Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Achter de schermen | Een dagje als NSO leidster

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

10 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Vivian
  10/02/2018 at 16:47

  Leuk om te lezen! Ik ben hier inderdaad erg in geïnteresseerd, zeker het observeren lijkt me een hele boeiende bezigheid 🙂

 • Reply
  Nicky
  17/01/2018 at 21:12

  Leuk om te lezen! Ik weet inderdaad wel hoe het er aan toe gaat. Dochterlief heeft alle soorten kinderopvang doorlopen en ik heb zelf op een kinderdagverblijf gewerkt. Maar dat is 20 jaar geleden. Toch wel het een en ander veranderd! Avondeten was er niet bij en ophalen was tot max 18.00 uur.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  14/01/2018 at 18:15

  Interessant om te lezen wat het werk precies inhoudt!

 • Reply
  Amy
  11/01/2018 at 10:39

  Wat leuk om zo’n kijkje achter de scherm te krijgen. Ik had geen idee hoe het werkt, omdat ik als kind zelf nooit naar zo’n naschoolse opvang ben geweest. Het klinkt erg afwisselend en creatief, heel tof 🙂

 • Reply
  Simone
  10/01/2018 at 21:32

  Wat super leuk om weer wat te lezen over de inhoud van je werk. Het klinkt heel erg leuk, gezellig en afwisselend. Mij lijkt het ook erg leuk om van die workshops en dergelijke te bedenken en te organiseren.

 • Reply
  Fleur
  10/01/2018 at 21:04

  Wat een leuk idee om hier over te schrijven! En interessant ook! Ik heb zelf alleen op de peuterspeelzaal en het kdv met een verticale groep gewerkt dus heb nooit ervaring op gedaan in de bso/nso, dus dit vind ik dan wel heel leuk om te lezen. En stiekem, door oa jouw enthousiaste blogjes over je werk, begint het hier en daar wel weer te kriebelen. Heerlijk om te lezen met hoeveel passie en enthousiasme jij over je werk verteld!

 • Reply
  Evelyne
  10/01/2018 at 20:24

  Zoals je zelf al aangeeft, bij elke opvang word anders gewerkt. Zo ook hier in België. Ik zeg niet dat het heel veel verschilt en kan een naschoolse of voorschoolse opvang niet vergelijken met een kindercréche. Ik heb daar nog stage gedaan en deed dat ergens nog graag. Het was zelfs ooit mijn droom om een eigen kindercréche te openen. Maar toen rolde ik in de bejaardenzorg en ben ik daar blijven hangen 😉 Ik weet niet of ik het nu nog zou aankunnen om met kinderen te werken (hoe vreemd dit ook klinkt)..

 • Reply
  Nikita
  10/01/2018 at 18:33

  Ik vind dit echt heel leuk om te lezen! Heb zelf vijf jaar verzorging gedaan op school maar dat maakte mij niet gelukkig. Maar ik hou alsnog van kindjes en dot soorts blogposts vind ik heel erg leuk!

 • Reply
  Nesrin
  10/01/2018 at 16:37

  Wat leuk zo een kijkje achter de schermen! Herkenbaar zo een 10 minuten gesprek die langer duurt dan de gestelde 10 minuten 😉 Ik vind het heel mooi dat jullie zo je best doen voor die kinderen. Ik heb twee kinderen en heb ze tot nu toe niet naar de opvang hoeven te sturen omdat ze een hele lieve oma en tante hebben die ze waar nodig kunnen opvangen.Keep up the good work!

 • Reply
  Jenn
  10/01/2018 at 10:15

  Leuk, zo’n kijkje achter de schermen!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png