10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | November

Op aanraden van mijn enquête resultaten, waarin werd verteld dat de Behind the Scenes artikelen per maand niet zo leuk werd gevonden een nieuwe insteek. YAY! Daarnaast vond ik het zelf ook wel weer tijd voor iets nieuws, fris en anders. Nu dus elke maand, een van de laatste dagen van de maand deel ik 10 dingen. 10 positieve dingen die mijn maand een stuk beter maakten. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Kijken jullie mee?

Omdat het stil staan bij de kleine & grote geluksmomenten per maand gewoon belangrijk is..

Kaartjes, kaartjes & nog meer leuke kaartjes
Ik kreeg de afgelopen weken erg fijne kaartjes in de bus. Zo kreeg ik een bedank kaartje van Wen, voor het organiseren van haar babyshower. Baby 2.0 is er inmiddels ♥ Daarbij kreeg ik ook een lief kaartje van mijn nicht, waar ik inmiddels na jaren weer contact mee heb. Super lief! En het nieuws via een kaartje dat een vriendinnetje met haar vriend gaat samenwonen. Zo blij voor hun! Allemaal happy nieuws, de kaartjes staan op mijn kast te pronken.

Complimenten op mijn werk
Zoals jullie weten ben ik elke weer weer super blij en dankbaar dat ik dit werk mag doen. Zoveel plezier, zoveel voldoening.. Deze maand was een extra fijne maand, aangezien ik heel wat complimenten van zowel collega’s, ouders als kinderen kreeg.

Ik maakte bij de peuterspeelzaal een zelfstandigheidsbord (te zien op de collage van dit artikel) Zo kunnen kinderen een knijper met hun naam erop hangen bij het gene wat ze al kunnen. Zelfstandig naar de wc, hun jas aantrekken en dergelijke. Hij werd erg goed ontvangen. Maar ook zeker complimenten van mijn collega’s/leidinggevende over hoe het gaat en wat ik doe. Mijn Judo workshop werd erg goed ontvangen op de NSO (in januari ga ik hem nogmaals doen) en bij de peuters ben ik heel goed bezig met kids die moeite hebben. Zo is er een meisje die goed onder de duim moet worden gehouden (lees: erg eigenwijs en haar eigen zin door drijven, 2.5 jaar zeg ik je..) en een jongetje die telkens een groot luchtalarm uit zijn mond laat komen zodra zijn moeder weggaat. Niemand krijgt hem stil, echter lukt dit mij binnen een paar minuten. Fijn om te horen en zien dat collega’s dingen waarderen en zien wat ik allemaal sta te doen.

Kinderen die helemaal blij worden van de activiteiten die ik aanbied (iets vernieuwend en uitdagend), kinderen die blij worden om me te helpen met afwassen (zie ook collage, hij wilde niet eens naar huis) tot kinderen die boos thuis worden omdat ze ziek zijn en niet naar juf Sasika (ja Sasika ja haha) kunnen. Ik vind het allemaal hartverwarmend en vind het zo fijn dat dit werk blijkbaar op mijn lijf geschreven is. ?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Daarnaast was er deze maand ook nog een vacature voor een baan bij een andere locatie. Was een verwarrende vacature, dus heb hier wel wat navraag over gedaan. Uiteindelijk gekozen om het niet te doen, zit zo op mijn plek en was toch niet helemaal wat ik zoek.

Leuke (samenwerkingen) artikelen op mijn blog
Ik ben erg druk bezig geweest met een aantal samenwerkingen en een aantal zitten er nog in de lift. Zo had ik (nogmaals) een toffe samenwerking met Sweetlivingshop en ben ik er nog met 2 bezig. Ook heb ik er zeker een aantal die binnen zijn gekomen afgewezen.

Daarnaast ben ik zeker ook wat meer Offline geweest, wat echt heerlijk was! Het heeft me zeker vernieuwde inspiratie gegeven voor mijn blog en vooral een stukje rust. Ik heb super genoten van andere dingen en, ben na een aantal drukke werkweken weer helemaal opgeladen. Daarbij heb ik een super lees flow te pakken en zit ik elke dag met mijn neus in een boek.

Sporten / loopband
Ik ben het sporten weer wat meer aan het oppakken, binnenkort komt hier een artikel ook over online. Ik wandel vaker, ben wat bewuster met alles bezig en we hebben op zolder een loopband staan! Heerlijk ding en wil er zeker wat vaker (vooral met dit weer) gebruik van gaan maken. Daarbij ben ik op mijn werk ook super actief geweest: met mijn workshop Judo geven aan de NSO. KAPOT was ik erna haha. Wat een inspanning. Sowieso van het uitleggen, maar uiteraard daarna nog allemaal even tegen juf Saskia op de mat. 30 stuks. KAPOT zeg ik je haha. Goed voor de conditie 😉

VAKANTIE GOEDGEKEURD!
OH YEAH! Hij is eindelijk goedgekeurd die vakantie van mij. Gelukkig is het gelukt, aangezien er weinig inval beschikbaar was. Uiteindelijk door de kindaantallen en collega’s die extra werken, ben ik gewoon in totaal 3(!) weken vrij. Een stukje voor en een stukje na de kerstvakantie. En uiteraard de kerstvakantie zelf. Vandaag nog precies 3 weken werken en dan GENIETEN. Caps lock ja.

Date middag & uit eten met M.
Wij hadden een hele fijne date middag in het weekend. We gingen naar Thor 3, oelala. Daar werd ik zeker wel blij van! De film zelf vond ik minder dan de vorige delen, maar dit is meestal zo met een vervolg. De humor in de films kan ik altijd wel waarderen.

Daarnaast gingen wij heerlijk uit eten op 26-11, aangezien wij deze datum precies 1 jaar geleden introkken in onze woning. Wij hadden een restaurantcheck gekregen tijdens ons feestje, die we nu mooi konden gebruiken.

Nieuwe layout!
Ja jullie hebben het goed gezien: een nieuwe layout! Ik ben er echt super-super-super blij mee. Weer lekker clean, met op de homepagina een inklapachtig-menu van de artikelen. Achter de schermen ben ik verschillende dingen nog aan het aanpassen maar tot nu toe happy ermee. Nieuw theme, maar ook een nieuwe header gemaakt. Ook met de pagina’s bezig (geweest) en nog steeds wat dingen aan het goed zetten (zoals de uitgelichte afbeeldingen aan de zijkant van de artikelen).

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Eindelijk geen napijn meer van de tandarts
Ik was deze maand zo blij dat het stress-momentje van de tandarts erop zat. Zoals je hier kon lezen moest ik voor het eerst in mijn leven gaatjes vullen. Sinds ik in 2013 mijn verstandskiezen moest laten trekken in het ziekenhuis ben ik echt als de dood. Hoewel ik wist dat dit anders was, ben ik super zenuwachtig geweest. En terecht. Man man man wat háát ik verdovingen zeg. Ik heb er zeker nog 2 dagen last van gehad. De behandeling zelf voelde ik niets van met daarbij na de behandeling ook geen pijn in mijn kiezen. Ik ben dan ook die 2 dagen thuis gebleven aangezien het zeer deed & ik uitgeput was van de (voor)stress. Gelukkig was het na het weekend weer oké en kon ik alles weer.

Alweer 1 jaar samenwonen in onze droomwoning
Wij woonde eind deze maand alweer 1 jaar in onze woning. Wat gaat de tijd hard, en aan de andere kant lijkt het of ik nooit in de vorige flat heb gewoond. Ik voelde me hier direct thuis en dat gevoel is er nog steeds in overvloed. Lees hier het artikel wat ik maakte op Zondag > toen we precies 1 jaar samenwoonde. & neem hier een kijkje na 1 jaar, in onze woning.

Dit liedje:
Het nieuwe nummer van PINK met clip samen met Channing. Daarbij deed ze ook een super act van dit nummer bij de AMA’s 2017, door aan het gebouw te hangen en een bandaloop performance te geven. ^^

Noem 1 ding wat voor jou November beter maakte…

About the Author

7 Comments

Nienke Hilbrands

Wat leuk om te lezen! Het is een hele toffe lay-out geworden. Deze maand vloog weer voorbij. Hoewel veel mensen dit rotweer vinden, vind ik het heerlijk. Lekker op de bank, dekentje met een goed boek, chocolademelk en geurkaarsen aan.

Reply
Evelyne

Wat fijn al die leuke complimenten bij jou op het werk. Mis ik bij mij wel 🙁 Wat November voor mij beter maakte? Mijn vrije dagen en vrije weekenden waarin ik af en toe wel eens iemand anders zag dan mijn collega’s. Kan eens deugd doen, zo’n avondje weg met vrienden of familie.

Reply
Sam - singlereadytomingleblog

Oeh, leuk van je vakantie! Kan ik ook echt zo naar uitkijken, haha. Ik heb het voorbije jaar alleen maar vakantie genomen om mee op reis te gaan, wat natuurlijk superleuk is, maar deze kerstvakantie neem ik ook bijna een week vrijaf, en dan blijf ik gewoon thuis. Heb ik ook echt zin in!

Reply
Mevrouw Marloes

Leuk dat je vakantie is goedgekeurd, zeg! Ook echt fijn voor je dat je geen last meer hebt van je tandartsbezoek. Ik was heel benieuwd hoe het daarmee ging. Ik kijk uit naar je artikel over sporten 🙂

Reply
Romy

Wat een fijn en blij lijstje is het weer! Mooi om zo terug te blikken op november! Wat een heerlijk vooruitzicht dat je binnenkort van je welverdiende vakantie kunt genieten! En zo te horen waren er ook deze maand veel leuke dingen. Fijn dat je ook geen last meer hebt van je tandartsbezoek!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *