10x leuk leuker leukst in December

Het is.. DECEMBER! Waar zijn alle weken heen gevlogen? Wat zeg ik.. alle maanden!? Het is alweer de laatste maand van 2017. Een maand waarin ik zeker leuke dingen heb gepland. Er zijn een aantal dingen waar ik ontzettend naar uit kan kijken van aankomende maand.

Ik kijk dus erg uit naar…

Ps: Werd vanochtend wakker en ben zwaar ziek. Sommige dingen van hieronder gaan dus verplaatst worden ☹️


Mok van ZUSSS via Sweetlivingshop


 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Baby 2.0 zien van beste vriendinnetje
Vanavond ga ik eindelijk baby 2.0 zien die afgelopen week is geboren. Ik ben er echt super veel zin in en vind het ook fijn eindelijk mijn liefste vriendinnetje weer even te zien. Zo benieuwd hoe ze het allemaal maken en kan niet wachten hem in mijn handen te houden.
Edit: Deze afspraak is i.v.m. ziekte verplaatst naar volgende week.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Sinterklaas vieren met ouders
Ook dit weekend: sinterklaas vieren met mijn ouders. Elk jaar doen we dit, vaste prik. Echter vorig jaar (i.v.m. de verhuizing en het ontbreken van tafels 😉 ) overgeslagen. Extra pret dus dat het dit jaar gewoon doorgaat. We gaan gezellig eten en daarna hebben we wat kleine cadeautjes gekocht voor elkaar. Uiteraard volgende week een artikel met alle gegeven en gekregen cadeaus.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Pieten gym op werk
Ik kan daar altijd zo naar uit kijken. 2 dagen lang (4&5 December) geven ik en een collega voor alle groepen pieten gym. We zetten meestal een parcours uit en maken dat de kinderen de gehele dag lekker in touw zijn. Elk jaar weer dolle pret: pietenmuts op en alles lekker coördineren.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Komende meetings!
Eindelijk wat meer tijd, super fijn! Hoewel het een drukke maand is zijn de weekenden fijn rustig. Maakt dat ik dus wat vaker af kan spreken en er staan al een hoop dates op de planning! Zo ga ik een dagje gezellig een bakkie doen met Lau, Bagelen met Leona en ga ik richting Julie en haar vernieuwde crib bekijken. Ik heb er nu al super veel zin in!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg DIY’s maken
Ik ben bezig met een aantal (geheime) DIY’s. Zo super fijn om weer te knutselen. Ben dus druk bezig alle materialen verzamelen en alles gereed maken. In December hoop ik het allemaal te kunnen geven. Super benieuwd hoe de ontvangers het gaan vinden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Blog artikel(en)
Ik ben super benieuwd naar al jullie inzendingen voor Mijn moment(en) uit 2017 artikel, waarin ik andere bloggers aan het woord laat. Inmiddels stromen de leuke momenten van bloggers al binnen, super tof! Erg blij dat ook dit idee erg goed is ontvangen.

Ook kijk ik erg uit naar de terugblik artikelen voor 2017 die ik deze maand ga maken. Met veel plezier lees en maak ik de artikelen hiervan. Altijd fijn om terug te kijken naar afgelopen jaar. Uiteraard komt er weer een vragenlijst online, een Instagram terugblik staat op de planning, mijn tofste films & boeken uit dit jaar en mijn populairste blogposten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg De fijne donkere periode
Ik hou van de winter. Say whut? Ja echt, ik hou ervan! Lekker met kaarsjes aan in huis, dekentje (inclusief poezel), grote mok thee en een fijne serie of boek. Ik kan er nu al van genieten om de weekenden en avonden in mijn vrije tijd, lekker te cocoonen. Om nog maar te zwijgen over de heerlijke warme truien, fijne dikke sokken & extra warme sjaal.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Kerstborrel & kerstpakket
Op mijn werk is de welbekende kerstborrel weer gepland. En we krijgen daar ook ons kerstpakket. Heel erg benieuwd wat het dit jaar wordt, aangezien we al jaren zelf een pakket via een code mogen kiezen. Dit jaar is het dus een grote verrassing wat we gaan krijgen. Ben benieuwd!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Aftellen naar kerst
Oh ik heb ZO’N zin in kerst he?! Altijd fijn die sfeer, de leuke liedjes op de radio en het winterweertje. Ik zie mezelf al helemaal zitten met een mok thee, een boek, een dekentje, kaarsjes aan, poes erbij.. Ja ik kan er nu al van genieten. Tevens vieren we eerste kerstdag weer gezellig met mijn schoonfamilie.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg…en naar mijn vakantie!
En uiteraard is deze maand de maand van VAKANTIE hebben! Jeuj. Vanaf 21 December ben ik gewoon heerlijk vrij. KanNietWachten. Echt niet. Ik ben zo toe aan wat vrije weken, aangezien ik weinig vrij heb gehad dit jaar (wie bewaard die heeft wat) Wat we allemaal gaan doen? Genieten, rommelen/opruimen in huis en wat fijne dagjes weg samen.

Is er iets waar jullie naar uitkijken deze maand? Vertel het in de comments. Ik ben benieuwd

18 reacties op “10x leuk leuker leukst in December

 1. Lekker allemaal! Ik kijk uit naar mijn extra vrije dagen. Twee weken waarin ik maar twee dagen hoef te werken. Ahhh, luxe!

 2. bleh ziek zijn is nooit leuk. Waar ik naar uit kijk.. uhm!!! eigenlijk geen idee haha ik denk dat ik stiekem het meest uit kijk als alles voorbij is, aangezien de schoonfamilie vol stress is pfff maargoed, we proberen deze maand te genieten en zien wel hoever we komen 🙂

 3. Jammer dat je ziek werd, hopelijk voel jij je inmiddels weer wat beter. Je hebt leuke dingen op de agenda staan! Wij hebben nog een concert in de agenda staan en wat fijne dagen voor, tijdens en na kerst saampjes. Ook zijn wij dit jaar tien jaar samen. TIEN jaar gewoon alweer! Dit gaan wij (waarschijnlijk) in januari vieren, iets van een hotelletje en etentje zonder de kleine meid denk ik.

 4. Een hoop fijne dingen deze maand! Ik heb het meest zin in eten met mijn familie op eerste kerstdag en het optuigen van de kerstboom 😀

 5. Inderdaad is het jaar veel te snel voorbij gevlogen. December vind ik altijd wel een erg gezellige maand, maar januari en februari… daar heb ik echt de grootste moeite mee. In december kijk ik vooral uit naar de gezelligheid rondom de kerstdagen, gewoon lekker kneuterig. Hopelijk blijft het weer goed zodat we ook deze maand nog lekker kunnen wandelen.

 6. Ik kijk heel erg uit naar de kerstvakantie. Even lekker uitrusten, alle feestdagen vieren en in de tweede week van de vakantie ga ik vijf dagen weg met mijn vriend 🙂 21 december heb ik ook een kerstdiner op mijn stage. Geen idee of ze er aan kerstpakketten doen, ik ga het zien! Ben benieuwd naar het pakket dat jij krijgt!

 7. Inderdaad een jaar die is omgevlogen, where did it all go!

  December staat hier in het teken van verjaardagen vooral, waaronder ikzelf ook en morgen Sint vieren en ook hier, aan de beterende hand, maar de lekkere vel is er nog langer niet.

  Beterschap!

 8. Ai, heel veel beterschap! En hopelijk kan je snel terug genieten van al die leuke dingen die je te wachten staan in de laatste maand van het jaar. Ik kijk vooral uit naar Kerst enzo. We hebben een paar leuke momenten gepland en ik hoop er ten volle van te kunnen genieten.

 9. Wat leuke vooruitzichten voor december. Hier kijken we uit naar Sinterklaas en kerstavond vieren bij mijn zus.

 10. Zo te horen kan december niet anders dan een geweldige maand worden. Wat een mooie dingen heb je op de planning staan voor deze maand! Geniet alvast van pakjesavond dit weekend! En wat leuk dat je vanavond naar de baby van je vriendin gaat kijken 🙂 Veel plezier!

  1. Helaas doordat ik ziek was niet gegaan. Wilde het niet riskeren om baby 2.0 en mijn vriendinnetje aan te steken. verzet naar een weekje later dus. Zin in!<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *