4x wat ik jullie wens voor kerst

Aller eerst: Fijne kerstdagen!

Het is eindelijk zover! Ik kan altijd een heel jaar uitkijken naar de fijne dagen van kerst. De gezelligheid, de fijne sfeer en heerlijk vrij zijn & doorbrengen met elkaar. Daarbij geef ik jullie graag 4x kerstwensen voor jullie deze dagen.

Wij hebben zelf op kerstavond al kerst gevierd. Ik heb heel wat leuke cadeaus gekregen van M., die ik zeker nog ga delen op Instagram. Vanavond gaan we het vieren met schoonfamilie, zin in!Geniet van de gezelligheid
Ik wens jullie… een gezellig samen zijn. Want daar staat kerst voor in mijn ogen. Geniet ervan en probeer de gezelligheid te omarmen. Ik ga familie weer sinds lange tijd zien, en vind het dan altijd erg gezellig on het eten & drinken bij te kletsen.

Vele leuke cadeaus & lekker eten
Ik wens jullie… Dat is toch altijd wel een erg fijn puntje aan kerst. Wij gaan zelf vanavond kerst vieren bij mijn schoonouders. We gaan heerlijk gourmetten van het kerstpakket van M. Daarbij hebben we lootjes gedaan en ben ik erg benieuwd wie mij had. Daarnaast ben ik benieuwd welke cadeaus ik van mijn verlanglijstje krijg.

Geniet bewust
Ik wens jullie… een kerst met ook wat tijd voor jezelf! Meestal staat kerst gelijk aan talloze bezoekjes aan vrienden & familie. Probeer bewust eens tijd voor jezelf in te plannen. Kijk die ene leuke maar oh zo cheesy kerstfilm of lees een goed boek met een mok thee erbij.

Exit stress
Ik wens jullie… een kerst zonder stress. De kerst is meestal juist een stressvolle tijd. Kerstdiners voorbereiden, cadeaus shoppen.. Hurry Hurry.. Probeer bewust stil te staan bij deze fijne tijd en rust te nemen, zoals het puntje van hierboven. Zo wordt de kerst een super fijne tijd, zonder al te veel stress.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik wens jullie…
Een fijn, gezellig, liefdevol & gezonde kerst toe! Geniet

Hoe vieren jullie vandaag & morgen kerst?

12 reacties op “4x wat ik jullie wens voor kerst

 1. Manlief had een weekje verlof tussen Kerst en Nieuwjaar. Eigenlijk had ik het al kunnen voorspellen vermits hij dit vaak voorheeft tijdens zijn vakantieperiodes maar ook dit keer werd hij dus al snel ziek. Gelukkig hebben we desondanks toch van de feestdagen kunnen genieten al hebben we het voor -en na de feesten wel heel rustig aan gedaan. Ik ben een beetje laat om je hier nog een prettige kerst te wensen maar wil je wel het allerbeste toewensen voor het nieuwe jaar. Spannende boeken, leuke ontmoetingen, lekkere thee, lieve eekhoorntjes op bezoek wanneer je opnieuw naar Centerparcs gaat, voldoende tijd om van jullie gezellige huis te genieten en bovenal lieve mensen om je heen.

 2. Ondanks Vriendje-lief in de lappenmand (lees: nieuwe medicatie=drama) was het toch een hele fijne Kerst. Met alle vier jouw kerstwensen. Zo te lezen was/werd jullie Kerst ook heel geslaagd!

 3. Ik lees het nu pas en de kerst is al praktisch voorbij. Toch hoop ik dat je een hele fijne kerst hebt gehad met veel liefde en gezelligheid! <3

 4. Mooie kerstwensen! Wij vieren kerst altijd rustig en vooral thuis eigenlijk. Meestal spenderen we één kerstdag bij mijn ouders en kerstavond bij mijn opa en oma. Maar dit jaar vierden wij kerstavond saampjes met cadeautjes en een kerst diner, s’ochtends waren wij al bij opa en oma geweest en eerste kerstdag vierden wij het bij mijn ouders. Rustige kerstdagen dus. Vandaag, tweede kerstdag gaan wij ieder onze eigen gang en heeft Eleanor even kunnen bijslapen. vandaar dat ik nu heerlijk wat blogjes kan maken en bijlezen 😉 Geniet van je vakantie!

 5. Dat zijn hele mooie wensen die ik ook iedereen toe wens.

  Hier ben ik bij een goede vriend nu in Leeuwarden, het eten voor ons is zo klaar, bijna, lekker luxe en straks gaan we naar Picasso en morgen even naar mijn ouders, dan weer even een paar rustdaagjes en vrijdag gaan we weer stappen en samen het weekend in en het nieuwe jaar inluiden bij mij thuis weer. Lekker heen en weer weekje dus. En donderdag werk ik ook nog gewoon 😉

  X

 6. Vandaag zijn we gaan eten met mijn nonkel en zijn vriendin en mijn ouders. Voor het eerst is het zo omdat oma en opa in het rusthuis zijn. Anders vierden we het steeds bij hen thuis, maar dat was niet meer mogelijk. We zijn hen ook een bezoekje gaan brengen, maar helaas beseft oma het niet meer.. Morgen is het werkendag voor mij. Tweede Kerst is helaas geen feestdag meer in de privésector in België (of lees, bij de ene wel en bij de andere niet). Geniet nog van je kerstdagen en het samenzijn met je familie!

 7. Wij vieren vooral kerstavond. Gisteren zouden mijn oma en opa normaal gezien komen vieren, maar plots kreeg mijn opa last van zijn rug (niets mega ergs, maar ze zaten aan zee en konden dus niet terug rijden), dus hebben we het gewoon met het gezin gevierd. Beetje een domper, maar nog steeds gezellig! Vandaag wordt het wat bankhangen en vanavond naar de kerstmarkt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *