Dingen die ik zeker wil gaan doen in onze (kerst)vakantie

Precies volgende week is mijn laatste werkdag aangebroken, voordat ik eindelijk die welverdiende vakantie heb! In totaal heb ik 3 weken (2 dagen voor & 2 dagen na de kerstvakantie) M. heeft 2 weken vrij. Hoewel ik vooral erg wil gaan genieten van mijn vrije tijd, hebben we zeker wat wat dingen op de planning staan…

Meetings met vriendinnen. Zo heb ik afgesproken met Juul (om haar verbouwde crib te gaan zien), Lunchen met Sab, ontbijten met Leona en ik ga een keertje naar bestie Wen om baby 2.0 weer eens te zien! Was super tof om vorige week hem voor het eerst te zien. Prachtige knul!

Eerste kerstdag gaan we vieren bij mijn schoonfamilie. Gezellig gourmetten en we hebben lootjes getrokken. Erg benieuwd wie mij heeft! Altijd een en al gezelligheid, dus ik heb er erg veel zin in.

Vloer van de WC gaan we vernieuwen. Uiteraard willen we de gehele wc aanpakken, maar starten we in de kerstvakantie alleen met de vloer, om een start te maken. De grote grijs/zwart-achtige tegels zijn al in huis gehaald. Ben erg benieuwd naar het resultaat (vooral aangezien de wc totaal onze smaak niet is)

Steen strips in huis gaan we ook nog opplakken. We willen graag achter onze tv een omlijsting om te tv maken. Het valt net met onze tv meubel samen of net iets erin. Moeten nog even kijken wat we precies gaan doen en of we het wat vinden.

Uitstapjes wil ik ook zeker nog wel maken. Gezellig uit eten, wandelen of gewoon even shoppen samen. Genieten met elkaar.

Zolder grondig opruimen is ook hard nodig. Hoewel ik al een aantal keren de zolder heb gedaan, willen we nu graag écht grondig gaan opruimen. Na een jaar hier te wonen weet ik nu wat we echt wel en vooral niet gebruiken. We willen dus een hoop dingen gaan herindelen en opruimen.

Lezen, series/film’s, CHILL daar kijk ik erg naar uit! Heerlijk nieuwe series kijken en genieten van films op Netflix. Maar ook zeker heel wat toffe boeken om te lezen. Lekker even genieten en met mijn verstand op 0. Zo wil ik ook graag weer gaan beginnen aan Friends (via Netflix in 2018) & mijn Dawson’s Creek boxenw eer her-kijken<3

Hebben jullie vrij in de kerstvakantie & wat zijn jullie plannen?

24 reacties op “Dingen die ik zeker wil gaan doen in onze (kerst)vakantie

 1. Oh joh! Je komt nog tijd tekort! Ik heb 2 x 5 dagen achter elkaar vrij. En ik ga juist NIET klussen. Ben wel heel benieuwd naar jullie steenstip-plannen…

 2. Dat klinkt als een goedgevulde vakantie. Gelukkig zitten er heel wat leuke zaken tussen én zelfs de minder leuke zorgen nadien dan weer voor een tof eindresultaat. Veel succes met het sorteren van de zolder. Ik moet hier zelf ook nog eens een keertje aan de slag met het nakijken van wat wel/niet weg mag.

 3. Wat een heerlijk vooruitzicht!

  Ik heb zelf een weekje (plus nieuwjaarsdag vrij. Kijk ik ook enorm naar uit 😉 . Voor ons staan er baby dingen op het programma, wellicht een begin maken aan de baby kamer!

 4. Kerstvakantie… dat is echt al 18 jaar geleden helaas… Voor mij betekent die periode juist extra werken en veel stress omdat er zoveel dingen dan klaar moeten voor het nieuwe jaar.

 5. Fijne plannen en ook nog praktische dingen! Jullie vakantie is goed gevuld 🙂 ik heb geen kerstvakantie en werk gewoon tussen de feestdagen door.

 6. Oei, die ei dingen op je bord.. Zo veslavend gevaarlijk lekker. Kan ik mij altijd misselijk in eten haha.

 7. Klinkt als een fijne en drukke vakantie! Ik ben benieuwd naar de steenstrips, kan mij er niet echt een voorstelling van maken hoe dat eruit ziet, stom he? haha. Veel plezier met aftellen tot aan je vakantie. 😉

 8. Wat leuk dat jullie gaan klussen en die zolder, die staat hier ook op het programma haha 🙂

  Ik vind het altijd fijn om aan het eind van het jaar zoveel mogelijk af te ronden. Zo willen we onze woonkamer ‘klaar’ hebben (we hebben nwe meubels gekocht en geverfd), waarvoor nog het één en ander moet worden geverfd en dus de zolder netjes (die we afgelopen tijd hebben leeggetrokken). Heerlijk als je het nieuwe jaar echt opnieuw begint.

  Jullie heel veel plezier in de vakantie en met de feestdagen!

 9. Lekker hoor meis! Succes met alle klusjes en geniet van de fijne dingen!
  Zelf heb ik nu een weekje vrij. Probeer vooral veel rust te pakken en ook wat kleine dingen te doen die nog moeten. En morgen lekker naar de sauna in combinatie met een high tea. 🙂

 10. Ik heb geen kerstvakantie (een rusthuis neemt nooit verlof 😉 ) maar ben blij dat ik dit jaar niet moet werken met de feestdagen (vorig jaar wel). Wilde plannen heb ik nog niet, maar een gezellig etentje met familie staat wel al gepland op Kerstdag 🙂 De rest laat ik op mij afkomen 😉 Geniet van je vrije dagen!!

 11. Wat een leuke plannen heb je! Ik heb nog niet heel veel plannen gemaakt voor de “kerstvakantie”. Officieel heb ik ook geen kerstvakantie. Maar ik heb momenteel ook geen werk meer. Hopelijk heb ik volgend jaar weer een baan natuurlijk! Maar ik ga denk ik gewoon even genieten van dat niks moet.

 12. Heerlijk! Ik heb ook net verlof aangevraagd (en gekregen) voor die periode en ik heb er echt zoveel zin in! Is echt al anderhalf jaar geleden (sinds ik begon te werken) dat ik nog eens langer dan een lang weekend ben thuis geweest. Met mijn vakantiedagen ga ik altijd op vakantie. Ook superleuk natuurlijk, maar ik kijk er ook echt naar uit om thuis nog eens lekker te kunnen chillen 🙂

 13. Fijne vooruitzichten! Ik heb met mijn net nieuwe baan geen kerstvakantie helaas, maar tijdens de feestdagen zelf ben ik natuurlijk wel vrij.

 14. Oh heerlijke plannen! <3 Geniet er van 🙂 Vooral het lezen en series/films kijken spreekt me aan, dat ben ik ook van plan in mijn 11 dagen vakantie. En op kerstavond naar mijn familie en op oudjaarsavond naar een vriendin.

 15. Ik ben vrij van 22 december tot 2 januari. Kijk er ook wel heel erg naar uit. Nog niet al te veel plannen, maar dat komt nog wel.
  Even gewoon rusten.

 16. Wat een heerlijk vooruitzicht dat de vakantie nu steeds dichterbij komt! Je hebt zo te horen mooie dingen op de planning staan. Zo fijn dat je ook even gewoon met je verstand op nul kunt genieten straks van bijvoorbeeld een mooi boek en van lekker ontspannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *