Currently #13

Even een Currently tussendoor. De aankomende week ben ik erg weinig online, aangezien ik qua uren een dubbele week ga draaien dan normaal. Door de staking op scholen & heel wat overleggen in dezelfde week wordt het erg druk. De weinig vrije tijd die ik heb ga ik dus meer offline besteden. Maar, over anderhalve week heb ik dan toch echt vakantie ? Ik kan echt niet wachten en kijk er dan ook super naar uit!

Van mijn kant de aankomende week dus minder reacties op jullie blogs en wat minder artikelen online.
But.. I’ll be back zoals Arnold altijd zegt

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Reading • Ik ben nog steeds bezig met de laatste aantal bladzijden van De Dorst. Heb ik dan helemaal niet gelezen? Juist wel heel erg veel. Ik heb van Nora Roberts heel wat pocket boekjes herlezen. Even mijn verstand op 0. Heerlijk, aangezien je bij De Dorst wel echt je hoofd erbij moest houden. Een heel tof boek, maar koos toch vaker even voor wat luchtigers en pocket – lekker snel uit. Voor 2017 om is, wil ik wel het boek zeker uitgelezen hebben. Kan ik eindelijk in de nieuwe van Läckberg beginnen.


Watching • Ik kijk altijd erg uit naar de nieuwe afleveringen van Criminal Minds. Maar ook van de 3 oude afleveringen kan ik genieten. Vooral toen de toffe aflevering met Morgan voorbij kwam. (Seizoen 11, aflevering 16 – Derek)

Drinking/eating • Ik heb genoeg chocolade gekregen voor de eerst komende 180 jaar. Heerlijk! Daarnaast vind ik de butter shortbread mini koekjes die we halen bij de Albert Hein erg lekker.

Crafting • Heel wat leuke DIY’s gemaakt de laatste tijd. Kan ze helaas nog niet allemaal hier showen. Maar wel eentje van baby 2.0 van beste vriendinnetje. Daarnaast ben ik achter de schermen bezig geweest met wat aanpassingen voor mijn blog. » & hebben jullie mijn vernieuwde header al gezien?


I.v.m. bewust bloggen en privacy foto & achternaam onherkenbaar gemaakt

Loving • Het nieuwe album van P!NK, fijne inspiratie voor 2018 met mijn blog, quality time met M. leuke dates op de planning hebben staan met vriendinnetjes, dat mijn blog & email weer naar behoren werken & ik ben nog steeds erg blij met mijn blog / layout ervan.

Not loving • Drukke weken, het koud hebben, het verzetten van afspraken, collega’s die weinig tot niets doen (maar wel zeuren), langzaam rijdende mensen op de weg, common!

Happy about • De leesflow die ik heb terug gevonden. Zo blij om even helemaal in een boek te zitten en alles los te laten. Ook ben ik erg blij met onze Sinterklaas cadeaus. Was een super gezellige avond & zijn heel erg verwend.


Needing • Meer uren in een dag?! Hoewel je dan alleen maar bezig blijft, dus op zich.. bedenk ik me net maar. Waar ik dan behoefte aan heb? Om in een warm zonnig oor te zitten met mijn man en een fijn drankje in mijn handen.

Thinking • Ik ben erg benieuwd naar de invullingen van blogger voor een eind artikel Jouw moment(en) van 2017. Ik heb al heel wat toffe invullingen mogen ontvangen! Ik verwacht er nog een aantal, maar het eerste deel is al geheel af. Jullie hebben tot 17 December om deel te nemen.

Feeling/mood • Het gaat een stuk beter dan een 2 tal weken geleden. Ik merkte dat mijn kaarsje een beetje aan het opbranden was. Drukte op werk, drukke weekenden en met van alles tegelijk in mijn hoofd bezig. Aankomende weken wordt het niet veel beter qua drukte, maar ik ben wel bewuster bezig met mijn vrije minuten en rust toepassen in de dagen.

Looking forward to • MIJN VAKANTIE! Daar kan ik erg kort over zijn haha. Weinig vrij gehad dit jaar en ben met de laatste loodjes echt toe aan vakantie. Ik heb 3 weken vrij. Een aantal dagen voor & een aantal na de kerstvakantie.

Listening to • De gehele nieuwe CD van P!NK. ZOOOOOO tof. Dit onderstaande nummer kreeg ik echt kippenvel van.

Maar ik vond ook deze van Anne Marie. Haar nummers vind ik acoustic toch echt mooier.

Waar luisterde jij de laatste tijd naar?

About the Author

9 Comments

sammie

Meer uren in een dag, dat zou lekker zijn! Helemaal als er dan ook nog eens wat meer daglicht uren in een dag zouden zitten.

Reply
sanne

Oei dubbel draaien, ach het hoort er bij. Ik ben trouwens ook een enorme fan van Nora Roberts. Heb er al te veel gekocht. 🙂 Leuk dat je meer offline gaat spenderen.

Reply
Simone

Wat een leuke currently weer. Gek genoeg vind ik zo’n artikeltje altijd erg leuk tussendoor. Je DIY is echt heel erg tof!

Reply
Danielle

Wat een VET leuke DIY heb je gemaakt! Ik heb ook nog een aantal van dij lijstjes op zolder… misschien toch ook eens aan de slag 😉 En het nieuwe album van p!nk is fijn he, ook hier op repeat!

Reply
Romy

Leuk om te lezen dat er genoeg mooie dingen zijn de laatste tijd om van te genieten, zoals offline tijd en quality time met je man. Wat een mooi frame heb je voor Dexon gemaakt! En die vakantie naar een warm oord zou ik ook goed kunnen gebruiken, haha.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *