JAN T/M DEC 2017: POPULAIRSTE BLOGPOSTEN

Elk jaar online: een terugblik van de populairste blogposten uit 2017. Zo maakte ik vorig jaar hier al een artikel over, nu weer. En populair niet in de zin van de meeste views, nee. Over de meeste reacties die ik krijg, per elke maand. Artikelen die ik graag nogmaals met jullie deel.


Boekje van Radbag

Januari: Waarom ik niet alles online deel & Aan bedrijven die met mij willen samenwerken (37 reacties)
Er waren 2 artikelen met de meeste reacties. De eerste ging over het feit dat ik bewust blog & dus niet alles online deel. Een keuze die ik jaren geleden heb gemaakt en nog steeds 100% achter sta en blij mee ben. Namen, foto’s en dergelijke privacy gevoelige dingen komen niet online.

Tevens schreef ik in een artikel een open brief aan bedrijven die met me willen samenwerken. Sommige bedrijven maken het namelijk wel heel bont. Voor een prikkie en voor gekke voorwaarden willen ze een artikel geplaatst hebben op je site.

Februari: 6 blog missers die ik maakte als beginnend blogger (36 reacties)
Dat bloggen he, dat is nogal een dingetje. Vooral als je er net mee begint. Inmiddels ben ik 10 jaar(!) verder met bloggen en heb echt een hoop geleerd. Door op mijn neus te vallen en het aan te pakken op andere manieren. Ik deel 6 blog missers die ik maakte als blogger, voor heel wat bloggers herkenbaar.

Maart: 5x frustraties van een blogger (35 reacties)
Blog artikelen deden het dit jaar goed! Ik deel in deze blogpost 5x frustraties die ik ervaar als blogger. 1 van de dingen: inspiratie hebben voor een super goed artikel.. en het dan vergeten. Herkenbaar?

April: 10x ontspannen als je een dagje vrij hebt & Mijn nieuwe boekenkast – I’M IN LOVE (35 reacties)
Wederom 2 artikelen met een zelfde hoeveelheid reacties. Ik deel 10x dingen die ik doe om te ontspannen op een dag vrij. Vrije dagen zijn schaars, vandaar dat ik er extra van kan genieten.

Onze nieuwe boekenkast. My oh my. Ik ben er nog steeds ZO ontzettend verliefd op en blij mee. Al mijn pareltjes hebben een mooie plek gekregen en vind dit echt het favoriete deel van onze woning. Zelfgemaakt door M. en daardoor extra speciaal.


Een recente foto van onze boekenkast ♥ – I.v.m. bewust bloggen foto’s niet zichtbaar

Mei: 10x bijzondere feitjes (die je vast nog niet wist) over mijn blog (33 reacties)
Ik deelde 10 weetjes over mijn blog. Ik heb mijn best gedaan dingen te delen die jullie écht nog niet wisten. Zo was mijn eerste samenwerking met Zalando, door wie ben ik gestart te bloggen en waar komt mijn blognaam vandaan?

Juni: 5x waarom het leven op dit moment een feestje is & Van die momenten dat je hart even stil staat… (21 reacties)
2 artikelen: de eerste is een super positief artikel die ik lang in mijn concepten heb gehad. 5x waarom het leven een feestje is, want je moet van elke dag genieten!

Daarnaast en heel persoonlijk artikel, waarover ik zeker even getwijfeld heb dit online te zetten. Het is een artikel van het feit dat ik op mijn werk mijn EHBO bij een peutertje heb moeten toepassen.

Juli: Ons verhaal, 10 jaar (gelukkig) samen (50 reacties)
Gelijk het artikel met de meeste reacties van 2017: ons verhaal. Hoe hebben wij elkaar leren kennen en hoe gaat het nu met ons? Ik vond het een super leuk artikel om te maken en om bij weg te dromen. Alweer zolang geleden maar ben nog steeds zo gelukkig!

Augustus: FIVE (29 reacties)
Wij waren dit jaar 5 jaar getrouwd, precies de helft van ons samen zijn (10 jaar) Een bijzonder moment. Een artikel waar ik 5 bijzondere momenten deel van onze dag die ik nogmaals over zou willen doen.


September: Ik ging naar de kringloop en nam mee… (33 reacties)
Ik ga regelmatig (samen met mijn ouders) naar kringloop winkels. Zo tof om tussen alle spulletjes te neuzen. Daarbij een artikel gewijd aan alle items die ik kocht: nog steeds echt super tof al deze aankoopjes. Ze hebben allen een mooi plaatje gekregen in onze woning.

Oktober: De 10 items die ik bestelde via AliExpress (en nog 2 die ik al eerder bestelde) (36 reacties)
Alie is ook zeker een nieuwe verslaving. Inmiddels heb ik er al 3 bestellingen geplaatst. Hierbij laat ik de 10 items zien die ik bestelde. Inmiddels is alles binnen en ben dik & dik tevreden met alles. Zo leuk!

November: De enige echte Netflix tag (25 reacties)
Netflix, iets waar wij al tijden een abbo op hebben. Echt heerlijk om (oude) films of nieuwe series met een druk op de knop te bekijken. In dit artikel al mijn favorieten op een rijtje, series die ik echt nog wil gaan kijken en of ik zonder Netflix zou kunnen.

December: Dingen die ik zeker wil gaan doen in onze (kerst)vakantie ( 24 reacties )
Ik had éindelijk vakantie en ben daarvan volop aan het genieten. Ik schreef een artikel met een lijstje van dingen die we graag in deze vakantie willen ondernemen. Maar het gaat vooral om het genieten.

✧ Uiteraard is de maand December nog niet voorbij, mocht een ander artikel als nog meer
reacties hebben maak ik een edit en vermeld ik dit artikel hieronder. ✧

Beste blog allertijden

En dan in die 10 jaar bloggen, het artikel wat de aller meeste reacties heeft gekregen…

Met 180(!) reacties is dat het artikel waarin jullie jezelf kunnen introduceren. Super leuk, vooral omdat ik graag wat meer hoor over jullie.
Heb je hem dus nog niet ingevuld? Ik ben nieuwsgierig dus DOEN!

Kende je alle artikelen al? & welk artikel deed het het beste bij jou qua reacties?

16 reacties op “JAN T/M DEC 2017: POPULAIRSTE BLOGPOSTEN

 1. Grappig, zo’n overzicht! Ik heb ze, geloof ik, allemaal wel gelezen. Al loop ik soms achter, ik sla niks over. Daar ben ik te nieuwsgierig voor. Ik krijg nooit super veel reacties omdat ik al heel lang een vast clubje lezers heb (waaronder jij! thanks!). Maar jullie lieve berichtjes toen Vriendje-lief zo ziek was, hebben me echt heel goed gedaan. Heel waardevol!

 2. Leuk om te zien welke artikelen de meeste reacties kregen dit jaar. Vind het altijd grappig om te zien dat artikelen die over bloggen gaan het goed doen.

 3. Leuk om terug te lezen! Ik mag dit soort blogjes altijd graag lezen en ook zelf maken. AL moet ik de mijne van dit jaar nog snel even maken. Grappig om te lezen dat je blogs over je Blog het meest zijn gelezen en op zijn gereageerd!

 4. Ik vind dit soort lijstjes zo leuk! Ik wil er ook een best gelezen 2017 in knallen dit jaar, hoop dat het gaat lukken want ik heb nog maar een paar dagen 😉

 5. Ik heb behoorlijk wat bij te lezen, want ken echt niet al je posts. Komt vast ook door het feit dat ik even een jaartje blogpauze heb gehouden. Maar wat is die boekenkast GAAF!!! je boft maar met zo’n handige vent!

 6. Erg leuk èn interessant zo’n jaaroverzicht. Ik kom hier graag lezen, Sas. In vele thema’s kan ik me met name goed terugvinden. Wat mijn meest bezochte blogpost is zal ik nog eens moeten opzoeken.

 7. Een mooie terugblik op dit jaar! Ik heb al jouw posts gelezen, met heel veel plezier! Mijn meest gelezen blogpost was niet uit dit jaar, maar een post die ik in 2016 publiceerde over een apartement in Parijs dat na 70 jaar is ontdekt.

 8. Wat een leuke terugblik ook weer Sas! Ik blik ook nog even terug op mijn blog. Maar doe het wel net even anders. Wat mijn beste blog aller tijden is, weet ik eigenlijk niet. Als je het baseert op lezers, gok ik dat het artikel over vitamine B12 is.

 9. Heel leuk zo’n overzicht! Zo ga je toch nog even teruglezen, ookal heb ik ze allemaal al gelezen toen ze net online kwamen 😉 Ik hoop het komende jaar uiteraard nog veel van je te mogen lezen 😉

 10. Ik ben ook echt verliefd op je boekenkast, haha! Mijn populairste artikels qua reads zijn die over Rambo (hoe zou dat toch komen, haha) en qua reacties die over de slechtste kerstcadeautjes ever, haha. Misery sells zeker? 😉

 11. Wat leuk dat je op deze manier terugblikt op het afgelopen jaar! Ik heb alle blogposts die je hier noemt met plezier gelezen 🙂 Mijn best gelezen artikel is het artikel uit mei waarin ik aankondigde dat ik mijn eerste baan heb gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *