Lifestyle

Ik heb geen idee waar al die weken heen vliegen…?

Hallo, we zijn alweer in December. DECEMBER zeg ik je. Hoe dan? Waar zijn alle maanden, weken, dagen & minuten heen gevlogen? We waren dit jaar 10 jaar samen ♡ 5 jaar getrouwd, was dik 4 jaar werkzaam bij mijn huidige fijne werkgever, blog al 10 (!)jaar en woonde alweer 1 jaar in onze nieuwe woning.

Dit jaar was mooi. En er is bijna een einde aan gekomen.

Ik leerde,
Ik ontdekte,
Ik zette door,
Ik beleefde,
en ik voelde.

Er zijn zoveel mooie herinneringen die me bij blijven van dit jaar. Zoveel mooie mensen, dingen en momenten die ik ga koesteren.
Ik heb deze afgelopen week een super drukke & hectische week gehad op werk. Veel offline geweest, maar ik leef nog hoor. En ik kom zeker (online) terug met vernieuwde inspiratie & ideeën voor artikelen. Ik zit er vol mee. Maar de laatste loodjes komen er gelukkig nu aan. Bijna vakantie. Bijna dit jaar, al genietend van elkaar afsluiten.

De weken gaan zo snel, de laatste tijd. Heel dubbel, aangezien het jaar voorbij gevlogen lijkt. Maar ook zeker fijn aangezien er nog vele mooie dromen, doelen & momenten aan gaan komen in het aankomende jaar. Daarbij ben ik al bezig met een aantal terugblik-artikelen in te plannen.

Wat ik wil zeggen met dit artikel? Dat het soms snel gaat. En dat je moet genieten van elk moment.

Vond jij dit jaar ook niet normaal snel gaan? En noem 1 ding waar jij erg naar uitkijkt van het jaar 2018…

0

16 reacties

 • Hilde

  Het vliegt, zo’n jaar. In 2018 kijk ik vooral uit naar (hopelijk) een vaste job en daarmee samenhangend wat meer vrijheid in wat ik nog allemaal wil doen. In 2017 dienden er keuzes gemaakt te worden, niet altijd even prettig maar toch…ook genoeg van die mooie momenten om met een warm gevoel aan terug te denken 🙂

 • Nesrin

  geniet van elk moment. Precies dat. Ik vind dat 2017 voorbij is gevlogen en ik hoor het opvallend meer mensen zeggen. Zou het? 😉

 • Evelyne

  Het jaar is inderdaad heel snel gegaan. Ik had er mijn ups en downs, maar leefde vooral in een soort rollercoaster. Mijn wens voor 2018 is dan ook wat rust in mijn hoofd en leven.

 • Sofie

  Het écht heel snel, maar het is effectief bewezen dat de tijd sneller gaat als je ouder wordt. Genieten van elk moment inderdaad 🙂

 • Michelle

  Ja, heel snel! De tijd vliegt echt voorbij! Ik kijk vooral uit naar ons tweede zoontje. Ik ben zo benieuwd hoe hij is, ruikt en voelt 😉

 • Els

  Je hebt helemaal gelijk. De tijd gaat snel en je moet ervan genieten. Elk jaar met de feestdagen sta ik daar extra bij stil.

 • Darina

  Heel herkenbaar. Wat is 2017 snel gegaan. Op sommige vlakken vind ik dat niet zo erg. Ik kijk ernorm uit naar een nieuw jaar, met nieuwe kansen.

 • Romy

  Ik herken het helemaal! Het jaar is echt voorbijgevlogen voordat ik er erg in had en dat komt vooral ook door de mooie dingen die ik heb mogen beleven. Ik zie ernaar uit om in 2018 in mijn nieuwe functie te beginnen en hopelijk ook op zoek te gaan naar een fijne plek voor mezelf 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *