. Grappig trouwens dat je boeken herleest, dat doe ik zelf nooit.

  • Reply
   SAS
   11/04/2018 at 20:38

   Oh dat zou ik ZO zonde vinden van mijn goed gevulde boekenkast. Sommige boeken herlees ik meerdere keren. Kan ik zeker van genieten<3

 • Reply
  Simone
  08/04/2018 at 20:57

  Ik was niet zo zeer veel offline, maar vooral weinig op mijn en andere blogs aanwezig. Ik ben natuurlijk voor mijn werk al veel bezig met artikelen schrijven e.d. dus thuis heb ik daar lang niet altijd nog zin in. Dit weekend vooral heerlijk genoten van het fantastische weer. Dat het nog maar lang zo mag blijven!

 • Reply
  borduursaramsades
  08/04/2018 at 13:40

  mmm gewoonweg genieten van de kleine dagelijkse dingen

 • Reply
  sammie
  08/04/2018 at 11:57

  Bloggen stond hier afgelopen week ook op een lager pitje, druk met van alles en met niets 🙂 Maar heerlijk om even te genieten van het offline leven!

 • Reply
  Irene
  08/04/2018 at 11:05

  Bij mij stond het bloggen deze week ook op een lager pitje. Ook door offline dingen die meer tijd in beslag namen maar vond het ook niet erg 🙂 tof lijstje! Ben benieuwd naar je epic pakketje!

 • Reply
  Joor
  08/04/2018 at 10:53

  Lekker om vaker offline te zijn! Is ook echt fijn!!! Leuk dat je meedoet met Epic! Ik ben vaker gaan lezen. En lekker klussen aan mijn bullet journal.

 • Reply
  Sofie
  07/04/2018 at 20:24

  Wat meer offline zijn is fijn, ik heb vorige zondag een dagje zonder internet doorgebracht. Het viel reuze mee en ‘s avonds ben ik naar mijn moeder gereden om samen naar Harry Potter te kijken.

 • Reply
  Evelyne
  07/04/2018 at 18:28

  Het is soms inderdaad heerlijk om even offline tijd te spenderen. Doe ik ook wel eens vaker in het weekend en werk dan eerder eens door tijdens de week voor mijn blog 😉

 • Reply
  Mei Qi
  07/04/2018 at 14:11

  Wat een fijn lijstje!

 • Reply
  Linda
  07/04/2018 at 13:57

  Lekker hè, offline zijn! Bij mij resulteert dat al een tijdje in helemaal geen blogs, terwijl ik wel ideeën heb, haha. Ik hoop met dit mooie weer wat meer te gaan wandelen weer, naar de kinderboerderij en naar dierentuinen! Ik doe weer mee met de Instaswap, dus daar kan ik de komende tijd ook lekker voor aan de slag, zin in 🙂

 • Reply
  Romy
  07/04/2018 at 09:36

  Wat heerlijk dat je van deze dingen offline hebt kunnen genieten! Het is ook gewoon heel fijn om niet altijd online te zijn en er zijn genoeg offline dingen die minstens zo leuk zijn als bloggen 🙂 Ik ben heel benieuwd naar je DIY voor EPIC!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png