Hallo, we zijn alweer in December. DECEMBER zeg ik je. Hoe dan? Waar zijn alle maanden, weken, dagen & minuten heen gevlogen? We waren dit jaar 10 jaar samen β™‘ 5 jaar getrouwd, was dik 4 jaar werkzaam bij mijn huidige fijne werkgever, blog al 10 (!)jaar en woonde alweer 1 jaar in onze nieuwe woning.

Dit jaar was mooi. En er is bijna een einde aan gekomen.

Ik leerde,
Ik ontdekte,
Ik zette door,
Ik beleefde,
en ik voelde.
β™‘

Er zijn zoveel mooie herinneringen die me bij blijven van dit jaar. Zoveel mooie mensen, dingen en momenten die ik ga koesteren.
Ik heb deze afgelopen week een super drukke & hectische week gehad op werk. Veel offline geweest, maar ik leef nog hoor. En ik kom zeker (online) terug met vernieuwde inspiratie & ideeΓ«n voor artikelen. Ik zit er vol mee. Maar de laatste loodjes komen er gelukkig nu aan. Bijna vakantie. Bijna dit jaar, al genietend van elkaar afsluiten.

De weken gaan zo snel, de laatste tijd. Heel dubbel, aangezien het jaar voorbij gevlogen lijkt. Maar ook zeker fijn aangezien er nog vele mooie dromen, doelen & momenten aan gaan komen in het aankomende jaar. Daarbij ben ik al bezig met een aantal terugblik-artikelen in te plannen.

Wat ik wil zeggen met dit artikel? Dat het soms snel gaat. En dat je moet genieten van elk moment.

Vond jij dit jaar ook niet normaal snel gaan? En noem 1 ding waar jij erg naar uitkijkt van het jaar 2018…

0
16 reacties

16 thoughts on “Ik heb geen idee waar al die weken heen vliegen…?

 1. Wel,… ik hoop dat 2018 het jaar wordt waarin we zwanger zullen zijn ? nu ons stekje af is, en terug op ons plooien kunnen komen, vinden we dat het tijd is om aan de volgende stap te beginnen ? Hihi! X

  1. SAS schreef:

   Ik hoop het ook voor jullie! Al het goeds gewenst voor 2018 β™‘

 2. Nicky schreef:

  Dat moet je zeker! Maar dat doe jij wel, toch? Ik wel in elk geval.

 3. Hilde schreef:

  Het vliegt, zo’n jaar. In 2018 kijk ik vooral uit naar (hopelijk) een vaste job en daarmee samenhangend wat meer vrijheid in wat ik nog allemaal wil doen. In 2017 dienden er keuzes gemaakt te worden, niet altijd even prettig maar toch…ook genoeg van die mooie momenten om met een warm gevoel aan terug te denken πŸ™‚

 4. Nesrin schreef:

  geniet van elk moment. Precies dat. Ik vind dat 2017 voorbij is gevlogen en ik hoor het opvallend meer mensen zeggen. Zou het? πŸ˜‰

 5. Het jaar ging inderdaad zo snel voorbij, echt niet normaal! Ik zeg dat elk jaar, maar dit jaar echt nog meer, haha. Ik ga in 2018 alleen wonen, dus daar heb ik echt al heel veel zin in! πŸ™‚

 6. Evelyne schreef:

  Het jaar is inderdaad heel snel gegaan. Ik had er mijn ups en downs, maar leefde vooral in een soort rollercoaster. Mijn wens voor 2018 is dan ook wat rust in mijn hoofd en leven.

  1. SAS schreef:

   Ik hoop voor je mee!<3

 7. Mrs. T. schreef:

  Het gaat inderdaad allemaal heel snel. Waar ik naar uitkijk? Naar onze vakantie in de zomer.

 8. Sofie schreef:

  Het Γ©cht heel snel, maar het is effectief bewezen dat de tijd sneller gaat als je ouder wordt. Genieten van elk moment inderdaad πŸ™‚

 9. Michelle schreef:

  Ja, heel snel! De tijd vliegt echt voorbij! Ik kijk vooral uit naar ons tweede zoontje. Ik ben zo benieuwd hoe hij is, ruikt en voelt πŸ˜‰

 10. Floor Daasvand schreef:

  Ik ben ook al bezig met terugblik artikelen haha! Voor mij was het een jaar met een aantal grote downs, maar gelukkig ook wat ups πŸ™‚

 11. Els schreef:

  Je hebt helemaal gelijk. De tijd gaat snel en je moet ervan genieten. Elk jaar met de feestdagen sta ik daar extra bij stil.

 12. Darina schreef:

  Heel herkenbaar. Wat is 2017 snel gegaan. Op sommige vlakken vind ik dat niet zo erg. Ik kijk ernorm uit naar een nieuw jaar, met nieuwe kansen.

 13. Nancy Baten schreef:

  Ik vond het ook zo enorm snel gegaan! Gewoon eng! Maar ik heb er wel van genoten.

 14. Romy schreef:

  Ik herken het helemaal! Het jaar is echt voorbijgevlogen voordat ik er erg in had en dat komt vooral ook door de mooie dingen die ik heb mogen beleven. Ik zie ernaar uit om in 2018 in mijn nieuwe functie te beginnen en hopelijk ook op zoek te gaan naar een fijne plek voor mezelf πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *